Доглянутий газон — це просто!

Головна Огляди Доглянутий газон — це просто!
31.07.2019

Сучасний ритм змушує жити в шаленому темпі. І всім хочеться виїхати за місто, щоб відпочити. Але реальність зазвичай виявляється іншою. Коли дістаємося дачі, то починаємо працювати й там. Одна з таких турбот – газон, який потрібно косити, і досить часто. Непомітно пролітають вихідні… Але так було раніше. Тепер доглянутий газон не вимагає жодних зусиль. І все це завдяки газонокосарці-роботу RLM 4 Kärcher.

Газонокосарка RLM 4 Kärcher — це справжнісінький робот. Він повністю автономний: сам скошує траву й сам заряджає свій акумулятор. Досить налаштувати його один раз, і він самостійно впорається з усією роботою.

Завдяки мультисенсорній технології, гнучкому програмуванню і здатності долати підйоми з ухилом до 45% він прекрасно подужає всі завдання. Чотирьохножова система зрізає траву як бритвою. Викидати зрізану траву не потрібно — вона подрібнюється й залишається на землі в якості природного добрива. Завдяки дисплею можна встановлювати бажаний час включення апарату, а також вмикати і вимикати його вручну.

Висота зрізу трави легко регулюється від 25 до 55 мм і контролюється за допомогою вбудованого індикатора. У місцях без перепадів висот RLM 4 скошує траву до самого краю газону, що виключає необхідність ручного підрізання.

Газонокосарка має мультисенсорні датчики. У разі зіткнення з перешкодою апарат автоматично змінює напрямок руху, а якщо піднімається — його ножі зупиняються.

У робота-газонокосарки RLM 4 є датчик дощу — у цьому випадку він автоматично повернеться до зарядної станції.

Із таким надійним помічником матимете не тільки завжди доглянутий газон, але й набагато більше вільного часу для себе й близьких.

Специфікації RLM 4 Kärcher

  • Код товару: 1.445-000.0
  • Продуктивність по площі 500 м2
  • Напруга акумулятора 18 В
  • Ємність батареї 2,5 А год
  • Тип батареї літій-іонний акумулятор
  • Час заряду акумулятора до 100% 45 хв
  • Тривалість роботи від одного заряду 50 хв
  • Вага 8,8 кг
  • У комплекті: зарядна станція, граничний дріт 100 м, кілки для газонів 90 шт

Товари з публікації
код товару: 1.445-000.0
немає в наявності
Просто відпочивайте і насолоджуйтеся цінним вільним часом, тоді як RLM 4 самостійно дбає про косіння газону. Дрібно зрізана трава залишається як природне добриво і її більше не потрібно збирати. Основні ножі двосторонньої заточки забезпечують ефективне зрізування трави, а два додаткових мульчувальних леза її подрібнюють запобігаючи забрудненню корпусу. Для підзарядки робот-газонокосарка RLM 4 самостійно повертається до зарядної станції. RLM 4 також без особливих зусиль долає ухили в саду до 45%.
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів