Підлогомийна машина для дому

Головна Огляди Підлогомийна машина для дому
01.08.2019

Що спадає на думку, коли уявляєте процес миття підлоги? Ємність з водою, швабра й щось на зразок ганчірки чи мопа. Змочили ганчірку, наділи на швабру й миємо підлогу. Потім зняли її, змили бруд і продовжуємо. Але є речі, які в процесі миття підлоги не подобаються нікому – необхідність контактувати з брудом, переривати прибирання на його змивання з ганчірки.

Компанія Kärcher, яка відома інноваційними підходами до прибирання, винайшла акумуляторну підлогомийну машину для дому – FC 3 Cordless Premium, яка буде корисною тим, хто цінує час і гігієну.

Як же працює ця чарівниця? На обертові роликові щітки постійно подається чиста вода, у той час як сміття збирається в бачку для брудної води. Із цим пристроєм можна мити підлогу на 20% ретельніше у порівнянні зі звичайними швабрами.

Підлога висихає вже через дві хвилини після вологого прибирання, що робить апарат придатним для використання на всіх типах твердого покриття, зокрема паркеті. Машина із тонким дизайном чудово підходить для миття підлоги під меблями, до того ж її зручно зберігати.

Із Karcher FC 3 Cordless Premium отримаєте не тільки якісне прибирання й мобільність, але і приємні емоції.

Товари з публікації
код товару: 1.055-360.0
немає в наявності
Легко дістає ділянки під меблями і очищає ретельніше ніж будь-яка швабра. Акумуляторна підлогомийна машина для дому FC 3 Cordless Premium завжди миє підлогу чистою водою завдяки інноваційній функції самоочищення. В комплекті 2 додаткові роликові щітки і миючий засіб.
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів