Купання iз задоволенням

Головна Огляди Купання iз задоволенням
06.08.2019

Ванночка не тільки допомагає батькам у догляді за дитиною, але й привчає маля до певного ритуалу, що згодом переростає в корисну звичку. Залежно від віку дитини та вимог батьків, виробники створюють ванночки різні не тільки на вигляд, але й за функціоналом.

Бренд Same Toy пропонує батькам три моделі ванночок відповідно до вимог та потреб. Ванночки виконано в різних кольорах і вони мають різні малюнки на дні. Єдине, що об’єднує всі ванночки бренда, – це матеріал – високоякісний поліпропілен, що не містить хімічну речовину Бісфенол А й не шкодить здоров’ю малюка, особливо за високих температур.

Same Toy Дитяча ванночка 3800

Класична ванночка для купання дитини, її оснащено анатомічною гіркою із заглибленням. Модель має дві кишені для всього необхідного на протилежному до голови дитини боці. На нековзкому дні розміщено малюнок із зображенням тварин. Така ванночка неодмінно сподобається малюкові.

  • Коди товарів: 3800Pink, 3800Blue, 3800White
  • Розмір (в × ш × д) 26,5 × 52 × 81,5 см
  • Кольори білий, рожевий, блакитний

Same Toy Дитяча ванночка 008

Модель сподобається тим, чиї дітлахи обожнюють бавитися під час водних процедур. Анатомічна форма ванночки допоможе з купанням найменших, а ребриста поверхня її дна не дасть малюкові зісковзнути. Усі предмети, що можуть знадобитися під час купання можна покласти у спеціальні заглиблення, які розташовано на протилежному до голови дитини боці. Додає зручності зливний отвір. На дні – малюнок тварин, що ніби граються у воді. Ще однією перевагою цієї моделі є наявність прогумованих бортиків. Приємним бонусом є іграшка для купання, що пищить, її постачають разом із ванночкою. Сама модель –білого кольору, відрізняються лише прогумовані елементи та малюнки на дні ванночки.

  • Коди товарів: 008Red, 008Green, 008Blue
  • Розмір (в × ш × д) 29,5 × 51 × 86 см
  • Кольори червоний, зелений, синій

Same Toy Дитяча ванночка 030

Ця модель буде чудовим рішенням для батьків, що цінують простір або не мають багато місця. Ванночка обтічної форми на ніжках, що складаються. Висота ванночки в розкладеному стані – 38 см. Конструкцію виготовлено із трьох різних матеріалів: чашу виконано з м’якого силікону, несучі частини – із твердого пластику, а ніжки – металеві. Мимовільне складання ніжок неможливе, адже на них встановлено механізми блокування та фіксації. Ванночку зручно зберігати, оскільки вона не лише складається, але й підвішується за спеціальний гачок. Модель оснащено зливним отвором на дні та кишенями для косметичних засобів.

  • Коди товарів: 030Blue, 030Green, 030Pink
  • Розмір (в × ш × д) 38 × 53,5 × 89 см
  • Кольори рожевий, зелений, блакитний

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів