Ninebot Gokart Kit. Удвічі більше коліс — удвічі веселіше!

Home Reviews Ninebot Gokart Kit. Удвічі більше коліс — удвічі веселіше!
22.08.2019

Ninebot Gokart Kit – переможець престижної нагороди Red Dot Award за концепцію дизайну.

Ninebot Gokart — друга жадана новинка, яку було представлено наприкінці минулого року. Це комплект, завдяки якому з’являється можливість перетворити Segway miniPRO на справжній електричний карт. Гіроскутер стає при цьому задніми колесами карту.

Цей маленький електромобіль зможе розважити як дитину, так і ­дорослого, адже карт витримує навантаження до 100 кг і має можливість налаштування довжини каркасу для людей зростом від 130 до 190 см.

Розганяється Gokart за допомогою двох двигунів потужністю 800 Вт і набирає швидкість до 24 км/год у спортивному режимі. Для найменших водіїв або початківців доступне програмне обмеження швидкості трьох рівнів.

Segway miniPRO легко під’єднати до шасі карту, після чого через додаток Segway-Ninebot відслідковувати швидкість і заряд зібраного Gokart, а також змінювати налаштування швидкості й освітлення.

Головна особливість і перевага Gokart — веселе й захопливе катання за його кермом. Найбільше емоцій, безперечно, подарують вбудовані механічні гальма, завдяки яким дрифтування й ковзання боком не просто можливе, а й заохочується розробниками.

Як і електроролики, електрокарт Segway очікується на СЕЕ 2019 і згодом з’явиться в продажу.

Комплект Segway Ninebot Gokart сумісний з:

  • Ninebot Segway miniPro black
  • Ninebot Segway miniPro white

Products from publication
SKU: 26.01.0000.40
out of stock
 
Type: Electric kart; Power: 800 V; Location: rear engine-wheel; Maximum speed: 25 km/h; Color: white
Menu
Products catalog
Products catalog