Запам’ятає найкраще з Sony α6400

Головна Огляди Запам’ятає найкраще з Sony α6400
26.08.2019

За невеликими розмірами та малою вагою камери Sony α6400 приховано безліч функціональних інновацій, що надзвичайно вразять користувачів. Фотокамера буде в пригоді фотографам і блогерам.

У компактній і легкій α6400 з матрицею формату APS-C реалізовано чимало передових технологій із відомої серії повнокадрових камер Sony, що включає моделі α9, α7R III і α7 III. Знімати фото та відео, креативні композиції або селфі, завжди маючи картинку високої якості, тепер легко.

Інтелектуальне відстеження об’єкта по очах

Інноваційна система авто­фокусування швидко та точно виявляє об’єкт і відстежує його переміщення, зберігаючи чіткий фокус. Зона фокусування зі щільно розставленими точками займає майже 84 % площі зображення, що покращує відстеження об’єкта.

Sony α6400 оснащено вдоско­наленою техно­логією автофокусування «АФ по очах». У режимах AF-C чи AF-A автофокусування стабільно фіксує об’єкт, що рухається, навіть, якщо частину обличчя не видно, його підсвічено ззаду чи об’єкт дивиться вниз. Також із меню можна заздалегідь обрати Auto/Right Eye/Left Eye (авто/праве око/ліве око), а функцію перемикання з одного ока на інше Switch Right/Left Eye можна налаштувати на кнопку, що програмується. Влітку 2019 року через систему оновлення ПЗ буде додано функцію «АФ по очах для зйомки тварин».

Відстеження наживо

Під час зйомки спортивних заходів чи за інших умов, коли об’єкти швидко рухаються, у нагоді стане розроблений Sony режим відстеження в реальному часі Real-time Tracking. Новий алгоритм розпізнавання обробляє кольори, відстані до об’єкта (глибину), текстуру (яскравість) як просторову інформацію, щоби забезпечити високу точність передавання. Окрім цього, під час фото- чи відеозйомки штучний інтелект розпізнає положення обличчя й очей і з надзвичайно високою точністю слідкує за очима об’єкта в реальному часі. Функцію можна активувати простим натисканням до половини кнопки затвора або ж налаштувати на кнопку, що програмується.

Висока швидкість роботи

Нова камера знімає із частотою до 11 кадрів/с з безперервними відстежуваними АФ/АЕ в разі використання механічного затвора. Якщо під час зйомки потрібна повна тиша, безшумний затвор дає змогу знімати на швидкості до 8 кадрів/с з безперервними відстежуваними АФ/АЕ. На кожній із цих швидкостей камера може відзняти до 116 кадрів у форматі JPEG Standard та 46 кадрів у форматі RAW зі стисненням, що значно підвищує шанси «зловити» гарну світлину.

Загальне покращення якості зображення

Матриця APS-C (24,2 МП) у поєднанні з модернізованим процесором BIONZ X покращує якість зображення та відтворення кольорів за будь-яких умов зйомки. Максимальне значення чутливості як для фото, так і для відео збільшено до ISO 32 000 (можливість розширення до ISO 102 400 для фото). Зниження шуму най­ефективніше в діапазоні середньої та високої чутливості, які використовують найчастіше.

Запис 4K-відео

Удосконалена α6400 забезпечує внутрішній 4K-відеозапис (QFHD: 3 840 × 2 160) із повним зчитуванням без об’єднання пікселів для збору приблизно у 2,4 раза більшого обсягу даних, ніж потрібно для 4К-відео з якісною картинкою та винятковою глибиною зображення.

Додаткові функції для роботи з відео

Інтервальний запис можна налаштувати з паузою від 1 до 60 секунд між знімками із загальною їхньої кількістю від 1 до 9 999. Під час інтервальної зйомки для чутливості відстежуваної автоматичної експозиції можна встановити значення «Висока», «Середня» чи «Низька», що дає змогу зменшити зміни експозиції за час інтервалу зйомки.

Камера підтримує сповільнену (вп’ятеро) та прискорену (у 60 разів) зйомку для подальшої обробки на ПК. Крім того, можна знімати відео в Full HD з частотою 120 кадрів/с та створювати високоякісні матеріали з уповільненням на етапі постпродакшену. Запис проксі-відео спрощує редагування та попередній перегляд, а завдяки функції Photo Capture можна отримати знімки з записів.

Модернізована конструкція для максимальної зручності

У моделі α6400 є відкидний тридюймовий РК-екран із роздільною здатністю 921k, що обертається на 180° і дає змогу просто й ефективно кадрувати зображення під час зйомки як фото, так і відео. Використовуючи цю функцію, можна перевіряти та контролювати композицію впродовж процесу зйомки. РК-екран обладнано «Сенсорною панеллю», «Сенсорним фокусом», «Сенсорним затвором», а також новою функцією «Сенсорне відстеження».

Також модель оснащено високоякісним видошукачем XGA OLED Tru-finder, завдяки якому користувачі можуть зробити численні персональні налаштування, призначивши 89 функцій і завдань на 8 контекстних кнопках. У камері використано нові функції My Dial (часто використовувані функції на дисковому перемикачі) і My Menu (реєстрація 30 пунктів меню), покращено роботу з меню загалом, передбачено екран підказок для меню, рейтинг для зображень (зірочки), а також безліч інших функцій, які роблять процес зйомки зручним.

Корпус камери виготовлено з міцного магнієвого сплаву, захищено від пилу та вологи й оснащено надзвичайно надійним затвором, розрахованим на 200 000 циклів спрацьовування. Камера також забезпечує передавання файлів на смартфон або планшет у разі підключення до нового додатку Imaging Edge Mobile.

Модель можна придбати в комплекті з об’єктивом SELP1650 чи SEL18135.

Обравши Sony α6400, користувачі зможуть відкрити широкі можливості для реалізації творчого потенціалу під час зйомки фото та відео.

Переваги Sony α6400

  • Удосконалене автофокусування по очах
  • Нова функція відстеження об’єкта в реальному часі
  • 24,2-мегапіксельна CMOS-матриця Exmor формату APS-C і передовий процесор обробки зображення BIONZ X
  • Сенсорний РК-екран з обертанням на 180° для селфі
  • Швидка безперервна зйомка зі швидкістю до 11 к/с із механічним затвором; безшумна зйомка зі швидкістю 8 к/с із безперервним відстежуваним АФ/АЕ
  • Зйомка 4K-відео з повним зчитуванням без об’єднання пікселів; збільшена швидкість і надійність автофокусування
  • Інтервальний запис для зйомки сповільненого відео

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів