Огляд бездротових навушників Philips SHВ3175 – ідеальне поєднання ціни та якості

Головна Огляди Огляд бездротових навушників Philips SHВ3175 – ідеальне поєднання ціни та якості
03.09.2019

Якщо ви давно шукали навушники, в яких досконало поєднана висока якість звучання та відносно бюджетна ціна, тоді у нас для вас гарні новини! Адже всі ці аспекти прекрасно співвідносяться у навушниках Philips SHВ3175 BASS+. Крім бездоганного звучання, у гарнітури є ще одна беззаперечна перевага – вони бездротові та можуть підключатись до вашого смартфону через Bluetooth, що, погодьтесь, у наш активний час є надзвичайно популярною та зручною функцією. Хотілось відмітити також стильний та компактний дизайн, який є беззаперечною фішкою даного ґаджета, що точно не залишить вас непоміченими у натовпі. Далі у нашому огляді ви маєте можливість більш детальніше дізнатися про цю модель навушників.

Перш за все, модель представлена у двох класичних кольорах: білому та чорному.

Особливості:

  1. Якісне та глибоке звучання.
  2. Можливість приймати виклики завдяки вбудованому мікрофону.
  3. Автономність - до 12 годин.
  4. Достатня шумоізоляція.
  5. Зручне носіння з надійною посадкою.
  6. М’які амбушури, невелика вага.

Звук

Навушники Bass+ повністю виправдовують свою назву, адже мають потужні як високі ноти, так і насичені низькі баси, що знайдуть своїх прихильників у любителів різних жанрів в музиці (року, хіп-хопу, ар-н-бі тощо). При прослуховуванні музики на даному девайсі в мене склалось враження, що звучання було максимально природнім та одночасно чистим.

Слід згадати також деякі технічні характеристики гарнітури: частотний діапазон становить 8–23 500 Гц, номінальний опір - 32 Ом, чутливість – 104 дБ, а розмір випромінювача – 40 мм.

Також важливу роль у шумоізоляції відіграє зручна форма навушників, що має закриту конструкцію, та м’які амбушури, що досить щільно прилягають до голови. Все це допомагає блокувати шуми навколишнього середовища і повністю поринути у музичну атмосферу.

Автономність

Слід відмітити, що гарнітура має тривалий час автономної роботи, що дозволяє безперервно насолоджуватись музикою до 12 годин. А сама зарядка пристрою триває до 3 годин.

Крім того, в наборі є додатковий кабель, що забезпечить живлення девайсу від носія (смартфону, комп’ютеру, ігрової консолі тощо), та стане приємним бонусом для прихильників дротових навушників.

Досвід і варіанти використання

Окремо варто сказати про тактильні відчуття від навушників. Перше, що імпонує в SHВ3175 BASS+, - це їх легкість (вага становить 190 г) та особлива м’якість амбушур. Все це завдяки приємному на дотик пластиковому корпусу та амбушурам із шкірозамінника. Завдяки унікальній складній конструкції гарнітури вона виявилася досить компактною, а отже, її можна покласти, наприклад, в невеличку сумку.

Всі кнопки управління знаходяться на правій чашці гарнітури. Проте, коли навушники знаходяться на голові, регулювати гучність не дуже зручно, особливо під час руху.

Щодо активного користування – то навушники Philips SHВ3175 BASS+ знадобляться під час занять спортом. Гарнітура ідеально фіксується на голові і не спадає у найвідповідальніший момент. Якщо ви вирішили зробити перерву у прослуховуванні, гарнітура зручно розміщується на шиї, що також є важливим.

Отож, з нечисленних недоліків можу виділити лише - не зовсім зручне регулювання звуку під час прослуховування треків.

Упаковка та комплектація

Навушники Philips BASS + знаходяться у стильній помаранчевій коробці, що має сучасний вигляд.

У комплекті окрім навушників:

  • USB-кабель;
  • додатковий кабель;
  • інструкція.

Висновок

Підбиваючи підсумки, варто сказати, що навушники приємно вразили якістю звучання, ергономічністю та стильним дизайном, що поєднується з достатньо демократичною ціною. Отож навушники Philips SHВ3175 Bass+ стануть ідеальним варіантом для любителів подивитись фільм зі смартфону, пограти у відеоігри, або ж просто послухати улюблену музику з чудовим та глибоким звуком. 

Товари з публікації
код товару: SHB3175BK/00
немає в наявності
 
Потужні баси відкриють нове звучання улюбленої музики. Оцініть компактний дизайн і розкрийте унікальний секрет фірмового звучання навушників BASS + - басовий отвір і спеціально налаштовані випромінювачі, які відтворюють навіть наднизькі частоти. Окремий акустичний обсяг забезпечує стабільну і якісну передачу басів в будь-яких умовах. Поєднайте навушники з будь-яким Bluetooth-пристроєм і насолоджуйтеся бездротовим відтворенням. Кнопка управління на правій чашці дозволяє управляти музикою і викликами простим натисканням.
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів