Генерація правильного світла. Світлодіодні лампи Philips X-tremeUltinon

Home Reviews Генерація правильного світла. Світлодіодні лампи Philips X-tremeUltinon
22.09.2019

Згідно з дослідженням міжнародної консалтингової компанії McKinsey & Company до 2022 року світлодіодні фари домінуватимуть в D-F сегментах автомобілів, а за іншими сегментами впровадження світлодіодних технологій у головне освітлення досягне 35-40 %. Світлодіодні джерела світла вже перевершили ксено­нові лампи за параметром яскравості, при цьому вони вимагають набагато менше місця, не потребують заміни та дають змогу точно керувати світлорозподілом.

Як передовий розробник інноваційних автомобільних освітлювальних систем, компанія Philips активно розвиває світлодіодну технологію, яка не обмежується лише ОЕМ (первинним) ринком. Так, випущена два роки тому лінійка світлодіодних ламп Philips X-tremeUltinon LED — визнаний еталон з-поміж освітлювальних пристроїв головного та сигнального світла для автомобілів із пробігом.

А новинка цього року — світлодіодні лампи Philips X-tremeUltinon LED gen2, – остаточно змінить уявлення про можливості галогенних фар. Діодні джерела світла другого покоління дістали найпродук­тивніші світлодіодні чіпи Lumileds Luxeon Altilon. Лампи забезпечують до 250 % яскравіше холодне біле світло, формують точну світлотіньову межу та значно покращують видимість дорожнього полотна.

Lumileds Luxeon Altilon SMD

Світлодіодні чіпи Lumileds Luxeon Altilon SMD — вінець творіння інженерів компанії та донедавна використовувалися виключно у фарах автомобілів іменитих виробників, наприклад, Porsche, Audi, BMW. А з презентацією другої генерації світлодіодних ламп Philips X-tremeUltinon LED ця розробка стала доступною і для вторинного ринку.

Термостійкість та тепловий контроль

Однією з основних переваг чіпів LUXEON Altilon SMD є їхня феноменальна термостійкість. Усі, хто користується світлодіодними лампами, добре знають, висока температура — головний ворог діодних джерел світла. Переважна більшість автомобільних світло­діодних ламп виходять із ладу саме спекотної пори року, коли тепловідводи ламп не витримують різко зростаючої температури у фарах автомобіля.

У випадку з лампами Philips X-tremeUltinon LED gen2 їхнє нагрівання навіть до максимальних температур не призводить до деградації випромінювальних діодів і ніяк не позначається на яскравості джерел світла. За тепловий контроль джерел світла відповідають технології Philips AirFlux та AirCool, які відводять тепло від важливих компонентів ламп. Секрет технології пасивного охолодження AirFlux полягає у складній конфігурації корпусів джерел світла, що створює ефект тяги й дає змогу повітрю буквально проходити крізь лампу. А алюміній, із якого відлиті корпуси (алюмінієва штампована форма ADC12), ефективно проводить тепло, при цьому його вага набагато менша, ніж у міді, а теплопровідність вища, ніж у заліза. Система AirCool — активна система охолодження, серцем якої є вентилятор із тривалим терміном служби.

До 250% яскравіше світло

Лампи головного освітлення Philips X-tremeUltinon другого покоління покращують видимість, підвищують контрастність і забезпечують до 250 % яскравіше світло. Світлодіодна лампа X-tremeUltinon LED gen2 для фар головного світла випромінює світло з колірною температурою 5 800 К, ство­рюючи ефект денного освітлення.

Для стабільного яскравого світла

Усі лампи головного світла Philips забезпечено низкою унікальних функцій, які відповідають за тривалість роботи ламп, а також формування чіткої світлотіньової межі для запобігання засліплення інших водіїв. Діоди на платі мають приблизно таке ж розташування й довжину в системі координат у просторі X, Y і Z, як і нитка розжарення традиційної галогенної лампи. За аналогією з ниткою розжарювання галогенної лампи фокусна точка світловипромінювальних діодів ефективно розподіляє світло у відбивачах фари, де воно збирається та найкращим чином проек­тується на дорогу, максимально підвищуючи загальну світло­віддачу.

Завдяки феноменальній термостійкості, нові лампи працюватимуть до 12 років. Зазвичай за цей час водії купують новий автомобіль, отже, встановивши лампи Philips X-tremeUltinon LED gen2, не доведеться їх міняти впродовж усього терміну експлуатації транспортного засобу.

Products from publication
SKU: 12763X2
out of stock
 
Category: LED light bulbs; Purpose: Turn signal; Lamp type: WY21W;
Menu
Products catalog
Products catalog