Більше ніж звичайний ДБЖ

Головна Огляди Більше ніж звичайний ДБЖ
03.10.2019

ДБЖ Keor Mod італійського дизайну — нові технології на ринку трифазного живлення.

Надійна та зручна схема

Модульна технологія Keor Mod — трифазного джерела безперебійного живлення з подвійним перетворюванням — дає змогу створити систему безперебійного живлення номінальною потужністю від 25 до 600 кВт. Система є нескладною: додавши силові модулі, можна збільшити потужність, зробивши зміни в налаштуваннях — можна створити систему резервування.

Що всередині

Legrand пропонує на вибір дві шафи або корпуси ДБЖ: в одному корпусі зібрано силову та батарейну частину разом, опціонально підключають додаткову батарейну шафу; у другому — силову та батарейну частини розділено в різні корпуси для підвищення потужності та збільшення часу автономної роботи.

Силовий модуль Keor Mod оснащено зручним компакт­ним корпусом. Висота приладу становить 9 см, а його вага — до 24 кг (на 25 кВт). Кожен модуль виготовлено 3 в 3: три фази на вході та три фази на виході. Усередині модуля розміщено всю перетво­рювальну частину: корекція коефіцієнта потужності, зарядний пристрій, плата керування, трирівневий інвертор і вбудований байпас. Пристрій має смарт-керування охолодженням. Ефективність роботи силового модуля становить 96,5 %. Робота силових модулів (до 24 шт.) може бути паралельною.

Невід’ємним плюсом приладу є гаряча заміна силового або батарейного модуля під час виконання сервісних робіт. Наявна кольорова індикація стану силового модуля. Кожен батарейний модуль має незалежну шину підключення до силового модуля, також можливе конфігурування батарейних модулів до загальної шини. Батарейний модуль складається з двох блоків, кожен із яких має чотири батарейні касети по шість батарей у кожній. Загальна кількість батарей в одному модулі становить 48 шт.

У нову розробку італійські інженери встановили 10-дюймовий сенсорний дисплей з інноваційним і зрозумілим інтерфейсом. Для зручності сервісного обслуговування є можливість «перегорнути» дисплей на внутрішній бік дверей.

Паралельне з’єднання

ДБЖ Keor Mod налаштовані на паралельну роботу, їх можна конфігурувати за принципом резервування N+ або за нарощуванням потужності. Мінімальна потужність може починатися від 25 кВт одного силового модуля та нарощуватися в одному ДБЖ максимально до 125 кВт разом з АКБ, або до 250 кВт без вмонтованих АКБ з окремою батарейною шафою.

Для нарощування потужності можна з’єднати до чотирьох ДБЖ із вмонтованими АКБ по 125 кВт та мати максимальну загальну потужність 500 кВт, або 475 кВт із системою N+1, коли один силовий модуль лишає­ться в резерві. Максимальну потужність можна дістати від трьох ДБЖ по 200 кВт кожний із додатковими шафами з АКБ, разом це дорівнює 600 кВт.

Однією з нових функцій є синхронізація паралельно з’єднаних Keor Mod. Якщо під час роботи буде обірвано кабель синхронізації між ДБЖ, то це не вплине на роботу, а підключене навантаження буде гарантовано захищено.

Обираючи Legrand, користувачі отримують надійне обладнання за помірні кошти.

 

Із запитаннями та щодо замовлення звертайтеся на адресу ups@erc.ua

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів