Найкраще з дитячого асортименту CEE2019 spring

Головна Огляди Найкраще з дитячого асортименту CEE2019 spring
24.09.2019

Same Toy пропонує чотири варіанти головоломок для дітей від трьох років. Для наймолодших — IQ Ball Cube та IQ Magnetic Click-Puzzle. Магнітний клік пазл — набір пластикових елементів, які необхідно з’єднувати за інструкцією, утворюючи ті чи інші фігури. У наборі є 108 таких інструкцій, зображених на картках. З’єднуються елементи за допомогою магніта. Що ж до IQ Ball Cube, то це пластиковий шар із 12 кольоровими отворами й 11 кольоровими кульками, які мають знаходитися в отворах відповідно до своїх кольорів. Найскладнішою головоломкою є IQ Electric cube, її рекомендовано дітям від шести років. Аби впоратись із завданням, яке зображено на основному дисплеї іграшки, необхідно уважно пересувати кольорові блоки, що розташовано з боків. Виконувати завдання можна в кількох режимах та на різних рівнях складності.

Набір «Робофутбол» — це велике футбольне поле, пара воріт і м’ячів, та, головне, — два роботи-футболісти з пультами дистанційного керування. Ніби справжні гравці, роботи можуть набувати професійних навичок, зокрема трюків, та радіти забитим голам гучними звуками та піснями. Сучасна альтернатива настільної гри у футбол підкорить серця не тільки прихильників цього виду спорту, але й тих, хто раніше до нього був байдужим.

Ще один цікавий спосіб провести дозвілля забезпечать роботи — захисник Фаєрмен та захисник Дестроєр. Їх протистояння збуджує уяву та породжує нові сценарії боротьби. Руки Дестроєра — це потужна пушка на п’ять зарядів та рука-клешня з лазерним променем, проте Фаєрмен може завдати серйозний удар у відповідь водяною гарматою, вода для якої зберігається в балонах на спині. За допомогою дистанційного пульта керування можна спрямовувати дії роботів та створювати різні варіації рухів, програмуючи їх заздалегідь. А звукові спецефекти посилюють і без того видовищні бої.

Набір Nado Egg Infinity Nado — це атакуючі дзиґи в зручному компактному футлярі у формі яйця. Напівпрозорий футляр дає змогу надійно та зручно транспортувати дзиґу, але головна його особливість — миттєве перетворення засобу для зберігання на основу для запуску. Нова мотузкова система, яку застосовано в Nado Egg, спрощує процес запуску дзиґи на арену та допомагає краще розрахувати траєкторію її руху. Спрощують процес ведення бою й новенькі «магнітні» моделі дзиґ. Переваги новинки — вдосконалена мотузкова система запуску, п’ятиелементні дзиґи та головне — магніт. Магнітна система дає змогу з’єднати дзиґу з основою без жодних зусиль лише одним рухом, у такий спосіб полегшуючи процес підготовки до нового запуску. А от щодо магнітних дзиґ серії Advanced, то з ними у суперників точно немає шансів, адже хто може очікувати, що дзиґа раптово змінить напрямок руху?

Кумедні іграшки підводного світу SpongeBob «влаштували» справжнє свято на честь двадцятої річниці популярного мультсеріалу. Широкий асортимент іграшок, що були створені Nickelodeon та Alpha Group вражає. Так, наприклад, у прихильників анімаційної епопеї була можливість насолодитися м’якими обіймами іграшок-прототипів улюблених персонажів або зосередити увагу, розглядаючи деталізовані пластикові фігурки героїв, зніяковіти та посміятися від різних цікавих звуків, що видають іграшкові Губка Боб та Патрік. Усі іграшки є цікавими та оригінальними, а кожна серія вирізняється своєю «фішкою». Наприклад, родзинкою серії Slime став чудернацький зелений слиз, що з’являється із фігурки персонажа, щойно його стиснеш. До речі, ці фігурки містяться в закритому пакуванні, а хто саме з персонажів чекає всередині — невідомо.

Минулого року світ шанувальників відеоігор сколихнула чудова новина: американська компанія-виробник ліцензійних іграшок Jazwares випустила серії колекційних фігурок за мотивами популярних відеоігор Fortnite, Minecraft та Roblox. Мініатюри улюб­лених героїв яскраві, чудово деталізовані та точно передають стиль кожної з ігор. Наприклад, фігурки Minecraft було виконано у фірмовому кубічному дизайні, а персонажі з наборів мають аксесуари. Що ж до колекції «Роблокс», то вона складається з величезної кількості яскравих фігурок у цікавих костюмах. Кожна фігурка міститься у фірмовому пакуванні — квадратному боксі із зображенням однієї з літер назви Roblox. Разом із фігуркою в боксі є спеціальний код, за допомогою якого можна отримати додатковий аксесуар в онлайн-грі. Мініатюрні герої Fortnite не менш епатажні — можуть «танцювати», як їх ігрові прототипи. Іграшкові копії персонажів приймають певні пози танку, завдяки рухомим суглобам. На окрему увагу заслуговує фантастична кольорова лама, яка є в колекції у двох варіантах: картонна, як сховище найбажаніших ресурсів та аксесуарів, і м’яка, яку просто не хочеться випускати з рук ані на хвилину.

Асортимент бренда Lori складається з 42 стильних і сучасних персонажів, що, наче справжні, мають захоплення, звички, уподобання та мрії. Однією з беззаперечних переваг бренда є чудове почуття стилю та безліч аксесуарів, які разом створюють іграшковий міні-світ, сповнений різноманітних розваг, подорожей, захоплень або справ.

А от дівчаткам, що полюбляють бавитися з волоссям, особливо сподобаються ляльки Our Generation. Унікальна особливість цих ляльок полягає в тому, що їхнє волосся відростає, наче живе. Тож, можна влаштовувати різноманітні експерименти аж до зміни довжини та моделювання зачіски. Ці ляльки — охайні та стильні, вони — чудовий взірець для наслідування.

З ігровими наборами французького бренда Janod дитина має змогу відчути себе справжнім кухарем, продавцем або навіть майстром, що власноруч може зібрати стіл чи літак. Урізноманітнити ігри можна за допомогою додаткових аксесуарів до наборів. А тим, хто полюбляє кататися та залюбки освоює будь-який транспорт, точно сподобається модель ретроскутера. Вона є мініатюрною дерев’яною копією романтичних образів колись популярних скутерів. Їздити на толокарі можна не лише вдома, але й на вулиці. Ретроскутер рекомендовано для дітей віком до п’яти років, у нього надувні колеса та сидіння, що регу­люється за висотою.

Соска-термометр Nuvita — справжня знахідка як для дитини, так і для батьків, адже допоможе позбавити дитину зайвого дискомфорту і стресу, а батькам полегшує процес вимірювання температури. Пристрій не боїться води, тож його можна мити. Подушка для вагітних Nuvita буде корисна не лише в період вагітності, а й для підтримання зручної пози для немовляти під час вигодовування чи у спробах дитини вперше сісти. Підігрівачі пляшечок Nuvita вирізняються не тільки екологічністю матеріалів, але й мобільністю, їх можна взяти із собою та використовувати в машині, для цього передбачено спеціальні кабелі та відповідний функціонал. Що ж до сумок для матусь, то це сучасні сумки-органайзери, корпус яких є легким, водонепроникним та без зусиль миється.

Дитячий візочок Jedo поєднує сучасні технології з унікальним дизайном. Конструкція складається із шасі з корзиною для речей чи продуктів, люльки для немовляти та прогулянкового блоку для дитини до трьох років. Подібну конструкцію мають і візочки Miqilong, шасі яких дає змогу прогулянковому блоку обертатися на 360 градусів.

Що ж стосується Galileo, то це велосипеди-трансформери, які можуть перетворитися на триколісний велосипед, що звільняє батьків від потреби купляти його додатково. Окрім трансформування, велосипеди Galileo вражають компактністю під час складання, яке здійснюється дуже легко — за допомогою запатентованої системи.

Автомобільні крісла Avionaut пройшли безліч перевірок і сертифікацій, зокрема у 2019 році тестування компанією ADAC. Конструкція крісел має спеціальну форму, яка забезпечує правильне положення тіла дитини, рівномірно розподіляє навантаження на хребет та не перешкоджає функціонуванню всіх органів. До того ж, крісло є комфортним та сконструйоване таким чином, що тіло дитини, а особливо голова — максимально захищені.

Плюшевий восьминіг Nattou — не просто м’яке втілення одного з найзагадковіших мешканців морів та океанів. Особливість іграшки полягає в тому, що щупальця схожі на пуповину, тож дитина вмить заспокоюється, хапаючись за них. Крім того, багато­ноге м’яке диво виконане в ніжних кольорах, аби дитина почувалася затишно та спокійно засинала. Крісла-гойдалки Nattou сприяють заспокоєнню не лише гойданням, але й своїм дизай­ном, адже подібні до великих м’яких іграшок. Гойдалка м’яка, сидіння має ремені, є також підставки для ніг, а ручки зроблено з натуральної деревини, тож модель цілком безпечна для використання малечею. Крісло рекомендовано для дітей віком від 10 місяців до трьох років.

Стильні дитячі стільчики сінгапурського виробника Oribel розраховано на експлуатацію навіть дітлахами, які ще не ­вміють сидіти. Сидіння можна нахилити до 180 градусів, що дає змогу використовувати його безпечно як люльку. Ігрові столики Oribel — чудова знахідка для батьків, адже з таким столиком вони можуть спокійно робити хатні справи, не переймаючись, що маля нудьгує чи може втрапити в халепу. Пристрій дещо схожий на бігунки — це круглий столик, у середині якого розміщене крісло, що обертається на 360 градусів, а по периметру розташовано кріплення для розвивальних іграшок. Столик «зростає» разом із дитиною: крісло виймається, усі отвори закриваються спеціальними заглушками та додаються стільчики.

Оригінальні м’які іграшки sigikid — незвичайні створіння зі своєю історією та характером. В асортименті є цікава серія тварин, що живе в місті Beaststown. Кожне звірятко — це персонаж із власною історією, який мешкає в певній місцині, що відмічена на мапі. Іграшкові персонажі пов’язані між собою історіями свого трохи божевільного життя.

Колекція лісових звірів Li`l Woodzeez — це окремий ігровий світ, населений милими оксамитовими звірятами. Родини відрізняються одна від одної професіями, способом життя та звичками. Урізноманітнити повсякдення лісових мешканців можна за допомогою цікавих будиночків та яскравого транспорту. Продукція чудова тим, що, крім звичного колекціонування, можна створювати безліч сценаріїв, адже аксесуари надзвичайно деталізовані та функціональні.

Розумна ручка Smart Koala — новітня українська розробка насамперед буде цікава тим батькам, які переймаються раннім розвитком дитини. У стандартному наборі Smart Koala є: розумна ручка, кабель для заря­джання, підставка (для зручності), брошури з примірниками трьох сезонів «200 перших слів». Ручка сумісна з усіма продуктами Smart Koala. Користуватися нею дитина може й самостійно, варто лише один раз продемонструвати, як саме працює пристрій. Зі Smart Koala можна вивчати казки, математику, географію, абетку, овочі, фрукти, тварин, анатомію, транс­порт і все це трьома мовами.

Навчальні конструктори fischertechnik — іграшкові прототипи справжніх механізмів, на прикладі яких можна зрозуміти як вони працюють та навчитися, як їх програмувати. В асортименті бренда є багато цікавих наборів, які відкривають дитині світ фізики, математики, електроніки та інших наукових галузей. Так, наприклад, із набором «Еко Енергія» дитина в ігровому форматі може створити міні-версію станції, що генерує енергію з екосировини. Або розібратися з основами автоматики та програмування за допомогою «Набору Відкривача». А от зануритися у світ інженерії та програмування машин і пристроїв можна з набором Factory Simulation. Модель є зменшеною копією замкненого циклу автоматичного виробництва, що складається з конвеєрної лінії, цеху оброблення й сортування товару та складу.

Makeblock є платформою для створення та програмування роботів. Від найпростішого робота mBot до повнофункціо­нального лазерного гравірувальника Laserbot. Так, Ultimate 2.0 стане чудовим подарунком для тих, хто полюбляє збирати механізми, як-то катапульту, всюдихід, пересувний штатив, руку-маніпулятор та багато іншого. У кресленні та малюванні допоможе XY Plotter; серія Neuron дасть змогу створити багато унікальних гаджетів або навіть систему розумного будинку; Codey Rocky допоможе опанувати мову програмування Python, перетворювати кольори на мелодію та навіть створювати власні мобільні додатки з курсом із геймдевелопменту.

Бої з лазерною іграшковою зброєю Silverlit Lazer M.A.D. — це вражаюче дійство, в якому може брати участь різна кількість гравців, створюючи власні правила та вигадуючи будь-які сценарії лазерних баталій. Урізноманітнити бойові дії можна за допомогою аксесуа­рів, що є в асортименті бренда. Наприклад, бронежилет дає змогу бійцям прикріпляти та переносити бластери, або причепити кілька гранат на випадок запеклої боротьби. Також цікавішими є бої, в яких у гравців є додаткові модулі, що кріпляться безпосередньо на бластер та подовжують дальність пострілу. Завдяки різним типам бластерів та аксесуарам до них можна влаштувати як звичайний бій, так і провести підготовку бійців у режимі навчання, або ж вирушити на спеціальну операцію, але попередньо треба спланувати та розподілити ролі. Обмежень та чітких правил проведення лазерних боїв немає, головне — це влучити в суперника. До речі, якщо суперника «вбито», його бластер вимкнеться автоматично.

Дерев’яні іграшки goki вирізняються, крім високої якості дерева та безпечних методів оброблення матеріалу, фарбуванням. Фарба відповідає найвибагливішим європейським стандартам та є безпечною навіть для новонароджених. В асортименті бренда є велика кількість дерев’яних іграшок для будь-якого віку та вподобань, разноманітні транспортні засоби для дітей від одного року. Толокари goki — літаки, ретроболіди, ретромашини, пожежні машини та навіть трактори з візочками. Кермо в моделях дитячого транспорту трохи підняте для зручності керування, а корпус вироблено переважно з металу. Дизайн толокарів goki з точністю відтворює справжні транспортні засоби та викликає щире захоплення.

Самокати та скейти Neon — яскраві засоби для пересування з неоновим підсвічуванням, що супроводжує транспорт під час катання. Обрати собі до вподоби можна з-поміж червоного, зеленого та синього кольорів. Дека як на самокаті, так і на скейтборді, має надійну нековзку поверхню, а конструкцію транспортних засобів чудово амортизовано, тож пересуватися на них комфортно й безпечно. Продукцію бренда розраховано на досить широкий віковий діапазон, тож тут знайдеться щось особливе як для підлітків, так і для малят, що тільки-но почали освою­вати транспорт.

Бренд Segway поповнився новинкою — електрокартом Segway Ninebot Gokart, що може похизуватися такими особливостями: довжину карта та висоту керма можна регулювати, тож транспорт підлаштовується спеціально під водія; модель легко складається й не займає багато місця, можна взяти із собою поклавши в багажник; на відміну від звичайних картів, Ninebot Gokart має задній хід, тож немає необхідності розвертати його вручну; модель є повністю електричною й рухається за допомогою гіроборду Ninebot miniPro, який є задніми колесами карта; три режими керування — від новачка до професіонала; спрощена діагностика та контроль технічного стану за допомогою спеціального мобільного додатку. Segway Ninebot Gokart може розігнатися до 25 км/год, тож нічим не поступається звичним картам на бензині. Окрім новинки, уваги заслуговує й незмінна класика: гіроборди, ролики та електросамокати. Особливість гіробордів Segway — ручка, яка спрощує маневрування й полегшує керування пристроєм. Водночас з її допомогою гіроборд можна переносити, адже виконана вона у формі петлі. Ролики Segway Drift — компактні рухомі платформи з нековзкою поверхнею, які не обтяжують ніг зайвою вагою. Ролики мають стабілізатори, які допомагають утримувати рівновагу та керувати процесом руху під час катання. Щодо самокату, то як і всі продукти Segway, електросамокат поєднує комфорт від їзди, потужність та ергономічність. Розігнати самокат можна до швидкості 25 км/год, а для його складання необхідно просто опустити рульову стійку.

 

Із кожною виставкою СЕЕ розширює межі, аби вражати та підкорювати серця відві­дувачів та привертати більше уваги до новітніх розробок та найкращих рішень. Звісно, постійний розвиток та вдоско­налення не оминають і світ товарів для дітей, що було яскраво продемонстровано на квітневій виставці СЕЕ2019.

Тож до зустрічі на нових СЕЕ:

 

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів