Огляд яскравих новинок від TCL: TCL 40ES560 та TCL 32ES560

Главная Обзоры Огляд яскравих новинок від TCL: TCL 40ES560 та TCL 32ES560
07.10.2019

Моделі телевізорів компанії TCL вражають інноваційністю, дизайном, ергономічністю та безпекою для довкілля. А сам бренд входить у ТОП-3 найбільших виробників телевізорів у світі. Крім того, TCL неодноразово було відзначено престижними міжнародними нагородами за дизайн та інновації, такими як: CES Innovation Award, Red Dot Design Award, EISA Best Buy TV in 2017–2019.

Сьогодні ж, до мене в руки потрапила чудова новинка від TCL, а саме: смарт телевізор TCL 40ES560!

Це вже буде наш третій огляд телевізорів TCL, тому так і кортить взятися до огляду новинки!

Модель представлена у вже доволі «класичному» для TCL дизайні: з чорного пластику на витончених кутових ніжках, які надають конструкції легкості та надійності.

У комплектації є: документація, мережевий кабель, кабель живлення, пульт ДУ та сам смарт телевізор.

Так, TCL 40ES560 оснащений 40-дюймовим LED екраном із розширенням Full HD 1920х1080, типом матриці VA та яскравістю екрану 270 кд/м2, що дозволить кожному насолоджуватися будь-яким цікавим контентом. Адже картинка достатньо чітка та яскрава.

Габарити телевізора з підставкою 905 х 575 х 186 мм, а його вага становить 6,4 кг.

Отож, модель достатньо компактна за розмірами і прекрасно пасуватиме до будь-якого інтер’єру, не займаючи багато місця у вашому будинку.

Кути огляду становлять 178/178°, що забезпечує комфортний перегляд незалежно від того, де ви знаходитесь перед екраном.

Завдяки швидкій Smart платформі Android 8.0, на чотирьохядерному процесорі із обсягом оперативної пам'яті 2 ГБ та 8 ГБ постійної пам'яті, пошук улюблених розваг стане ще більш простим і швидким. А підтримка таких інтернет сервісів, як: Smart Home, HbbTV, Google Play Store та Google Assistant - дозволить вам відкрити широкий спектр цікавих розваг.

Приємно здивувала наявність функції голосового управління, що виводить керування телевізором на новий рівень.

Також можна керувати Смарт ТВ через фірмовий застосунок T-Cast.

До речі, підключитись і вибрати канал Netflix, тут простіше за все, адже у вас є така чарівна кнопка на його пульті керуванні!

Аудіосистема (2x8 Вт) здатна забезпечити об'ємне насичене звучання. А технологія Dolby Digital Plus оптимізує якість звуку й ефективність, що дає вам більш багаті та захопливі аудіовідчуття.

Обмін даними тут доступний, як через дротове підключення по Ethernet кабелю, так і через бездротове підключення по Wi-Fi, DLNA, Miracast та Wi-Fi Direct.

Портів і рознімів тут буде вдосталь для вирішення більшості завдань, що вимагається від Смарт ТВ:

  • HDMI 1.4, шт: 2
  • Порт USB, шт: 1
  • Вихід на навушники (AUX) 3.5мм: Є
  • Ethernet (LAN): Є
  • Слот CI/CI+: Є

Телевізори можуть працювати, як з аналоговими, так і з цифровими тюнерами, такими як: DVB-T2 (ефірне), DVB-C (кабельне) та DVB-S2 (супутникове)

Також щодо особливостей телевізора, хочеться сказати пару слів про наявність таких функцій, які для деяких не менш важливі ніж попередні:

  • Таймер вимкнення
  • HDR
  • Підтримка HDR10
  • Chromecast built-in
  • Таймер сну

Підбиваючи підсумок, можу із впевненістю сказати, що TCL 40ES560 - це прекрасний компроміс хорошої функціональності і вигідної ціни! Адже наявність чудового 40 дюймового екрану, швидкої ОС Android 8.0, відмінного звуку,  цифрового та аналогового ТВ-тюнера і всі ці переваги з цінником у 400$, навряд чи знайдеш у інших топових брендів.

Отож, приємного перегляду і до зустрічі!

Товары из публикации
код товара: 40ES560
нет в наличии
 
Телевизор TCL 40ES560 серии S5 имеет классический дизайн. Модель оборудована 3 встроенными ТВ-тюнерами, среди которых имеют место как аналоговый, так и цифровой (DVB-T2/C/S2). Aудиосистема (2x8 Вт) способна обеспечить объемное насыщенное звучание. USB разъем позволяет воспроизводить различные мультимедийные данные непосредственно с внешних носителей, что даст вам возможность наслаждаться вашими любимыми фильмами, фотографиями, музыкой в кругу вашей семьи и друзей.
код товара: 32ES560
нет в наличии
 
Телевизор TCL 32ES560 серии S5 имеет классический дизайн. Модель оборудована 3 встроенными ТВ-тюнерами, среди которых имеют место как аналоговый, так и цифровой (DVB-T2/C/S2). Aудиосистема (2x5 Вт) способна обеспечить объемное насыщенное звучание. USB разъем позволяет воспроизводить различные мультимедийные данные непосредственно с внешних носителей, что даст вам возможность наслаждаться вашими любимыми фильмами, фотографиями, музыкой в кругу вашей семьи и друзей.
Меню
Каталог товаров
Каталог товаров