Всесвіт Marvel знову вражає

Home Reviews Всесвіт Marvel знову вражає
15.10.2019

У липні в Сан-Дієго прой­шов фестиваль Comic-Con 2019. На виставці домінувала Marvel — студія нарешті розкрила подальші плани. Оскароносний Махершала Алі зіграє головного героя в новій версії «Блейда» — кінокоміксі про мисливця на вампірів. До Marvel приєдналися Анджеліна Джолі, Сальма Хайек і Кумейл Нанджіані («Кремнієва долина»). Вони з’являться у «Вічних» — фільмі про безсмертних істот, які подорожують всесвітом.

У другій частині «Доктора Стренджа» до чарівника приєд­нається ще один Месник — Багряна Відьма. Кажуть, що це буде найстрашніший фільм кіновсесвіту Marvel. Новим Тором стане Наталі Портман. Актриса приїхала на виставку й навіть підняла той самий молот. «Любов і грім» вийде на екрани у 2021 році.

Marvel анонсувала «Шанг-Чі й легенда десяти кілець» — кінокомікс про непере­можного майстра кунг-фу. Головного героя зіграє Сіму Лю («Простір»). У фільмі з’явиться лиходій Мандарин, яким студія дражнила фанатів ще в третій «Залізній людині».

Також підтверджено виробництво фільмів про Фантастичну четвірку й Людей Ікс. Ці команди супергероїв стануть частиною Marvel.

Marvel Domez Колекційна фігурка Marvel's Avengers 4 S1 (1 фігурка)

Код товару: DMZ0182

Битва нескінченності врешті-решт закінчилася. Як і мало статися, добро перемогло, проте якою ціною? Звісно, шанувальники кіновсесвіту Marvel все ще не можуть оговтатися від приголомшуючих втрат. Увіковічити зіркову компанію пропонуємо із серією Marvel`s Avengers 4. Герої, що увійшли до колекції: Тор, Залізна Людина, Капітан Америка, Чорна вдова, Халк, Соколине око в образі Роніна, Танос та Небула. Усіх персонажів вдягнуто в геройські костюми. Персонажі тримають зіркові атрибути.

Marvel Domez Колекційна фігурка Marvel's Captain Marvel S1 (1 фігурка)

Код товару: DMZ0147

На початку цього року шанувальники героїв Marvel мали змогу познайомитися із новим героєм, точніше — героїнею. На екранах засяяла нова відважна зірка — капітан Марвел. Героїня одразу ж полюбилася прихильникам фантастичної саги своєю неймовірною силою та людяністю. Тож не створити окрему серію фігурок, присвячених екранізації боротьби Керол Денверс зі злом було б великою помилкою. Отже, у серії є 8 фігурок таких персонажів: Капітан Марвел, Нік Ф’юрі, кішка Гуся, Талос, Ронан, Капітан Марвел у куртці, Верс (Керол Денверс у костюмі крі) та Йон-Рогг. Ця колекція чудово поєднується з іншими.

Marvel Domez Колекційна фігурка Marvel Spider-Man Classic S1 (1 фігурка)

Код товару: DMZ0030

Звісно, що ніхто не забув і про попередні пригоди Павучка та його протистояння різним злодіям. Разом із Пітером фанати проходили всі труднощі, приймали складні рішення, вчилися любити й пробачати та набиралися рішучості на героїчні вчинки. Разом долали злодіїв, боролися із темним боком нашої особистості, визначали, що дійсно є важливим у житті. Згодом Веном довів, що навіть хтось поганий здатен на добрі вчинки. Це був довгий, видовищний шлях із безліччю зворотів і персонажів. Тож Jazwares Domez об’єднали всіх культових персонажів, що з’являлися раніше у стрічках про славнозвісну Людину-Павука в серії Spider-Man Classic. До серії увійшли: Людина-Павук, Шокер, Веном, Карнаж, Носоріг, Стервятник, Людина-Павук у чорному костюмі, Ящір. Комбінуйте з колекцією Spider-Man Far From Home для створення максимально повного світу Людини-Павука.

Marvel Domez Колекційна фігурка Marvel Spider-Man Far From Home S1 (1 фігурка)

Код товару: DMZ0187

Серію присвячено новому фільму Marvel. Історія розповідає про життя Людини-Павука вже після битви з Таносом і втрати головного покровителя та друга юного героя — містера Тоні Старка, Залізної людини. Екранізація вводить нового цікавого персонажа, що на перший погляд здається беззаперечним героєм, проте насправді є загадкою — Містеріо. Таємничий герой змагається з новим злом, що зненацька з’явилося та атакувало планету. Проте, придивившись, можна побачити, що за маскою відважного героя ховається божевільний лицемір, що прагне зайняти місце Залізної Людини, а вся його боротьба — лише ілюзія. Роздивитися героїв краще пропонуємо разом із серією колекційних фігурок Spider-Man Far From Home. Під прозорим куполом можна побачити: Містеріо, Людину-Павука в класичному костюмі, Ніка Ф’юрі в уніформі, Людину-Павука в костюмі нічної мавпи, Пітера Паркера без маски, Людину-Павука у вдосконаленому Пітером костюмі, елементала води та елементала вогню. Колекція стане чудовим доповненням до фігурок Месників.

Products from publication
SKU: DMZ0147
149 UAH*
in stock
Bring Marvel`s Captain Marvel famous heroes to life on the shelf with this amazing assortment of stylized collectible heroes - Captain Marvel from Domez. In an individually sealed package, there is 1 figurine on a stand under a transparent dome. Connect to any other Domez figures together.
SKU: DMZ0182
149 UAH*
in stock
Bring Marvel`s Avengers famous heroes to life on the shelf with this amazing assortment of stylized collection figurines of heroes - Avengers from Domez. In an individually sealed package, there is 1 stand figure under a transparent dome. Connect any other Domez figures together.
SKU: DMZ0030
149 UAH*
in stock
Type: game figurines, toy-surprise; Kind: figure; Series: Marvel`s Spider-Man Classic; Dimensions: 8 х 6,5 х 6,5; Material: plastic.
SKU: DMZ0187
149 UAH*
out of stock
Take all the famous Marvel`s Spider-Man Far From Home heroes to life on the shelf with this amazing assortment of stylized collectible figurines of heroes - Spider-Man Far From Home from Domez. In an individually sealed package, there is 1 figure on a stand under a transparent dome. Connect any other Domez figures together.
Menu
Products catalog
Products catalog