Шляхом вдосконалення глядацького досвіду: TCL на Android 8.0

Головна Огляди Шляхом вдосконалення глядацького досвіду: TCL на Android 8.0
25.10.2019

10 переваг, або що можуть телевізори TCL на платформі Android 8.0.

Керуйте голосом

Нова версія Android TV, Android 8.0, об’єднує Google Home і Google Assistant. Більше не потрібно друкувати текст. Достатньо натиснути кнопку мікрофона та попросити персонального помічника. Він знайде останні блокбастери, допоможе перевірити остаточний результат матчу або затемнити світло. Чим більше використовувати помічника, тим більше він «розуміє». Тепер це штучний інтелект!

Улюблене на великому екрані

За допомогою вбудованого Chromecast передавайте відео та інший контент із планшета або смартфона на телевізор із великим екраном. Функція працює з більшістю при­строїв, включаючи: iPhone, iPad, телефони та планшети на базі Android, комп’ютери Mac, Windows та нетбук.

4K HDR Content

Android 8.0 підтримує роботу YouTube і Netflix у форматі 4K HDR і дає змогу отримувати найкраще з телевізором TCL.

Швидкий перехід між додатками

Дивитися UHD-трансляції безпосередньо на телевізорі TCL можна також завдяки Android 8.0. Натискаючи на «домашню» кнопку, глядач отримує доступ до відкритих 4K HDR-додатків, не відриваючись водночас від тих, якими користується в цей момент.

Бічне регулювання

Коли потрібно редагувати зображення, налаштування телевізора відображаються дискретно з боків екрана. У моделі немає центрального вікна, яке спливає і блокує перегляд. Усі коригування глядач застосовує в реальному часі, поки дивиться відео чи грає.

Доступ до декількох облікових записів

Переходити від одного до іншого облікового запису можна на Gmail, і кожен користувач матиме доступ до улюб­лених програм.

Картинка в картинці (PIP)

Цей телевізор обладнано функцією Picture-in-Picture (PIP). Можна переглядати дві програми з різних ресурсів одночасно, грати й слідкувати за перебігом улюбленого серіалу, не пропускаючи ані хвилини.

Ще більше плавності та безпеки

Для гарантування безпеки даних Android 8.0 об’єднує кілька рівнів захисту та кодування.

Непомітне оновлення

Щоб уникнути тривалих періодів очікування під час синхронізації, оновлення пристрою працює у фоновому режимі.

Прямий запуск

Для запуску пристрою потрібно менше 5 секунд, а програми безпечно починають працювати ще до того, як введено пароль.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів