Whirlpool W Collection. Шосте чуття не підведе

Головна Огляди Whirlpool W Collection. Шосте чуття не підведе
01.11.2019

Чи можна уявити сучасну кухню без холодильника? З’явившись понад століття тому, цей пристрій став обов’язковим атрибутом кожної оселі.

Усі мріють, щоб продукти в холодильнику зберігалися якомога довше, не втрачаючи запаху, апетитного зовнішнього вигляду та корисності. Цьогоріч Whirlpool порадувала споживачів новою серією холодильників W Collection, яка повністю задовольняє всі ці потреби.

Пристрої, що заощаджують

Холодильники W Collection виробляють відповідно до європейських стандартів якості в Польщі. Високий клас енергоспоживання пристроїв від А+ до А+++-10% гарантує ефективне використання електро­енергії й екологічність техніки.

Довше зберігають свіжість продуктів

Завдяки інтелектуальній технології 6th SENSE в нових холодильниках серії W Collection можна зберігати овочі та фрукти свіжими до 15 днів. Це забезпечують три системи охолодження.

  • Dual No Frost. Дві незалежні системи No Frost гарантують чудові умови для зберігання продуктів. Щоб уникнути пересушування продуктів у холодильній камері, No Frost автоматично встановлює рівень вологості та температуру. У морозильній камері No Frost запобігає утворенню льоду та інею, а отже — не потрібно буде гаяти час на її розморожування.
  • Total No Frost — система зі спеціальними сенсорами в холодильній камері, які відстежують і мінімізують коливання та підтримують оптимальну температуру, необхідну для якісного зберігання продуктів.
  • Direct Cool Less Frost. За технології Less Frost використано особливий контур випарювача, який вмонтовано в корпус холодильника по периметру морозильної камери. Завдяки йому стінки холодильника охолоджуються рівномірно, а лід та іній утворюються виключно на стінках морозильної камери, що значно спрощує процес чищення.

Тривале й якісне зберігання продуктів

Технологія 6th SENSE Control, яку використано в моделях W Collection, забезпечує постійний контроль температури в режимі реального часу. У разі найменшої зміни температури вона миттєво реагує та швидко відновлює її для підтримання свіжості продуктів. Крім того, ця технологія мінімізує коливання температури в морозильній камері, знижує «морозні опіки» й запобігає втраті форми, кольору й якості продуктів.

На заваді шкідливим бактеріям

Фахівцями компанії Whirlpool винайдено рішення щодо якісного зберігання продуктів. Преміум-моделі холодильників серії W Collection обладнано спеціальним ящиком Fresh Box+ з інноваційною гігієнічною підставкою (слайдером) Fresh Pad.

Завдяки пористій структурі антибактеріальна Fresh-підставка в спеціальному ящику Fresh Box+ відводить надлишкову вологу фруктів та овочів, яка з’являється під час їх зберігання, а спе­ціальний антибактеріальний матеріал запобігає утворенню шкідливих бактерій на поверхні підставки до 99,9%.

0 градусів – 0 проблем

Ще однією корисною іннова­цією пристроїв серії W Collection є Fresh Box 0о — спеціальне відділення для зберігання риби, м’яса й інших продуктів, що швидко псуються. Завдяки підтриманню у відділенні сталої температури — близько 0°C — навіть «найніжніші» продукти збережуть колір, форму та смак.

Внутрішній простір на власний розсуд

У холодильниках W Collection можна розкласти продукти для дуже великої родини з ­різними вподобаннями завдяки збільшеному об’єму, який варіюється залежно від моделі від 308 до 371 л, і різним конфігураціям висоти пристрою (від 1,75 до 2 м). Крім того, холодильники нової серії спроектовано таким чином, щоб зробити зберігання продуктів інтуїтивним.

  • Висувні полиці. Завдяки спеціально розробленим полицям, які висуваються на 12 см, користувач має простий і швидкий доступ навіть до продуктів, які розміщено біля задньої стінки.
  • Складана полиця Flexi підвищує зручність під час зберігання, наприклад, якщо потрібно розмістити великі або високі предмети, такі як пляшки.
  • Мобільна полиця для пляшок 2 в 1. Холодильник із технологією Dual No Frost серії W Collection має підставку-фіксатор для пляшок. Фіксатор вбудовано в задню частину полиці, що дає змогу безпечно класти на неї пляшки, а за потреби використовувати як звичайну полицю.
  • Полиці-балкони. Спеціальні полиці-балкони для молочних продуктів надзвичайно зручні та дають змогу організувати простір так, щоб у самій камері залишилося більше місця для розміщення великого посуду.

Сучасний елегантний дизайн

Лінійка серії W Collection порадує користувачів різноманіттям — 8 кольорів, завдяки чому можна знайти найкраще рішення, яке пасуватиме до будь-якої оселі.

Крім того, як ззовні, так і всередині, пристрої мають вишуканий дизайн: інтегровані й зовнішні ручки та їхні ергономічні конструкції; інформаційні дисплеї з чорного скла.

На окрему увагу заслуговують великі та функціо­нальні дисплеї в моделях преміум-класу, які подарують абсолютний комфорт від використання, а холодильнику — преміальний вигляд.

У моделях W Collection естетичне задоволення подарують також такі рішення, як: покриття задньої стінки холодильника неіржавною сталлю; накладки на вентилятор із неіржавної сталі, що додасть витонченості інтер’єру, а також прискорить охолодження; профіль полиць холодильника та полиць-балконів із неіржавної сталі, що, крім естетики, забезпечує ще й додаткову надійність; бічне LED-освітлення, яке рівномірно розподіляє світло вздовж усієї холодильної камери.

Приємним бонусом для користувачів є додаткова гарантія на компресор строком 20 років для холодильників серії W9, 15 років — для холодильників серії W7 та 5 років — для серії W5. Гарантію можна отримати, зареєструвавши продукт на офіційній платформі виробника.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів