Rowenta Clean & Steam Multi. Пристрій для комплексного прибирання оселі

Home Reviews Rowenta Clean & Steam Multi. Пристрій для комплексного прибирання оселі
07.11.2019

Пилосос-пароочисник Clean & Steam Multi RY8561WH забезпечить чистоту будь-де: від вітальні до кухні та ванної кімнати.

Із пилососом-пароочисником Clean & Steam Multi можна ефективно прибирати й глибоко очищувати парою без шкоди для здоров’я та помешкання. Із цим інноваційним пристроєм доглядати за оселею швидко та зручно. Пилосос одночасно прибирає та відпарює всі типи підлог одним єдиним рухом – навіть у найскладніших плям немає жодних шансів. Знімний пароочисник і різноманітні аксесуари забезпечать ефективне очищення найбільш важкодоступних місць, наприклад, вікон або міжплиточних швів. Із його допомогою можна навіть розпрямити та освіжити текстильні вироби. Пилосос-пароочисник генерує пару зі звичайної водопровідної води, знищуючи до 99,9 % бактерій та мікробів без жодних хімічних засобів.

Ретельне очищення за лічені хвилини

Пристрій, із яким можна повністю прибрати помешкання за лічені хвилини. Він пилососить та одночасно відпарює всі типи підлог, а також очищує парою будь-які поверхні.

Максимальна універсальність

Використовуйте насадку для скла, щоб очистити дзеркала або вікна, насадку-концентратор для очищення важкодоступних місць, насадку для міжплиточних швів для підтримання бездоганної чистоти у ванній кімнаті, насадку для текстилю, щоб освіжити гардини або м’які меблі. У комплекті також є різнокольорові щітки різних розмірів для очищення поверхонь у ванній (сині щітки), кухні (помаранчеві щітки) або інших кімнатах (зелені щітки).

Без шкоди здоров’ю

Потужна пара знищує до 99,9 % мікробів та бактерій без використання мийних засобів. Оселя буде бездоганно чиста, екологічна й «вільна» від алергенів.

Ефективне прибирання всіх типів підлоги

Один єдиний рух – і тверді підлоги бездоганно чисті завдяки основній насадці Dual Сlean & Steam, яка одночасно пилососить і відпарює. Для килимів та килимових доріжок використовуйте насадку Ultra Glider – вона пилососить та освіжає килимові покриття за лічені хвилини.

Довготривала ефективність

Технологія Advanced Cyclonic гарантує високий рівень відокремлення часточок пилу від повітря – для кращої ефективності та довготривалих результатів прибирання.

Налаштування пари відповідно до типу поверхні

Регулюйте потік пари відповідно до типу підлоги (паркет, плитка, килим) або поверхні (неіржавна сталь, скло, текстиль тощо) – для оптимальних налаштувань.

Картридж проти накипу

Картридж проти накипу запобігає пошкодження пристрою внаслідок його накопичення, завдяки чому пристрій справно працюватиме протягом багатьох років.

Ефективні ганчірки

Два типи ганчірок, які можна мити, із нейлону та мікрофібри в різних співвідношеннях: ганчірка зі щільнішого нейлону впорається з важкими плямами та дуже брудною підлогою, а ганчірка зі щільнішої мікрофібри – для звичайного вологого прибирання.

Зручність використання

Сучасні функції для максимально комфортного використання: простий початок роботи, інтуїтивна панель керування, кольорові індикатори, пусковий гачок для миттєвого подавання пари, жодного контакту з ганчірками під час їх заміни й багато іншого.

Легке транспортування та зберігання

Переносити пристрій легко завдяки ручці для транспортування й коліщаткам, а зберігати – завдяки паркувальному положенню, автоматичному змотуванню шнура і спеціальному килимку.

ОСОБЛИВОСТІ

  • Технологія Advanced Cyclonic –досконале відокремлення часточок пилу від повітря
  • Знищує до 99 % мікробів та бактерій
  • 25 додаткових насадок і аксесуарів у комплекті – для прибирання будь-яких поверхонь
  • Працює від водопровідної води без побутової хімії
  • Основна насадка Dual Clean & Steam для всіх типів твердих підлог

Products from publication
SKU: RY8561WH
10999 UAH*
out of stock
Vacuum cleaner type: vertical, steam cleaner; Type: dry, steam; Power consumption: 1700 V; Dust box capacity: 0.5 l; Nozzles: crevice, for upholstered furniture, Basic, floor nozzle, Laminate/parquet, For seams; Powered: network; Dimensions (HxWxD): 119 x 36.3 x 25.9 cm; Weight: 5.75 kg;
Menu
Products catalog
Products catalog