Домашня фотоепіляція Philips Lumea Prestige: важливі питання

Главная Обзоры Домашня фотоепіляція Philips Lumea Prestige: важливі питання
08.11.2019

Гарна альтернатива салонній процедурі, яка не вимагає значних зусиль і часу. Особливості процедури в домашніх умовах, користь і шкода впливу фотоспалахів на здоров’я та різниця фотоепіляції й більш звичних методів боротьби з небажаним волоссям.

Фотоепіляція давно перестала бути винятково заняттям професійних косметологів. Сьогодні фотоепілятори — це один із найпростіших способів позбутися небажаного волосся в домашніх умовах. Philips — експерт у сфері технологій для краси і здоров’я — розробила домашній фотоепілятор Lumea на основі технології інтенсивного світлового імпульсу — IPL.

Пристрій протестовано за участю понад 2 000 жінок в усьому світі, і сьогодні ним користуються понад 1,5 млн представниць прекрасної статі. Одна з останніх моделей — фотоепілятор Lumea BRI956/00 — простий у використанні, допомагає зменшити кількість волосся на 92 % всього за три процедури й надовго забезпечує гладкість шкіри.

Як працює IPL

Фотоепілятор на базі техно­логії інтенсивного світлового імпульсу (IPL) впливає на корінь волосини м’якими світловими імпульсами за допомогою лампи, яка генерує світлові спалахи високої інтенсивності. Імпульси впливають на меланін — особ­ливий пігмент, який міститься у волоссі, стимулюючи перехід волосяної цибулини в стадію спокою. Після цього на обробленій ділянці волоски випадають природним чином. Із кожним разом їх кількість зменшується, а шкіра стає гладенькою.

Технологія підходить для обробки практично будь-яких частин тіла, крім слизових оболонок. Спеціальні насадки, які є в комплекті з фотоепілятором Lumea BRI956/00, дають змогу ефективно обробляти великі ділянки тіла (руки, ноги, живіт), ділянки на обличчі, зону бікіні й пахв.

Алгоритм процедури в домашніх умовах

Приблизно за тиждень треба відмовитися від прийому сонячних ванн, а перед процедурою необхідно видалити волосся з поверхні шкіри. Для підвищення ефективності фотоепіляції краще утриматися від видалення волосся з цибулиною за 4 тижні до процедури й видалити волосся за допомогою гоління, щоб волосяний фолікул залишився на місці. Саме на нього буде спрямовано світловий спалах.

Наступний крок — вибір оптимальної інтенсивності світлового потоку під певний тон шкіри. У деяких моделях, наприклад, у Lumea BRI956/00, передбачено спеціаль­ний сенсор SmartSkin, який під час контакту зі шкірою сам визначає її тон і встановлює потрібну інтенсивність спалаху.

Потім необхідно прикласти пристрій до шкіри так, щоб був щільний контакт. Щойно ввімкнеться індикатор готовності, необхідно натиснути на кнопку подавання спалаху. Такі дії потрібно повторити на всіх ділянках, де є небажане волосся.

Головні відмінності

Спосіб боротьби з небажаним волоссям, насамперед, залежить від цілей: прибрати волосся лише на короткий час або позбутися його надовго.

У методів видалення волосся на короткий термін є низка недоліків, з-поміж яких:

  • бритва — після процедури вже на другий день пробивається щетина;
  • епілятор або нитка — вищипування волосків часто болісна маніпуляція;
  • крем-депілятор — може спричинити алергію;
  • ваксинг, шугарінг, ензимна епіляція — після маніпуляції волоски часто вростають під шкіру.

Для повного видалення волосся не обійтися без методів апаратної косметології, за яких руйнування волосяного фолікула відбувається під дією різних видів енергії, з-поміж яких лазерна епіляція, фотоепіляція, електроепіляція, ЕЛОС-епіляція, qool-епіляція, AFT-епіляція. Найдоступнішим, і водночас найдієвішим, є фотоепіляція.

Аргументи «за» і «проти» фотоепіляції

Фотоепіляцію вважають одним із найновіших і ефективних способів видалення волосся на тілі. Спосіб вирізняється високою ефективністю, а вся процедура, залежно від ділянки шкіри, займає від 5 до 30 хвилин. Оскільки під час сеансу не травмується шкіра, виключається можливість занести інфекцію або бруд, тому процедура є абсолютно безпечною для здоров’я. І, нарешті, фотоепіляція забезпечує тривалість ефекту.

Перешкоджати використанню фотоепілятора можуть тільки медичні протипоказання:

  • гострі та хронічні захворювання шкіри
  • цукровий діабет
  • варикозна хвороба на місці проведення процедури
  • важкі форми гіпертонічної та ішемічної хвороби серця
  • гострі форми герпесу
  • інфекційні захворювання
  • келоїдна хвороба
  • злоякісні утворення
  • вагітність

Меню
Каталог товаров
Каталог товаров