Philips Sonicare DiamondClean Smart. Чистимо зуби по-новому

Головна Огляди Philips Sonicare DiamondClean Smart. Чистимо зуби по-новому
11.11.2019

«Розумна» електрична зубна щітка Philips Sonicare DiamondClean Smart – комплексне рішення для догляду за порожниною рота.

Згідно зі всесвітніми дослідженнями ВООЗ, від 60 до 90 % дітей шкільного віку та майже 100 % дорослих мають карієс. Водночас у 72 % населення спостерігається помітний наліт на зубах, який є середовищем проживання від 500 до 1 000 видів бактерій. Неякісний догляд призводить до їх розмноження, що може спричинити понад 60 захворювань. Тому правильна гігієна важлива не тільки для збереження здорової та красивої посмішки, але й для здоров’я всього організму.

Якісний догляд за ротовою порожниною – це проста щоденна профілактика багатьох захворювань. А за допомогою сучасних гаджетів можна бути на 100 % впевненим, що вона справді ефективна.

Із «розумною» зубною щіткою

Самостійно контролювати догляд за ротовою порожниною — складно. Але сьогодні технології здатні взяти це питання під свій контроль. Одне з новітніх рішень — «розумна» електрична зубна щітка Philips Sonicare DiamondClean Smart — комплексне рішення для догляду за порожниною рота.

Щітку оснащено системою інтелектуальних датчиків, і вона синхронізується зі спеціальним додатком на мобільному пристрої користувача. Це дає змогу контролювати весь процес чищення зубів у режимі реального часу: розумний гаджет відстежує інтенсивність чистки, вказую­чи на пропущені ділянки та надмірний тиск на зуби. Також додаток аналізує техніку чистки, дає індивідуальні рекомендації та контролює їх виконання.

Щітка працює на основі звукової технології Philips Sonicare, яка генерує 31 000 очищувальних рухів на хвилину, видаляючи в 10 разів більше нальоту в порівнянні зі звичайною мануальною щіткою.

Очищувальні насадки

Для забезпечення комплексного догляду до гаджета є чотири насадки: для чищення зубів, догляду за яснами, відбілювання й гігієни язика.

  • Насадка для чищення зубів має щетинки, які адаптуються до форми зуба та видаляють наліт у важкодоступних місцях.
  • Насадка з укороченими щетинками очищає лінію вздовж ясен, поліпшуючи їх стан у 7 разів уже через два тижні використання.
  • За видалення залишків їжі та бактерій з поверхні язика — причину неприємного запаху з рота — відповідає спеціальна насадка для язика з 240 мікрощетинками.

А завдяки щільності щетинок насадки для відбілювання вдається позбутися до 100 % потемнінь на третій день користування. Гаджет самостійно розпізнає насадку й підбирає для неї один із п’яти режимів та одне з трьох налаштувань інтенсивності чищення.

Товари з публікації
код товару: HX9924/07
немає в наявності
 
Тип: зубна електрощітка; Призначення: доросла; Зубний центр: насадка для чищення язика, масажер для ясен, насадка для видалення нальоту, насадка для відбілювання зубів; Технологія чищення: пульсуюча; Колір: білий;
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів