Прасування майбутнього - Russell Hobbs One Temperature

Головна Огляди Прасування майбутнього - Russell Hobbs One Temperature
12.11.2019

Праска є буденним пристосуванням, що є в кожній оселі. Вона пройшла всі стадії еволюції – від злегка обробленої каменюки до електричного агрегату з вертикальним відпарюванням.

Один режим для всіх тканин

Праску One Temperature британського бренда дрібної побутової техніки Russell Hobbs можна назвати пристроєм майбутнього. Її єдина оптимальна й універсальна температура безпечна для всіх тканин*. Незалежно від того, чи то прасують улюблені джинси, шовкову блузку або бавовняну сорочку, праска однаково добре впорається з усіма тканинами.

Важливі функції

Завдяки потужності One Temperature — 2 600 Вт — прасування буде дійсно швидким і легким. Модель обладнано великим резервуаром для води (350 мл), потужним паровим ударом (210 г), постійним подаванням пари (50 г). Ці характеристики гарантують ефективну роботу пристрою і якісний результат.

Функція вертикального відпарювання допомагає привести одяг до ладу прямо на плічках та легко впоратися зі складками на фіранках.

Керамічна підошва праски з турмаліном гарантує на 60 % більш гладеньке ковзання вздовж тканини**.

Пристрій також обладнано дротом живлення завдовжки 3 м, що обертається на 360° і дарує абсолютний комфорт під час прасування.

Безпека завжди

Для гарантування повної безпеки праску оснащено системою автоматичного вимкнення, що відбувається за 30 секунд, якщо праску залишають у нерухомому стані горизонтально, і за 8 хвилин у вертикальному положенні.

СПЕЦИФІКАЦІЇ Russell Hobbs 25090-56 One Temperature

  • Потужність 2 600 Вт
  • Об’єм резервуару для води 350 мл
  • Постійна пара 50 г/хв
  • Паровий удар (турбопара) 210 г/хв
  • Колір чорний/червоний
  • Довжина кабелю 3 м
  • Розмір (ш × в × д) 11,8 × 16,7 × 32,2 см
  • Вага 1,55 кг

 

*Безпечна для всіх тканин придатних для прасування

**Із порівняння зі звичайною праскою Russell Hobbs

Товари з публікації
код товару: 25090-56
2199 грн*
є в наявності
Праска One Temperature з одного температурою - це майбутнє прасування. Одна оптимальна універсальна температура безпечна для всіх тканин. Незалежно від того, прасуєте ви улюблені джинси, шовкову блузку або бавовняну сорочку ця праска однаково добре впорається з усіма виробами. Потужність праски 2600 Вт. З таким приладом прасування стане дійсно швидким і легким. 25090-56 забезпечена великим резервуаром для води 350 мл, потужним паровим ударом 210 г, постійною подачею пара 50 г. Ці характеристики гарантують ефективне відпарювання і завжди якісний результат. Керамічна підошва праски з турмаліном, що гарантує на 60% більш гладеньке ковзання вздовж тканини.
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів