Прасування майбутнього - Russell Hobbs One Temperature

Главная Обзоры Прасування майбутнього - Russell Hobbs One Temperature
12.11.2019

Праска є буденним пристосуванням, що є в кожній оселі. Вона пройшла всі стадії еволюції – від злегка обробленої каменюки до електричного агрегату з вертикальним відпарюванням.

Один режим для всіх тканин

Праску One Temperature британського бренда дрібної побутової техніки Russell Hobbs можна назвати пристроєм майбутнього. Її єдина оптимальна й універсальна температура безпечна для всіх тканин*. Незалежно від того, чи то прасують улюблені джинси, шовкову блузку або бавовняну сорочку, праска однаково добре впорається з усіма тканинами.

Важливі функції

Завдяки потужності One Temperature — 2 600 Вт — прасування буде дійсно швидким і легким. Модель обладнано великим резервуаром для води (350 мл), потужним паровим ударом (210 г), постійним подаванням пари (50 г). Ці характеристики гарантують ефективну роботу пристрою і якісний результат.

Функція вертикального відпарювання допомагає привести одяг до ладу прямо на плічках та легко впоратися зі складками на фіранках.

Керамічна підошва праски з турмаліном гарантує на 60 % більш гладеньке ковзання вздовж тканини**.

Пристрій також обладнано дротом живлення завдовжки 3 м, що обертається на 360° і дарує абсолютний комфорт під час прасування.

Безпека завжди

Для гарантування повної безпеки праску оснащено системою автоматичного вимкнення, що відбувається за 30 секунд, якщо праску залишають у нерухомому стані горизонтально, і за 8 хвилин у вертикальному положенні.

СПЕЦИФІКАЦІЇ Russell Hobbs 25090-56 One Temperature

  • Потужність 2 600 Вт
  • Об’єм резервуару для води 350 мл
  • Постійна пара 50 г/хв
  • Паровий удар (турбопара) 210 г/хв
  • Колір чорний/червоний
  • Довжина кабелю 3 м
  • Розмір (ш × в × д) 11,8 × 16,7 × 32,2 см
  • Вага 1,55 кг

 

*Безпечна для всіх тканин придатних для прасування

**Із порівняння зі звичайною праскою Russell Hobbs

Товары из публикации
код товара: 25090-56
2779 грн*
есть в наличии
Утюг One Temperature с одной температурой - это будущее глажки. Одна оптимальная универсальная температура безопасна для всех тканей. Независимо от того, гладите вы любимые джинсы, шелковую блузку или хлопчатобумажную рубашку эта утюг одинаково хорошо справится со всеми изделиями. Мощность утюга 2600 Вт. С таким прибором глажка станет действительно быстрой и легкой. 25090-56 оснащен большим резервуаром для воды 350 мл, мощным паровым ударом 210 г, постоянной подачей пара 50 г. Эти характеристики гарантируют эффективное отпаривания и всегда качественный результат. Керамическая подошва утюга с турмалином, что гарантирует на 60% более гладкое скольжение вдоль ткани.
Меню
Каталог товаров
Каталог товаров