Kärcher: жодного шансу бур’яну

Головна Огляди Kärcher: жодного шансу бур’яну
23.11.2019

Понад півстоліття Kärcher очолює парад новинок техніки як для професійного, так і для домашнього використання. Продукція компанії надійна та максимально комфортна, адже її створено для споживачів і з думкою про споживачів. Тому, хай який був вибір – підлогомийна машина, пилосос або апарат високого тиску – це буде покупка, про яку споживач ані на секунду не пошкодує.

Новий акумуляторний пристрій для видалення бур’янів WRE 4 – справж­ня знахідка для власників дачних ділянок і прибудинкових територій, буде корисним для великих площ і глибоких швів між плиткою навколо будинку. Він легко прибирає мох з твердих поверхонь, як-от переплетені камені, кругляк, бетонні плити; без проблем впорається з бур’янами вздовж бордюрів, східців, садових стін, а також стін будинку. Це надійний помічник, який напевно стане незамінним під час регулярного прибирання території та полегшить не тільки навантаження на спину, але й заощадить час і сили на більш приємні справи.

Особливості та переваги

Однією з переваг WRE 4 є щіткова головка, що обертається. Вона дає змогу регулювати кути відповідно до різних ділянок очищення й адаптує апарат під користувача будь-якого зросту. Спеціально вирівняні щетинки й висока швидкість обертання щітки роблять роботу ефективною. Завдяки нейлоновому щітковому ременю міняти щітки легко, і для цього не потрібні спеціальні інструменти. Алюмінієве телескопічне руків’я в зручному робочому положенні полегшує навантаження на спину. Також апарат має захист від бризок, який попереджає потрапляння бруду на користувача під час експлуатації. Зберігати пристрій зручно – у WRE 4 є пристосування для підвішування, тому він займає мало місця.

Як працює пристрій

Пристрій WRE 4 працює на акумуляторній батарейній платформі Kärcher 18 V із технологією керування в реальному часі, отже, дротів, що постійно плутаються, і пошуку розеток не буде. На РК-дисплеї батареї можна побачити час роботи, що залишився, час і ступінь заряджання акумулятора. Акумулятор пристрою WRE 4 довговічний і потужний, його також можна використовувати в усіх пристроях на платформі Kärcher 18 V Battery Power.

Вибір є

Є два варіанти комплектації пристрою: WRE4 BATTERY і WRE4 BATTERY SET. Різниця між ними полягає в тому, що в комплекті постачання WRE 4 BATTERY SET є літій-іонний акумулятор потужністю 18/25 і зарядний пристрій для акумулятора 18 В. Час заряджання зі стандартним зарядним пристроєм становить 4 години, а продуктивність за площею (до наступної зарядки) – до 15 м2.

Ключ до успіху в акумуляторній платформі

Якщо потрібно отримати від пристрою більше користі, можна придбати батарею більшої ємності, а також швидкозарядний пристрій, замість тих, що є в стандартному комплекті. Потім до них можна підключати кілька пристроїв на аналогічній батарейній платформі – Kärcher 18 V Battery Power. Крім цього, в асортименті компанії є більш потужні апарати на єдиній батарейній платформі 36V.

Специфікації Kärcher WRE 4 BATTERY / SET

  • Коди товарів: 1.445-240.0 / 1.445-241.0
  • Швидкість подрібнення 2 300 / 2 800 об/хв
  • Діаметр щітки 180 мм
  • Матеріал щетини нейлон
  • Тип батареї літій-іонний акумулятор
  • Напруга акумулятора 18 В
  • Рекомендована площа 15 м2
  • Розмір (ш × в × г) 137 × 23 × 38 см
  • Вага 2,8 кг

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів