Найменший лазерний 3LCD-проектор у світі від Epson

Головна Огляди Найменший лазерний 3LCD-проектор у світі від Epson
18.11.2019

Epson виготовила перший портативний лазерний проектор Epson EF-100, що може проеціювати під будь-яким кутом і за будь-якого освітлення. Розмір новинки – 21 × 23 × 9 см, її постачатимуть у двох кольорах.

Стриманий малюк

Проектори Epson EF-100W/B сподобаються поціновувачам лаконічного дизайну, адже мають чіткі лінії, заокруглені кути, мінімалістські кнопки, а покриття корпусу схоже на шкіру. Проектор поста­чають у двох кольорових гамах: Epson EF-100W — у білому корпусі зі срібними елементами, а Epson EF-100B — у чорному з мідним оздобленням.

Зображення будь-де

Інженери Epson створили проектор, встановити та прое­ціювати зображення з якого можна під будь-яким кутом. Завдяки лазерному джерелу світла, боковому розміщенню вентиляційної решітки й розніму для живлення проеціювати можна на стіну, стелю чи підлогу. Привабливим є невелике проекційне співвідношення оптики — 1,04:1. Із відстані 2,3 м користувач отримає зображення завширшки 2,2 м (1002).

Зображення за будь-якого освітлення

Незважаючи на компактність корпусу, максимальний розмір зображення може сягати 150” (381 см). Затемнювати приміщення необов’язково — завдяки потужному лазерному джерелу світла (світловий потік 2 000 лм) та 3LCD-технології зображення буде дійсно яскравим і насиченим навіть в освітленому приміщенні, наприклад, у гостьовій чи дитячій кімнаті.

Проектори Epson EF-100W/B вирізняються не лише дизай­ном і компактним розміром. Яскраве пакування приваблює, а стартовий гід щодо швидкого запуску та налаштування проектора (Welcome Guide) під час першого запуску робить його орієнтованим на користувачів будь-якого рівня — від новачків до професіоналів.

Комунікація проектора

Є порт HDMI та потужний USB (2.0 А), які забезпечать підключення будь-яких пристроїв для стрімінгу контенту: ПК, телефонів, медіа-центрів, ігрових консолей тощо.

Комутацію організовано у такий спосіб, що до корпусу проектора легко підключити та сховати портативний пристрій стік-формату (Amazon Fire TV, Google Chromecast, Roku, Intel Compute Stick, Lenovo IdeaCentre Stick тощо).

Динаміки, бездротова аудіосистема або навушники

Для виведення звуку можна використовувати вбудовані динаміки (5 Вт) або підключити по Bluetooth бездротову аудіосистему. Крім того, проек­тор оснащено рознімом для підключення навушників і персонального перегляду контенту. Наприклад, поки хтось дивиться ТВ, можна спрямувати проектор на стелю чи іншу вільну площину і транслювати свій контент у тому самому приміщенні.

СПЕЦИФІКАЦІЇ

  • Моделі Epson EF-100W (V11H914040), EF-100B (V11H914140)
  • Світловий потік 2 000 лм
  • Автокорекція геометрії вертикальна +/- 45, горизонтальна +/- 40
  • Максимальний розмір зображення до 150” (381 см)
  • Роздільна здатність 1 280 × 800
  • Рівень шуму 26 дБ (економний) / 29 дБ (нормальний)
  • Розмір (ш × в × г) 210 × 92 × 227 мм
  • Вага 2,70 кг

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів