Кріплення KSL, виготовлені професіоналами для професіоналів

Home Reviews Кріплення KSL, виготовлені професіоналами для професіоналів
19.11.2019

Історія сучасного українського заводу з виробництва кріплень для аудіо- та відеотехніки KSL розпочалася 2009 року в Києві. Спочатку виробництво спеціалізувалося здебільшого на кронштейнах для телевізорів. Сьогодні KSL пропонує побутові та професійні кріплення для будь-яких видів AV-техніки.

KSL забезпечує повний цикл виробництва — від креслення до пакування. У компанії є власний конструкторський департамент, який, відстежуючи мінливий ринок AV-техніки, постійно вдосконалює наявні та розроб­ляє нові моделі кріплень. Перш ніж нову модель буде додано до лінійки, її обов’язково тестують на відповідність усім нормам.

У компанії впроваджено систему керування якістю, тобто її контроль здійснюють на кожному етапі виробництва продукції. Перш ніж партію готових товарів буде переміщено на склад, проводять вибіркову перевірку кріплень на відповідність внутрішнім вимогам якості та міжнародним стандартам.

Продукція компанії

Кріплення KSL виготовляють за двома основними напрямами: побутові кронштейни (два власні бренди KSL і SIMPLER) для телевізорів і професійні кріплення для AV-техніки, а саме:

  • кріплення для відеостін, меню-бордів;
  • моторизовані ліфти для проекторів;
  • захисні бокси та стійки для дисплеїв і проекторів;
  • різноманітні кріплення для проекторів, дисплеїв і планшетів.

Крім того, компанія KSL активно займається розробленням індивідуальних проектів «під ключ».

Усі професійні кріплення мають стильний вигляд та є функціональними й легкими в експлуатації.

Унікальні технології

Алюмінієвий профіль, який використовують для виготовлення багатьох професійних кріплень, було спеціально спроек­товано інженерами-конструкторами компанії KSL. Завдяки своїй конструкції він витримує великі навантаження, маючи водночас доволі невелику вагу.

Більшість кріплень оснащено кабель-каналами. Кожне кріплення забезпечує захист від випадкового пошкодження дисплею, щоб запобігти травматичних випадків і псування техніки. Кріплення мають необхідні регулювання для зручності використання за будь-яких умов.

Menu
Products catalog
Products catalog