Microsoft Surface Book: апаратна сила із широким функціоналом у стильному дизайні

Головна Огляди Microsoft Surface Book: апаратна сила із широким функціоналом у стильному дизайні
29.11.2019

Сучасний потужний комп’ютер другого покоління універсальних гібридних ноутбуків Microsoft Surface Book в ультразручному рішенні «ноутбук – планшет» подарує користувачеві натхнення під час роботи.

Що всередині

Вишукано стриманий корпус Microsoft Surface Book 2 приховує 8 ГБ оперативної пам’яті, чотириядерний процесор Intel I5-8350, накопичувач 256 ГБ і вбудовану графіку Intel HD Graphics 620. Над тим, аби 13,5-дюймовий дисплей PixelSense із роздільною здатністю 3 000 × 2 000 зачарував із першого погляду, «сумлінно працюють» 6 мільйонів пікселів.

Співвідношення сторін пристрою становить 3:2 і має оптимальний вигляд для скролінгу web-сторінок, редагування тексту, роботи у відеоредакторах і малювання.

Крути на всі боки

У Surface Book 2 застосовано шарнірне з’єднання, завдяки якому пристрій можна відкривати однією рукою, екран обертати або від’єднати від клавіатури, а потім легко встановити. Це зручно, коли, наприклад, треба продемонструвати контент чи презентацію. Також Surface Book 2 можна скласти — покласти екран на клавіатуру. При цьому кут розташування такий комфортний, що можна виконувати різні графічні роботи з використанням Surface Pen або Surface Dial, а клавіатура стане підставкою під екран.

Додаткові опції

Як і в першій моделі Surface Book, у клавіатурній частині новинки міститься додаткова дискретна графіка, а також друга батарея. Друга відеокарта активується в «режимі ноутбука», коли екран і клавіатура Surface Book 2 з’єднані одне з одним. Це збільшує продуктивність пристрою під час ігор або роботи у вимогливих графічних програмах. У режимі планшета в екранній частині Surface Book 2 працює вбудована графіка Intel HD.

За допомогою інтерфейсного порту USB 3.1 Type-C Gen 1 та SD-карти можна під’єднувати пристрої. Універсальний USB-C можна використовувати як рознім для заряджання пристроїв, передавання файлів і відображення відео на зовнішніх моніторах.

«Камерні» можливості

Як і перша модель, новий Surface Book 2 має дві камери. Спереду розташована 5-мегапіксельна камера, а ззаду — 8-мегапіксельна. Їхні можливості дають змогу з комфортом робити відеодзвінки або знімати фотографії для соціальних мереж. Фронтальна камера підтримує функцію Windows Hello — вхід до операційної системи через розпізнавання особи користувача. Також зверху є рознім для навушників.

Легкий і непохитний

Незважаючи на те що у Surface Book 2 в клавіатурній частині вбудовано акумулятор і відеокарту, ноутбук не став важчим і залишається непохитним, навіть коли екран розташовано під максимальним кутом нахилу.

Приємні вдосконалення

Набір тексту за використання Surface Book 2 — це приємний досвід, що треба відчути. Хід клавіш — простий і зрозумілий, із легким зворотним відгуком. У поєднанні зі скляним трекпадом вони утворюють, мабуть, найкращий дует. Клавіатуру оснащено трирівневим підсвічуванням клавіш, а тачпад виконано за запатентованою технологією Microsoft.

Автономність

Перше покоління Microsoft Surface Book приємно здивувало шанувальників можливістю відтворення відео упродовж 16 годин на одному заряді батареї. У Microsoft Surface Book другого покоління цей показник покращено до 17 годин.

Як і раніше, батареї розташовано у двох секціях девайсу. Користувач отримає 5 годин програвання улюбленого серіалу в режимі планшета та ще 12 у режимі з під’єднаною клавіатурою.

Microsoft Surface Book 2 — вдалий вибір з-поміж інших потужних ноутбуків завдяки відточеному, продуманому дизайну і формфактору, що надає користувачу можливості для творчості й потенціал для роботи у «важких» професійних програмах.

СПЕЦИФІКАЦІЇ Microsoft Surface Book 2 13.5"

  • Код товару: PGV-00014
  • Тип трансформер
  • Процесор Intel Core i5 8350U
  • Оперативна пам’ять 8 ГБ
  • Відеокарта Intel HD Graphics 620
  • Накопичувач SSD 256 ГБ
  • Дисплей 13,5"
  • Колір сріблястий
  • Розмір (ш × в × г): 343 × 23 × 251 мм
  • Вага 1,9 кг

Товари з публікації
код товару: PGV-00014
немає в наявності
 
Surface Book 2 є найпотужнішим ноутбуком Surface, створений з великою потужністю та універсальністю, Surface Book 2 - це універсальний ноутбук, потужний планшет і портативна студія в одному пристрої. Робіть більше з чотирма способами використання.
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів