Огляд портативного акумулятора TP-Link TL-PB20000 — відчуй енергію в дії!

Головна Огляди Огляд портативного акумулятора TP-Link TL-PB20000 — відчуй енергію в дії!
14.11.2019

Одного разу я очікувала на дуже важливий дзвінок, проте, як на зло, мій смартфон розрядився у найвідповідальнішу мить, а необхідного заряджаючого пристрою не було поруч. Досить неприємна ситуація, погодьтесь. З тих пір я зробила для себе висновки, що функціональний та надійний павербанк – must-have кожної сучасної людини, що приведе до тями «втомлений» гаджет та врятує від життєвих факапів. Тож, мені на огляд потрапив павербанк відомої компанії TP-Link, а саме – портативний акумулятор TL-PB20000. Давайте ознайомимось з новинкою більш детально нижче в статті.

Особливості

  • Акумулятор об'ємом в 20 000 мАг
  • Функція Turbo Recharge з силою струму в 2,1 А забезпечує повну зарядку набагато швидше
  • Більш безпечний літій-полімерний акумулятор
  • Power Bank і пристрої можуть заряджатися одночасно

Комплектація

  • Power Bank TP-Link TL-PB20000
  • Кабель MicroUSB – USB
  • Інструкція користувача
  • Дворічна гарантія

Дизайн

Одразу звертаєш увагу на те, що павербанк має достатньо мінімалістичний дизайн, який не перевантажений зайвими деталями. Так, корпус зроблений з чорного пластику та має продовгувату прямокутну форму з чіпкою поверхнею. Що є досить зручно, адже пристрій не зісковзує під час користування.

З особистих спостережень, слід зазначити, що павербанк TP-Link TL-PB20000 хоча і достатньо громіздкий (особливо в товщині) за рахунок об’єму акумулятора, проте він зручно лежить в руці. Звісно, в кишеню його не покладеш, але в сумці або рюкзаку акумулятор поміститься.

Варто відмітити, що павербанк зроблений з висококласного літій-полімерного матеріалу, який використовується в преміальних цифрових пристроях завдяки більш високій безпеці, компактності та легкій вазі. Тому портативний пристрій буде ідеально підходити для довгих подорожей та перельотів.

Отож, на верхній частині лицьової сторони павербанку розташовано чотири білих LED індикатори, що показують рівень заряду. А трохи нижче знаходиться логотип компаній «TP-Link».

Зворотній бік зарядного пристрою має велику кількість різних маркувань, логотипів, і службових написів.

Верхня бічна грань має: 2 порти USB та один - microUSB.

Зверху правої бічної грані розташована клавіша увімкнення/вимкнення зарядного пристрою.

Функціональність

Головною особливістю TP-Link TL-PB2000 є те, що він володіє двома розумними і швидкими портами, які автоматично визначають підключені пристрої (наприклад, смартфон, бездротову гарнітуру, смарт-годинник, фітнес-трекер тощо) і забезпечують адаптивну силу струму з максимумом в 2,1А.

Крім того, завдяки вхідному струму 5В / 2,1А зарядний пристрій здатний швидко заряджатися до повного обсягу, дозволяючи економити велику кількість часу в порівнянні з моделями 5В / 1А.

Тож, TL-PB20000 має обсяг в 20000 мАг, сумісний з більшістю пристроїв, і його енергії вистачить на безліч зарядок. У моєму випадку вдалось зарядити iPhone 5S з 30% до 60% за годину, при цьому я активно користувалась смартфоном.

Крім того, акумулятор відмінно сумісний з iOS, Android, Windows та іншими пристроями з зарядкою через USB.

Великою перевагою даної батареї є те, що вона має достойну кількість функцій захисту. А саме, короткого замикання, енерго-перевантаження, перезарядки, підвищеної зарядки, перенапруги та перегріву. Тому живлення ваших пристроїв буде максимально безпечним.

Висновок

Отже, TP-Link TL-PB20000 є цілком достойним та, головне, бюджетним павербанком, який повністю виконує покладені на нього завдання без зайвих дрібниць. А мінімалістичний та зручний дизайн гаджету стане доречним у будь-якій подорожі.

Характеристики

  • Об’єм: 20 000 мА/год
  • Вхід: 5 В / 2,1 А
  • Вихід: 5В / 2,1А
  • Інтерфейс: 1 порт MicroUSB, 2 смарт-порта USB, 4 індикатори LED для індикації рівня заряду
  • Сумісність: пристрої розумного будинку на iOS, Android, Windows та інші пристрої з зарядкою через USB

Товари з публікації
код товару: TL-PB20000
немає в наявності
 
Power Bank володіє 2 розумними і швидкими заряджаючими портами, які визначають підключені пристрої і забезпечують адаптивну силу струму з максимумом в 2,1А. Розумні заряджаючі порти здатні встановлювати відповідну потужність для пристроїв з різними обсягами акумулятора.
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів