Прості кроки під час вибору батарейок Panasonic

Home Reviews Прості кроки під час вибору батарейок Panasonic
03.12.2019

Важливі відмінності між батарейками на прикладі Panasonic.

Принцип роботи батарейки полягає в отриманні електричної енергії завдяки взаємодії хімічних матеріалів і використовується вже понад 200 років. А перший аналог сучасної батарейки створив італієць Алессандро Вольта в 1800 році.

Розмір

Найпростіша відмінна властивість батарейок, звичайно ж, їхній розмір. Основні розміри класифікуються у такий спосіб: «мізинчикові» (ААА або 03), «пальчикові» (АА або 6), «середні» (C або 14), «великі» (D або 20) і «крона» (9V). Мінімум одне з цих позначень можна знайти на пакуванні батарейок або на самій батарейці, тож більше немає потреби брати із собою до крамниці батарейку, що не працює.

Матеріали

Ще одна відмінність батарейок — це хімічна система, тобто, які матеріали використано для їх виготовлення. За хімічною системою є батарейки сольові та лужні (їх ще називають алкалінові, від англ. alkaline). Сольові батарейки найдешевші, але й термін роботи в кілька разів менше, ніж у лужних. А в таких пристроях як фотокамера або, наприклад, радіокерована іграшка, сольові батарейки взагалі працювати не будуть, їм забракне потужності.

Рівень енерговіддачі

Взагалі вибір правильної батарейки, яка б оптимально підійшла під конкретний пристрій, процес непростий. Пристрої відрізняються рівнем енергоспоживання, а для ефективного використання їм потрібні джерела живлення з різним рівнем енерговіддачі. Але навіть із цим знанням не так просто підібрати потрібну батарейку. Panasonic пропонує вирішення цієї проблеми. На блістері батарейок зображено піктограми рекомендованих пристроїв, аби було легше зрозуміти, де і яку батарейку краще використовувати.

Чотири серії для будь-яких гаджетів

Лінійка лужних елементів живлення складається з чотирьох серій, які відрізняються енерго­віддачею, тобто продуктивністю й ціною.

Зробимо планету чистіше!

Батарейки Panasonic мають тривалий термін зберігання енергії. Це означає, що можна придбати батарейки «про запас» і бути впевненими в тому, що й через 10 років зберігання вони працюватимуть.

Технологія виробництва батарейок Panasonic допомагає значно скоротити ймовірність структурних змін батарейки, які можуть призводити до протікання хімічних елементів.

Проте, нагадуємо, що залишати батарейки в техніці, яка тривалий час не використовується, не рекомендовано. Якщо не плануєте впродовж кількох місяців користуватися якимось пристроєм, краще дістати батарейки і зберігати їх окремо.

На батарейках Panasonic техніка або іграшки працюватимуть довше, а їх використання зменшує забруднення довкілля. Якщо батарейка працює довше, то знижується й кількість використовуваних ресурсів під час виробничого процесу. Менше батарейок використовується — менше батарейок і виробляється.

Рекордна

Evoltа

Забезпечує виняткову енерговіддачу навіть для найбільш енергоємної техніки, наприклад, фотоспалахів та ігрових пристроїв.

Економічна

Alkaline Power

Для годинників, пультів дистанційного керування та іншої техніки з невисоким рівнем енергоспоживання.

Стандартна

Everyday Power

Для побутових пристроїв із високим і середнім рівнем споживання енергії.

Преміальна

Pro Power

Для пристроїв із великим енергоспоживанням, як-от електричні зубні щітки.

Menu
Products catalog
Products catalog