Економний друк НР Smart Tank без традиційних картриджів

Главная Обзоры Економний друк НР Smart Tank без традиційних картриджів
10.12.2019

Нова лінійка пристроїв для друку НР Smart Tank із вбудованою системою безперервного подавання чорнил гарантує високу якість і суттєве скорочення витрат та простоїв.

Системи безперервного подавання чорнил (СБПЧ), які змонтовано на заводі та є невід’ємною складовою пристроїв, наявні в окремих лінійках принтерів НР. Багатофункціональні моделі серії Smart Tank пропонують ще більш досконале втілення цієї технології.

Відмінні риси й особливості

СБПЧ не є конструктивним «додатком», розташованим ззовні пристрою, його вмонтовано в корпус принтера. Для зручного та наочного контролю на передній панелі є чотири індикатори рівня чорнил у резервуарах. Крім того, для відстеження рівня чорнил є вбудований датчик.

Принтери цієї серії не оснащено картриджами, до яких звикли користувачі. Їхню роль виконують вбудована система резервуарів і спеціальні ємності з чорнилами. Зазначені компоненти конструкції захищено від пролиття. Процес заправляння принтера нетривалий і виконати його зможе навіть пересічний користувач.

Модельний ряд та особливості HP Smart Tank

У новій лінійці є чотири моделі БФП: HP Smart Tank 500, 515, 530 та 615. Молодша є базовою, її обладнано лише портом USB для підключення до ПК. Інші три отримали модуль Wi-Fi із підтримкою друку з мобільних пристроїв із використанням Wi-Fi Direct. Також можна друкувати зі смартфонів чи планшетів за протоколом Bluetooth LE. Такий тип зв’язку буде доречним у разі використання принтера у складі мобільного офісу. Для взаємодії з БФП потрібно буде скористатися фірмовим додатком HP Smart.

Усі моделі мають монохромні РК-екрани, а також планшетні сканери формату А4. HP Smart Tank 530 оснащено пристроєм для автоматичного подавання документів на 35 аркушів, а HP Smart Tank 615 має вбудований факс.

Робочі характеристики

Принтери HP Smart Tank розраховані на значні обсяги друку за низької вартості відбитків. Комплекту ємностей із чорнилами вистачає на друк до 18 000 монохромних або 8 000 кольорових сторінок формату А4. БФП друкують чорно-білі документи зі швидкістю до 20 стор./хв, кольорові — до 10 стор./хв. Час друку першої сторінки становить 14 та 20 с для монохромних і кольорових документів відповідно, друк фото 10 × 15 займає 76 с. Гранична роздільна здатність друку становить 4 800 × 1 200. Рекомендований виробником обсяг друку становить 1 000 аркушів на місяць. Моделі підтримують широкий спектр носіїв: фотопапір різних типів, конверти, картки, папір різної щільності. БФП друкують без полів, а функція двостороннього друку доступна лише в ручному режимі.

Багатофункціональні пристрої HP Smart Tank поєднують необхідні функції із високою швидкістю роботи та низькою вартістю відбитку. Принтери розраховано на експлуатацію 1-3 користувачами вдома або в невеликому офісі.

Специфікації БФП Smart Tank

  • Роздільна здатність друку 4 800 × 1 200
  • Обсяг друку на місяць 1 000 аркушів
  • Швидкість друку чорно-білі – 20 стор./хв, кольорові – 10 стор./хв

Товары из публикации
код товара: Y0F71A
9699 грн*
есть в наличии
Этот принтер без картриджей со стартовым набором чернил до 3 лет печати в комплекте гарантирует превосходное качество. Двухдиапазонный адаптер Wi-Fi обеспечивает более быстрое подключение, а лучшее в своем классе приложение для мобильной печати HP Smart — простую мобильную печать.
код товара: 1TJ09A
нет в наличии
Высококачественная печать без картриджей в сочетании с универсальностью и многообразием функций сделают МФУ HP Smart Tank 515 твоим незаменимым помощником, который покажет непревзойденное профессиональное качество печати в своём классе, быстроту копирования и сканирования документов и сэкономит время благодаря возможности сканирования и печати через Wi-Fi. Компактная конструкция со встроенными резервуарами для чернил позволяет уменьшить занимаемое пространство, поэтому для него с лёгкостью можно найти место как дома так и в небольшом офисе.
Меню
Каталог товаров
Каталог товаров