Корпоративний друк Epson у великих обсягах

Home Reviews Корпоративний друк Epson у великих обсягах
12.12.2019

Новий rips — означає, що бізнес отримає в 4,5 рази більше відбитків.

У сегменті корпоративного друку ефективність завжди має вирішальне значення. Нові принтер і БФП Epson WorkForce Pro WF-C529/579RDWF — це третє покоління потужних, економічних друкувальних пристроїв серії RIPS формату А4 зі знімними контейнерами з чорнилом. Саме компанія Epson вперше у світі запропонувала використання безкартриджної конструкції принтера з метою впровадження найекономічнішого друку. Завдяки інновації Epson є лідером на ринку струменевого друку в Україні.

Майже за 7 років компанія досягла нечуваних результатів у розробленні продуктивних, економічних струменевих рішень у сегменті бізнес-друку, дедалі більше витісняючи альтернативні технології друку.

Epson WorkForce Pro RIPS — це дійсно технологічне, але водночас просте рішення для друку, витрати на яке прозорі й легко прогнозовані будь-якою організацією.

Ключові переваги серії — низька собівартість друку і вартість володіння пристроєм. Завдяки використанню контейнерів із чорнилом замість картриджів вдається істотно знизити вартість володіння пристроєм — у середньому до 50 %, порівнюючи з аналогічними кольоровими та чорно-білими лазерними принтерами. Єдиними витратними матеріалами є контейнери з чорнилами і ємність для відпрацьованого чорнила. Для порівняння: у лазерних принтерах, крім тонер-картриджів, які здебільшого мають істотно менший ресурс, за тривалої експлуатації потрібна ще й заміна фотокондуктора і блока термозакріплення зображення, що відчутно збільшує загальну вартість володіння пристроєм. Менша кількість витратних матеріалів у принтерах Epson дає змогу економити на обслуговуванні та знижує вартість володіння, що вкрай важливо у разі вибору пристроїв для великих обсягів друку.

Завдяки технології Epson PrecisionCore принтер Epson WorkForce Pro RIPS може справлятися з великими обсягами друку — до 50 000 сторінок на місяць. Друкувальна головка не потребує додаткового сервісного обслуговування, а термін її служби дорівнює терміну служби самого принтера. Технологія Epson PrecisionCore виводить струменевий друк на новий рівень, забезпечуючи значне збільшення швидкості, якості, надійності та ефективності друку.

Залежно від обсягів друку, користувач може обирати комплект контейнерів із чорнилами потрібної ємності (можливі варіанти вказано в таблиці).

У нових моделях підтримуєть­ся друк на папері різної щільності — від дуже тонких матеріалів (64 г/м2) до щільних носіїв, навіть картону (300 г/м2).

Ергономіка нових моделей змінилася. Нові моделі більш компактні за шириною, завдяки іншому конструктивному розміщенню контейнерів із чорнилами.

Одна із суттєвих переваг на користь струменевого друку — це можливість друку змінними даними, зокрема на конвертах, що містять клейовий шар або прозоре пластикове віконце. У випадку з лазерним друком клейовий шар запікається у разі нагрівання, що пошкоджує конверт.

Варто звернути увагу на функцію конфіденційного друку за допомогою введення пін-коду з панелі керування, що допомагає захистити персональні дані від незатребуваного виведення і крадіжки інформації. Система Epson Print Admin може використовуватися для надання повноважень, ідентифікації користувачів, а також для контролю дій кожного користувача на пристрої друку. Розширені функції адміністратора дають змогу більш надійно керувати потоками документів.

Цей пристрій сумісний із програмним забезпеченням сторонніх виробників, як-от Y Soft та Equitrac, що значно розширює можливості застосування пристроїв в різній інфраструктурі бізнесу.

Усі серії Epson WorkForce Pro більш екологічні, ніж аналогічне лазерне обладнання. Серія Epson WorkForce Pro RIPS не стала винятком. У складі чорнила не містяться шкідливі токсичні сполуки, які негативно впливають на довкілля, на відміну від тонерів, використовуваних у лазерних принтерах і БФП. Усе це надає корпоративним користувачам додаткові переваги:

  • енергоефективність — до 80 % нижче енергоспоживання завдяки тому, що в конструкції друкувальних пристроїв немає нагрівальних елементів;
  • мінімум деталей для утилізації — струменевим пристроям, на відміну від лазерних, не потрібні фотобарабан, піч та ролики перенесення зображення;
  • ергономічність — компактні контейнери з чорнилами займають менше місця під час зберігання. Крім того, біля принтера не потрібно звільняти додатковий простір для вентиляції пристрою.

Ресурс контейнерів
із чорнилами, стор.

C

M

Y

K

Максимальний розмір XXL

20 000

50 000

Великий розмір XL

5 000

10 000

Стартовий комплект

700

900

Menu
Products catalog
Products catalog