Непомітний захист 2E

Головна Огляди Непомітний захист 2E
18.12.2019

Як би обережно не ставився користувач до смартфона, трапляються прикрі ситуації, коли він падає. Тоді рівень адреналіну в крові підвищується, серце починає калатати швидше, а в очах можна прочитати – «тільки б не розбився». Щоб у такі моменти почуватися спокійніше, варто потурбуватися про додатковий захист і «одягти» смартфон у чохол і захисне скло.

Надійна охорона

Захисне скло бренда 2Е вирізняється високою якістю, адже його виготовлено із сировини перевірених брендів. В одному пакуванні є відразу 2 або 3 скла. Кожну модель ретельно розроблено відповідно до геометрії екрана смартфона, грані відшліфовано, аби вони були гладенькі, без щербинок. Клейовий шар рівномірно нанесено по всій поверхні скла, що гарантує повне прилягання без повітряних прогалин. Олеофобне покриття захистить від появи відбитків пальців та дрібного бруду.

2E BASIC

  • Скло перевіреного бренда LUOBO Glass Co, Китай
  • Базовий комплект аксесуарів: волога серветка, суха серветка (нетканий матеріал), напрямні стікери 2 штуки, стікер для збирання пилинок з екрана
  • Комплект 2 в 1
  • Два види скла: 2.5D з кольоровою рамкою, 3D

2Е DIAMOND

  • Скло відомого японського бренда ASAHI Glass Co. та китайського LUOBO Glass Co
  • Розширений комплект аксесуарів: волога серветка для очищення екрана, якісна мікрофібра для сухого очищення, напрямні стікери 2 шт., стікер для збирання пилинок з екрана, піпетка з коригувальним гелем для усунення можливих дефектів під час самостійного наклеювання.
  • Комплект 3 в 1 та 2 в 1
  • Три види скла: 2.5D прозорі безрамочні, 2.5D з кольоровою рамкою, 3D

Стильне убезпечення

Серед широкого асортименту та модельного ряду чохлів 2Е кожен зможе вибрати те, що буде відповідати індивідуальному стилю. Кожну модель розроблено відповідно до технічних і конструкційних особливостей смартфона, щоби чохол захищав пристрій та не заважав ані роботі камери, ані натисканню на кнопки. Усі чохли виконано з якісних, приємних на дотик матеріалів, які важко пошкодити. А м’який шар мікрофібри (серія Soft Feeling) захистить смартфон від подряпин і виконає роль додаткової амортизації в разі падіння.

2Е Basic Crystal

Прозорий базовий чохол виготовлено зі щільного термополіуретану (TPU). Щільно прилягає й відповідає всім конструкційним особливостям смартфона.

Кольори: прозорий, прозорий чорний

2Е Basic Hybrid

Ударостійкий, прозорий композитний чохол виготовлено з міцного пластику та обрамовано щільним TPU по краю. Для повного захисту передбачено заглушки технологічних отворів.

Колір: прозорий

2E Basic Soft Feeling

Якісний TPU-чохол із приємною на дотик Soft-touch-поверхнею. Завдяки м’якому шару з мікрофібри смартфон додатково захищено від маленьких подряпин та пилу.

Кольори: чорний, червоний, рожевий, м’ятний

2E Space

Ударостійкий композитний чохол виготовлено з міцного прозорого пластику й обрамовано щільним TPU з виступом 1,3 мм над поверхнею екрана для додаткового захисту. Виступ 0,4 мм на задній панелі чохла передбачено для захисту камери. Оснащено системою незалежних кнопок для максимально точного відгуку під час натискання. Пройшов тестування Military drop tested, що підтверджено відповідним сертифікатом.

Колір: прозорий

2E Triangle

Подвійний чохол 2E з посиленим захистом від падіння. Два шари для максимального захисту: внутрішній – із м’якого термополіуретану, а зовнішній – із міцного полікарбонату. Зовнішній край чохла виступає над екраном, що додатково захищає його в разі падіння. Текстурна зовнішня панель забезпечує надійний хват, а система незалежних хромованих кнопок гарантує легке та точне натискання.

Кольори: чорний, м’ятний, срібний, золотий, червоний, рожевий

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів