Досвід СЕЕ 2019 у підготовці до СЕЕ 2020

Головна Огляди Досвід СЕЕ 2019 у підготовці до СЕЕ 2020
21.12.2019

Щорічна виставка CEE нарощує масштаби. Восени на CEE2020 на території системної інтеграції буде продемонстровано низку рішень для корпоративного сегмента, з-поміж яких заплановано: HPE, Cisco, Microsoft, Micro Focus, Lenovo, Dell EMC та Dell Technologies, АРС by Schneider Electric, Fortinet, Digitus, Legrand, TP-Link, Oracle, Gigaset Pro, Fanvil. У Smart Zone: Gardena, Danfoss, Osram, Ajax, V-TAC, Fibaro, Bticino, Slinex, U-Prox, BAS-IP та інші.

Одна з найбільших ІТ-компаній у світі, Cisco, привертала увагу лінійкою рішень для малого та середнього бізнесу — Cisco Small Business, центром керування Cisco Digital Network Architecture (DNA). На варті безпеки мережі CEE & CEE GAMES2019 стояв Cisco Stealthwatch with Encrypted Traffic Analytic, який у режимі реального часу відстежував загрози, блокував небезпечні пристрої, а відвідувачі спостерігали за цим через панель керування, інтерфейс якої демонструвався на стенді Cisco.

Крім того, усі охочі мали змогу протестувати рішення для відеоконференцій Cisco Webex, а завдяки інтерактивним дошкам діагоналлю 55 дюймів могли не лише бачити та чути співрозмовника, а й намалювати йому онлайн-вітання.

Hewlett Packard Enterprise (HPE) вражала вже на порозі. Разом із яскравим, привітним та ручним IT-монстром, який полонив серця відвідувачів, гостей зустрічала суперкоманда ­HPE-приборкувачів, які презентували: безпечні, швидкі та прості мережі HPE ARUBA; платформу компонованої інфраструктури HPE Synergy, що прискорює надання додатків у традиційних і нових ІТ-середовищах; гнучке та швидке програмне забезпечення для керування інфраструктурою HPE OneView; аналітику даних із HPE InfoSight; надійний та швидкий HPE Nimble; серйозний storage із легкою масштабованістю HPE3PAR; найбезпечніший сервер HPE ProLiant Gen10 та системи промислового рівня для IoT — HPE Edgeline.

Lenovo, що є світовим лідером із розроблення та виробництва інноваційних технологічних рішень для дому та бізнесу, приємно здивувала. Адже рішення для центрів обробки даних нового покоління — ThinkSystem та ThinkAgile — створюють обчислювальні потужності та можливості, що змінюють бізнес і суспільство.

Цього разу зону демонстрації рішень Microsoft було розширено на дві частини — системну інтеграцію та консумерську електроніку.

Тож, у зоні системної інтеграції було представлено демо хмарних рішень Azure, Microsoft 365, Microsoft Teams. Крім того, презентовано спільне рішення з Xerox — друк документів за допомогою принтера Xerox та хмарних сервісів Azure Microsoft. Завдяки інноваціям, які постійно впроваджуються Microsoft, можна легко забезпечити безперервність бізнесу, підвищити ефективність співробітників та бути на крок попереду конкурентів.

У зоні консумерської електроніки Microsoft ознайомив з інноваційними пристроями Surface: від молодшої моделі Surface Go, сучасних пристроїв для бізнесу та дому Surface Pro, Surface Laptop, Surface Book — до професійного рішення Surface Studio, які можна було спробувати в дії та оцінити усі переваги останніх версій Windows, Office та сервісів Microsoft.

У геймінговій частині була можливість за допомогою популярних і захопливих ігор протестувати нові Xbox на реалістичність графіки та потужність.

Для наймолодших відвідувачів чудовою можливістю вчитися і грати одночасно стала Minecraft for Education — одна з найпопулярніших відеоігор, яка перевершує всі платформи та приваблює гравців незалежно від віку, демографічної чи географічної ознаки. Використовуючи Minecraft як платформу для навчання, викладачі мотивуватимуть і надихатимуть учнів досягати більшого.

Oracle ознайомила з хмарними рішеннями. Це одне з найбільших та інтегрованих рішень, що пропонує SaaS (ПЗ як послуга), PaaS (Платформа як послуга) і IaaS (Інфраструктура як послуга). Oracle Cloud допомагає організаціям впроваджувати інновації, трансформувати бізнес, знижувати витрати та спрощувати ІТ-системи.

Були проведені такі демонстрації:

  1. Oracle Autonomous Database — революційна технологія автономного керування даними в хмарі, що забезпечує самовідновлення, самокерування та самозахист бази даних.
  2. Oracle Analytics Cloud — нова автономна аналітика в хмарі на базі машинного навчання, штучного інтелекту та автоматизації для аналітичної обробки інформації будь-де й будь-коли.
  3. Oracle Management Cloud — комплексний хмарний сервіс на основі машинного навчання для всебічного аналізу та моніторингу локальних та хмарних інфраструктурних компонентів, баз даних та додатків.

Micro Focus було проведено демонстрації Enterprise-рішень у сфері IT Security, а саме: cистеми керування даними про події та інциденти інформаційної безпеки (SIEM) Micro Focus ArcSight, рішення для безпечного розроблення ПЗ Micro Focus Fortify, рішення щодо забезпечення ідентифікації та контролю доступу Micro Focus Identity Manager & Micro Focus Privileged Access Manager, рішення щодо шифрування даних Micro Focus Voltage та резервного копіювання Micro Focus Data Protector.

Dell Technologies продемонструвала новітні персональні захищені пристрої Latitude Rugged, призначені для роботи в агресивних умовах із класом захищеності IP67, сучасні моделі 2 в 1 для корпоративного ринку — Latitude 7400 2 в 1. Найбільш популярні рішення — Dell EMC VxRail, Compellent SC5020, Data Domain DD6300.

Legrand представила нову революційну структуровану кабельну систему LCS3, пристрій розподілу живлення з лінійкою PDU Legrand та Raritan, однофазні джерела безперебійного живлення потужністю від 600 ВА до 10 кВА та бездротові зарядні пристрої.

Fortinet пропонував ознайомитися з ключовим елементом Fortinet Security Fabric, що забезпечує найвищий рівень продуктивності інспекції SSL-сертифікатів у галузі та підтримує обов’язкове шифрування під час передавання даних для безпечного доступу до хмарних середовищ.

Одразу на двох стендах Fanvil та Gigaset Pro відвідувачі мали змогу побачити найсучасніші рішення бездротової IP-телефонії. Важливо, що Fanvil, відомий у всьому світі виробник VoIP-теле­фонів, був уперше представлений на виставці.

АРС by Schneider Electric презентували новинки ринку джерел безперебійного живлення.

TP-Link представила безліч новинок і цікавих рішень як для домашнього використання, так і для корпоративного замовника.

На окремому стенді Smart Zone було представлено кілька брендів, що пропонують рішення для побуту та будинку.

Зокрема:

  • опалення — Gardena, Danfoss та Osram;
  • smart-системи безпеки — Ajax;
  • освітлення — Philips та V-TAC;
  • «розумний будинок» — Fibaro, Legrand та Bticino;
  • домофони — Slinex, U-Prox та BAS-IP.

Щодня у світі системної інтеграції з’являються сотні новинок та рішень, тож будемо раді бачити всіх наступного року, щоб продемонструвати новітні досягнення.

 

До нових зустрічей на CEE!

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів