Інтелектуальна трансформацiя в Edge-iнфраструктурi

Головна Огляди Інтелектуальна трансформацiя в Edge-iнфраструктурi
25.12.2019

Прискорене отримання аналiтичних даних, пiдвищена доступнiсть i безпека завдяки iнтелектуальнiшiй Edge-iнфраструктурi.

Edge-сервер ThinkSystem SE350

Lenovo ThinkSystem SE350 – це перший спецiально побудований сервер Lenovo, призначений для розташування не в традицiйному центрi обробки даних, а в мiсцях, що поруч із зонами, де генеруються данi, щоб вирiшити проблеми, пов'язанi з безпекою, затримкою, пропускною здатнiстю та простоєм. Оскiльки вiн може бути розгорнутий у рiзних мiсцях, безпека є ключовим фактором. ThinkSystem SE350 поєднує в собі зашифрованi накопичувачi та функції фізичної безпеки, як-от фiксуюча панель, а також механiзми виявлення вторгнень та несанкцiонованих дiй. Ним легко керувати за допомогою Lenovo XClarity Controller.

  • Вiд 4 до 16 серверних ядер i до 256 ГБ оперативної пам'ятi
  • Широкi можливостi дротового i бездротового пiдключення
  • Надійний: витримує дiапазон температур вiд 0 до 55 °С, пил  i вiбрацiю
  • Мiстить твердотiльнi накопичувачi загальним обсягом до 16 ТБ
  • Компактний i унiверсальний
  • Висока автоматизацiя розгортання
  • Розвиненi засоби безпеки

Спецiалiзований Edge-сервер для обчислень

Унiкальна продуктивнiсть i форма

ThinkSystem SE350 – це сервер на базi процесора Xeon-D, який можна розмiстити де завгодно завдяки lU корпусу половинної ширини i невеликiй глибинi. Його можна повiсити на стiну, поставити на полицю, на iнший аналогiчний сервер або навiть встановити у стiйку. Цей потужний i надiйний Edge-сервер витримує температуру вiд 0 до 55 °С i не втрачає продуктивність, працюючи в запиленому середовищi або в умовах сильної вiбрацiї.

Новiтнiй Edge-сервер: надiйний i продуктивний

ThinkSystem SE530 – це новiтнiй Edge-сер­вер, надiйний i продуктивний. Вiн вiдповiдає унiкальним вимогам до Edge-серверiв, досить унiверсальний для розмiщення в нехарактерних для серверiв мiсцях, пiдтримує рiзноманiтнi можливостi пiдключення i забезпечення безпеки, зручний у керуванні завдяки Lenovo XClarity Controller. ThinkSystem SE350 – це надiйне i компактне рiшення для суворих умов, оснащене розумними технологiями обмiну даними, засобами безпеки бiзнес-класу та розвиненими можливостями керування.

Безпека, надiйнiсть i широкi можливостi пiдключення

Доступнiсть iнформації як нiколи важлива користувачам Edge-серверiв, яким потрiбно постiйно аналiзувати операцiйну дiяльнiсть для ухвалення правильних рiшень. ThinkSystem SE350 охоплює безлiч технологiй пiдключення: кабельнi мережi й безпечнi бездротовi пiдключення Wi-Fi i LTE. Цей компактний сервер спецiального призначення витримує рiзноманiтнi робочi навантаження Edge-серверiв i loT.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів