Кабеленесучі системи DKC

Головна Огляди Кабеленесучі системи DKC
28.12.2019

Портфель ERC поповнився новим брендом і новим продуктом. Кабеленесучими нази­вають системи, за допомогою яких прокладають силовий і слабкострумовий кабель. Їх широко використовують у структурованих кабельних системах, системах відеоспостереження, системах оповіщення та сигналізації, системах електрообладнання й електроосвітлення тощо.

Система пластикових труб

Представлена широким асортиментом жорстких і гнучких труб, виготовлених з поліаміду, поліпропілену, полівінілхлориду та поліетилену. У цих трубах прокладають внутрішні та зовнішні кабельні мережі. Поліамідні труби широко використовують для побудови вуличного відеоспостереження, а двошарові — для побудови сонячних електростанцій і зовнішніх мереж освітлення.

Система металевих труб і металорукавів

Система призначена для надійного захисту кабелю, коли необхідно забезпечити підвищену стійкість до термічного, електромагнітного та механічного впливу. Неіржавні труби широко використовують у харчовій промисловості. В оцинкованих трубах прокладають мережі під час зведення будинків із дерева.

Система для організації робочих місць

Пластикові короба, алюмінієві кабель-канали та колони, а також дизайнерські електровстановлювальні вироби, призначені для організації робочих місць будь-якого рівня складності у приміщеннях житлової та комерційної нерухомості. Алюмінієві кабель-канали широко використовують під час побудови мереж у банках і лабораторіях.

Система металевих лотків і монтажних елементів

Систему призначено для побудови кабельних трас будь-якої складності на об’єктах промислового, цивільного та комерційного призначення. Вона включає листові та дротяні лотки, кабельрости, монтажні елементи, опорні конструкції та систему кріплення. Для захисту від поширення вогню в місцях проходження кабельної траси через стіни або перекриття використовують систему вогнестійких проходок.

Система блискавкозахисту та заземлення

Система є комплексним рішенням, призначеним для побудови блискавкозахисту будівель, контурів заземлення та зрівнювання потенціалів і включає вловлювальне обладнання зі стрижнями та щоглами, провідники та тримачі, а також обладнання для заземлення та аксесуари.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів