10 причин придбати HPE Primera

Головна Огляди 10 причин придбати HPE Primera
01.01.2020

Надзвичайна стійкість і продуктивність у поєднанні з гнучкістю хмарного середовища в найрозумнішому у світі сховищі для критично важливих програм.

Критично важливу місію переглянуто

Будь-яка компанія, незалежно від галузі, розміру чи віку, має навантаження, важливі для бізнесу. Платформа для зберігання цих робочих навантажень — ключовий момент, що дає змогу розблоковувати інновації, випереджати і, зрештою, бути більш конкурентоспроможним.

Однак для галузі ІТ майже неможливо йти в ногу з вимогами як нових, так і наявних критично важливих програм, оскільки вони потребують інфраструктуру з постійною підтримкою та усуненням несправностей.

Тепер не потрібно жертвувати стійкістю на користь гнучкості. Нове покоління корпоративного сховища надає можливості ІТ-системі в прискоренні подальшого зберігання даних, керує собою, прогнозує та запобігає зривам, а також забезпечує наднизьку затримку для кожного додатка.

Треба купувати HPE Primera!

  1. Глобальна поінформованість. Оптимізація продуктивності в режимі реального часу через прогнозування та запобігання пошкоджень.
  2. Сервісно-орієнтована ОС. Зниження ризику та спрощення керування за допомогою унікальної висококласної ОС.
  3. Активна архітектура. Безперервна доступність і низька затримка для швидкої продуктивності в масштабі.
  4. Радикальна простота. Унікальний досвід володіння нескінченними цінностями.
  5. Позачасове зберігання. Час, витрачений на розгортання, керування та масштабування зменшено до 93 %.
  6. Споживання як сервіс. ІТ-споживання на умовах користувача, щоби він зміг бути власним постачальником послуг.
  7. Композиційна система. Більш швидке та якісне розроблення програм з інфраструктури як коду.
  8. 100 % гарантія доступності. Жодних перебоїв, пошкоджень чи затримок — користувач отримує «усвідомлену» програмну стійкість у всіх моделях HPE Primera.
  9. Надзвичайна масштабованість. Багатовузлова система з прозорими оновленнями.
  10. Гібридна хмарність. Можливість розширеного захисту даних у хмарі.

Глобальна поінформованість

Найсучасніший AI для інфраструктури

За останнє десятиліття HPE InfoSight проаналізував понад 1 250 трлн точок даних, перетворюючи спосіб керування та підтримання зберігання. Завдяки хмарному машинному навчанню він передбачає та запобігає 86 % проблем зі зберігання в програмах та автоматизує 85 % викликів підтримки.

HPE InfoSight тепер вбудовано у HPE Primera, щоби допомогти оптимізувати продуктивність та автоматизувати планування робочого навантаження в режимі реального часу за допомогою створення конвеєрного AI для самостійного керування сховищем.

Сервісно-орієнтована ОС

Унікальна ОС, яка допомагає усунути ризики та спростити керування

Операційна система HPE Primera пропонує унікальні розширені послуги передавання даних із радикальною простотою та підвищеною стійкістю до важливих програм користувача. На відміну від монолітних операційних систем, які створюють ризик оновлення та вимагають перезавантаження вузлів, сервісно-орієнтована ОС HPE Primera дає змогу розгортати, модернізувати та перезапускати різні сервіси передавання даних. Це допомагає усунути ризики та перезавантажувати вузли для більшості оновлень.

Завдяки ОС HPE Primera користувач здобуває простий досвід, швидший доступ до інновацій і позачасові інвестиції, які безперешкодно зростають із бізнесом.

Активна архітектура

Кожен том має доступ до кожного SSD, вузла та порту

Радикальна простота

Інтегроване керування налаштовується за лічені хвилини автоматично

Час складного та виснажливого адміністрування сховища, що уповільнює обслуговування клієнтів, минув. Тепер забезпечено надзвичайно просте керування висококласною системою зберігання. HPE Primera налаштовується за лічені хвилини, контролює себе самостійно та оновлюється прозоро й без зайвого клопоту з боку користувача.

  • Час, витрачений на розгортання, керування та масштабування, зменшено до 93%
  • База для додатків за 20 хвилин
  • Автоматизоване налаштування з добре налагодженими робочими потоками
  • Не потрібні окремі інструменти із вбудованим керуванням
  • Без потреби в налаштуванні за допомогою постійного скорочення даних і RAID6
  • Надзвичайно прості оновлення, прозорі для програм
  • API, орієнтований на інфраструктуру як код

Позачасове зберігання

Унікальний досвід володіння нескінченними цінностями

Споживання як сервіс

Разом із HPE GreenLake використовуйте ІТ-послуги на персональних умовах

Не дозволяйте технологіям уповільнювати роботу й не платіть більше ніж потрібно. HPE GreenLake забезпечує еластичні масштаби та споживання, які легко окупаються. Завдяки HPE GreenLake HPE Primera зростає з урахуванням потреб бізнесу та надає ІТ-задоволення з еластичним споживанням і масштабом, що постачають як послугу.

Композиційна система

Перетворіть інфраструктуру на код для автоматизації DevOps

HPE Synergy – багатовузлова композиційна інфраструктура, яка разом із HPE Primera забезпечує робоче навантаження в гібридному хмарному середовищі, що дає змогу використовувати фізичні та віртуальні ресурси для обчислення, зберігання та структурування в будь-якій конфігурації. HPE OneView, HPE Synergy та HPE Primera автоматизують щоденні операції, дають змогу розгортатися із хмарною швидкістю та масштабом і оперативно розробляти додатки.

100 % гарантія доступності

Допомагає забезпечити відсутність перебоїв з «усвідомленою» програмною стійкістю для всіх моделей HPE Primera

HPE Primera використовує штучний інтелект і машинне навчання (AI/ML) для аналізу моделей застосувань, а також для прогнозування та запобігання перебоям у мережі інфраструктури. Інтелектуальне вдосконалене програмне забезпечення захищає від прихованих пошкоджень із гарантованою цілісністю даних, забезпечує безперервність бізнесу. Воно також модернізує та розширює захист даних у хмарі для найважливіших додатків. Без зривів, пошкоджень чи затримок користувач отримує програмну стійкість, підкріплену 100-відсотковою гарантією доступності.

100-відсоткова гарантія доступності стандартна для клієнтів HPE Primera, що мають HPE Proactive Care або контракт на вищу підтримку.

Поєднує стійкий центр розробки із захистом даних і прогностичною аналітикою, що запобігає зриву як у сховищах, так і у віртуальних машинах.

Надзвичайна масштабованість

Багатовузлова система з прозорими оновленнями

Гібридна хмарність

Розширте захист даних у хмарі

HPE Primera забезпечує flash-швидкість, інтегрований додаток захисту даних, керування копіюванням даних та їхню мобільність, яка побудована для хмари з меншими витратами та складністю. Це дає змогу безперешкодно, надійно й економно переміщувати дані через первинний, вторинний і приватний/загальнодоступний хмарний рівень, що робить можливим просте хмарне архівування або відновлення після аварій із продовженням використання локальної інфраструктури для швидкого і надійного відновлення та тестування/розроблення.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів