Новий гравець з-поміж струменевих принтерів – Canon WG7400

Головна Огляди Новий гравець з-поміж струменевих принтерів – Canon WG7400
06.02.2020

Струменеві БФП формату A3 світового лідера в галузі рішень для роботи із зображеннями Canon забезпечують високошвидкісний друк і сканування у великих обсягах для підприємств малого та середнього бізнесу.

Серія WG7400 — модельний ряд струменевих принтерів, у яких поєднано максимальну ефективність, низьку загальну вартість друку та простоту обслуговування. Це ідеальне рішення, що враховує потреби різних компаній з обмеженими бюджетом і ресурсами.

Друк зі швидкістю світла

Компактні БФП нової серії забезпечують приголомшливу швидкість друку у форматі A3, що сягає 80 сторінок на хвилину. Вони можуть за лічені секунди відсканувати в кольорі документ з обох сторін.

Справжня універсальність

Пристрої лінійки WG7400 адаптовано для підтримання сучасних гнучких робочих середовищ. Основні функції друку та сканування можна використовувати за допомогою стаціонарного підключення до мережі, ПК або через пряме бездротове підключення зі смартфонів, планшетів або ноутбуків (тільки моделі WG7450F і WG7450), а також через додатки Canon PRINT Business, Canon Print Service і служби Apple AirPrint та Mopria. Висока мобільність забезпе­чується відповідними засобами безпеки — можна надавати право доступу, право керувати пристроями з ПК і встановлювати обмеження щодо друку та сканування. Крім того, функції принтерів цієї лінійки розширено: тепер вони автоматично визначають формат паперу, копіюють посвідчення, а також друкують безпосередньо з USB-носіїв і зберігають дані на них, не використовуючи ПК.

Легкість обслуговування

Принтери з нового модельного ряду WG7400 прості в обслуговуванні. Невелика кількість змінних компонентів і надійна система подавання паперу забезпечують максимальний час безвідмовної роботи та скорочують вартість володіння. Для зниження витрат електроенергії та кількості рутинних дій БФП мають функції автоматичного вимкнення та переходу в сплячий режим, що відповідає міжнародним екологічним стандартам. Щодо дизайну, тут також враховано потреби малого бізнесу — кришки для доступу всередину пристрою розташовані спереду та праворуч, що дає змогу встановити БФП у кутку або біля стіни, раціонально використовуючи офісний простір.

Спеціфікації WG7450F

  • Технологія друку струменева
  • Роздільна здатність 1 200 × 1 200 dpi
  • Дисплей кольоровий сенсорний 5”
  • Порти USB 2.0 (тип В), Ethernet 10/100/1000, Wi-Fi IEEE802.11b/g/n, USB 2.0 (тип А) для змінних накопичувачів
  • Швидкість друку односторонній до 50/80 стор./хв двосторонній до 25 стор./хв
  • Розмір (ш × в × г) 560 × 880 × 590 мм
  • Вага 82,1 кг

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів