Спадкоємець справжньої легенди - Canon imageRUNNER2600

Головна Огляди Спадкоємець справжньої легенди - Canon imageRUNNER2600
07.02.2020

Сучасні тенденції друку формують низку вимог до обладнання – друкувати краще, швидше та з мінімальними витратами. Саме тому Canon створив нову серію imageRUNNER2600 з нуля, щоби задовольнити жорсткі вимоги до друку.

imageRUNNER2600 — це надійні, довговічні та високоефективні монохромні БФП формату А3 із розширеними функціями безпеки контролю та витрат.

Ефективність робочого процесу

Швидкий і чутливий imageRUNNER2600 може друкувати та робити копії зі швидкістю до 45 сторінок за хвилину, а для виходу першої копії знадобиться лише 3,9 сек. Пристрій переходить із режиму сну в режим роботи за лічені секунди. Завдяки великій ємності для паперу та ультрашвидкій обробці документів користувач витрачатиме менше часу на друк документів, натомість приділить більше уваги виконанню важливих бізнес-завдань.

Посилена безпека

У пристроях лінійки imageRUNNER2600 застосовано багаторівневу систему безпеки: вбудовані багатошарові рішення призначені не тільки для захисту пристрою, даних та мережі від усіх загроз, ­
а й для покращення щоденних робочих процесів. Користувачі матимуть ще більше контролю над найціннішою інформацією.

Розширені можливості

Щоби пришвидшити виконання щоденних завдань, користувачі можуть персоналізувати керування пристроєм одним дотиком на великому 7-дюймовому (17,8 см) повноколірному сенсорному екрані завдяки можливостям ідентифікації.

Зручність керування

imageRUNNER2600 сумісний із програмним забезпеченням UniFLOW Canon — хмарним рішенням для керування друком, що забезпечує центра­лізований контроль друку та сканування всього парку друкувального обладнання. Легкість керування забезпечує інтуїтивно зрозумілий інтерфейс, що розроблено для спрощення робочих процесів.

Специфікації imageRUNNER2630i

  • Роздільна здатність 1 200 × 1 200 dpi
  • Підключення мережа, Wi-Fi, USB або через QR-код
  • Швидкість друку А4-30 стор./хв А3-15 стор./хв
  • Дисплей WVGA, діагональ 7”
  • Розмір (ш × в × г) 586 × 713 × 912 мм
  • Вага 73,6 кг

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів