«Розумні» телевізори TCL для яскравих емоцій

Головна Огляди «Розумні» телевізори TCL для яскравих емоцій
23.02.2020

Інноваційні телевізори TCL нових серій поєднали прогресивні розробки: технологію mini-LED, Android TV, звукову систему Onkyo та штучний інтелект TCL (AI-IN).

Нові моделі TCL забезпечують максимально деталізоване зображення, створюють ефект присутності в епіцентрі подій завдяки потужному реалістичному звуку. Крім того, за допомогою Android TV із вбудованою програмою Google Assistant телевізорами можна керувати голосом у режимі hands-free.

Флагманська досконалість

Флагманська серія TCL X10 — це перші мінісвітлодіодні телевізори з Android TV, а також одні з найтонших телевізорів Direct LED у світі. Застосування підсвічування mini-LED забезпечує контраст, деталізацію, реалістичну якість зображення та швидкодію на абсолютно новому рівні. Понад 15 000 ультра­тонких світлодіодів роблять білий колір яскравішим, а чорний — глибшим без ефекту ореолу. За допомогою технології Quantum Dot дисплей телевізора з частотою 100 ГГц відтворює максимально реалістичне зображення без втрати якості, навіть під час надзвичайно швидкоплинних сцен.

Завдяки використанню звукової панелі Onkyo 2.2 телевізори серії Х10 мають звучання Dolby Atmos на рівні домашнього кінотеатру. А ультратонкий безрамковий металевий корпус моделей елегантно підкреслює всі технологічні переваги.

Нове сприйняття телевізора

Серія TCL X81 поєднує революційний дизайн та 4K HDR Premium із використанням технологій Quantum Dot, Dolby Vision та HDR10+. Ці моделі також мають функцію голосового керування, а відтворення звуку рівня Dolby Atmos відбувається завдяки аудіосистемі Onkyo 2.1.

Екрани телевізорів виготовлено з тонкого й, водночас, міцного скла. Розробники прагнули досягти ефекту, коли розглядати сам пристрій не менш приємно, ніж дивитися те, що він транслює.

 

Якість звуку відповідає якості зображення

Моделі серії TCL EC78 — для тих, хто не хоче обирати між продуктивністю та вишуканістю. Надтонкий безрамковий екран відтворює зображення 4К HDR Pro із широкою гамою кольорів завдяки використанню технологій Dolby Vision та HDR10+.

Телевізори серії оснащено звуковою панеллю Onkyo, чотири фронтальні динаміки якої повністю занурюють в атмосферу фільмів, музики та відеоігор. З-поміж елементів дизайну привертає увагу елегантна металева підставка, завдяки якій телевізор можна зручно розмістити на будь-якій поверхні.

 

TCL швидко зростає і працює на понад 160 ринках в усьому світі. У 2018 році TCL посіла друге місце на світовому ринку телебачення. Спеціалізується на дослідженнях, розробленні та виробництві побутової електроніки: від телевізорів та мобільних телефонів до «розумних» продуктів. Стратегія компанії – «AI × IoT» (штучний інтелект помножений на інтернет речей). TCL прагне стати світовим лідером у сфері smart-технологій, що допомагають споживачам підтримувати розумний і здоровий спосіб життя.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів