Інноваційні холодильники LG French Door

Головна Огляди Інноваційні холодильники LG French Door
25.02.2020

LG представила лінійку холодильників French Door, що «втратили зайві сантиметри» та дістали функціонал, який гарантує – продукти залишатимуться свіжими.

Оптимальна температура та вологість

Запатентовані технології LG Door Cooling+ та Linear Cooling розроблено для того, щоб забезпечити рівномірне розподілення холоду по всій камері, враховуючи полиці на дверях. Робота додаткового повітродува, розташованого у верхній частині холодильної камери, прискорює процес охолодження на 19,7 %. Відхилення від заданої користувачем температури є незначним — лише ±0,5 °C, що дає змогу зберігати продукти свіжими ще довше. Крім того, варто відзначити простору «зону свіжості» (Fresh Zone) з можливістю регулювання оптимального рівня вологості для збереження корисних властивостей овочів та фруктів.

Зазирнути, не відчиняючи

Із новими системами InstaView та Door-in-Door нескладно побачити вміст холодильника, навіть не відчиняючи його. Достатньо легенько двічі постукати по скляній панелі із загартованого скла й миттєво ввімкнеться внутрішнє підсвічування. Конструкція з технологією «Двері у дверях» зменшує втрату холодного повітря до 41 %, адже продукти, які вживають найчастіше, розташовані на полицях швидкого доступу, тож немає потреби відчиняти основну холодильну камеру. Моделі з InstaView і Door-in-Door оснащено фільтром Hygiene Fresh+, що усуває неприємні запахи, а також до 99,99 % бактерій усередині холодильника.

Тихо, надійно, економно

Холодильник LG GC-Q22FTBKL має інверторний лінійний компресор, що зменшує споживання електроенергії до 32 %, а отже збільшує економію. Такий компресор працює на 25 % тихіше за компресори у звичайних холодильниках LG, а 10-річна гарантія є підтвердженням його надійності.

Для будь-якої кухні

Впроваджуючи новітні технології, виробник багато уваги приділив і дизайну моделей, зокрема, зменшенню розміру, аби холодильники могли вписатися в будь-який простір. Ширина вузьких холодильників French Door становить лише 835 мм, а глибина — 734 мм. Це менше за розміри місця, що виділено під холодильник на більшості кухонь.

Дизайн нових моделей є практичним і стильним: м’яке підсвічування, квадратна прихована ручка, яскрава
LED-панель.

Холодильник на зв’язку

Керувати вузькими холодильниками LG можна за допомогою додатка ThinQ у смартфоні. Він дає змогу на відстані обирати налаштування для морозильної та холодильної камер, зокрема, регулювати температуру та проводити швидку діагностику неполадок. Навіть якщо дверцята холодильника залишилися відчиненими, користувач отримає повідомлення на телефон.

Характеристики LG GC-Q22FTBKL

  • Клас енергоефективності А+
  • Загальний об’єм 458 л
  • Об’єм холодильної камери 315 л
  • Об’єм морозильної камери 143 л
  • Розташування морозильної камери знизу
  • Кількість полиць у морозильній камері 6
  • Кількість дверей 4
  • Льодогенератор Twist Ice Maker
  • Система розморожування No Frost

Товари з публікації
код товару: GC-Q22FTBKL
немає в наявності
Багатокамерний холодильник LG GC-Q22FTBKL з технологією DoorCooling +. Панель холодного повітря в верхній частині холодильника забезпечує на 32% більш швидке і рівномірне охолодження, щоб ваші продукти зберігалися свіжими ще довше. Зі смартфоном і додатком LG SmartThinQ ™ ви можете віддалено регулювати налаштування температури, щоб завжди бути готовим до гучної вечірки.
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів