Жити в чистотi з пилососами Hoover

Головна Огляди Жити в чистотi з пилососами Hoover
28.02.2020

Важко уявити сучасну оселю без побутових пристроїв. І якщо без деяких речей можна обійтися, то без пилососа життя не буде комфортним. Адже він є незамінним помічником для підтримання чистоти в оселі. Hoover допоможе заощадити час для дозвілля та полегшить домашні клопоти.

Компанію Hoover у 1908 році заснував підприємець з Огайо Вільям Хувер. Саме вона випустила перший у світі пилосос із вертикальним розташуванням. Конструкція пристрою складалася з механічної щітки, електромотора з вентилятором та мішка для збирання пилу, перешитого з наволочки.

Легке прибирання

HF522NPW 011 та HF822OF 011 — сучасні акумуляторні пилососи Hoover. Ці легкі та маневрені вертикальні пилососи допоможуть прибирати забруднення та пил на будь-яких поверхнях у приміщенні. Модель HF522NPW 011 — найкомпактніша у лінійці бездротових пилососів Hoover — лише 69 см у складеному стані, тож завжди знайдеться місце для її зберігання, а широкий набір аксесуарів моделі HF822OF 011 вразить різноманіттям.

Бездротова свобода

Акумулятор пристроїв є знімним, а отже, його можна заряджати будь-де й не тримати пристрої біля розетки повсяк­час. Час роботи за повного заряджання становить від 35 до 40 хвилин. Рівень заряду акумулятора можна відслідковувати завдяки наявному індикатору. Обидва пилососи обладнано модулем Wi-Fi, який дає змогу під’єднати їх до мобільного застосунку Hoover Wizard та стежити за станом фільтрів й акумулятора дистанційно.

Просте керування

Бездротові пилососи Hoover —функціональні. Їх також можна використовувати як ручні пилососи, від’єднавши телескопічну трубу, а зручна конструкція та панель керування полегшать прибирання.

Аксесуари-помічники

У комплекті з маневреними пилососами Hoover серії H-Free є аксесуари, що роблять прибирання легким і зручним, з-поміж них: моторизована щітка з LED-підсвічуванням, насадка для видалення шерсті тварин, щілинна насадка тощо. Видаляти пил тепер легко як у кутках, під меблями, так і на книжкових полицях.

Характеристики

  HF522NPW011 HF822OF011
Напруга 22 В 22 В
Тип батареї літій-іонна літій-іонна
Час заряджання 6 годин 5 годин
Система фільтрації мікрофільтр мікрофільтр
Об’єм контейнера 0,45 л 0,7 л
Потужність 3 рівня + турбо 3 рівня + турбо
Розмір (ш × в × г) 252 × 1079 × 195 мм 230 × 1157 × 250 мм
Вага 2,2 кг 2,7 кг

 

До 31 грудня 2020 року є можливість отримати 3 роки безкоштовного сервісного обслуговування на пилососи Hoover. Для цього треба зареєструвати придбану техніку, зателефонувавши за номером гарячої лінії 0 800 501 509.

Товари з публікації
код товару: HF822OF011
немає в наявності
 
H-FREE 800 - це багатофункціональний, ергономічний і технологічно просунутий пилосос, оснащений Wi-Fi. Крім того, завдяки функцій програми Hoover Wizard у вас завжди будуть корисні поради з управління та обслуговування пилососа.
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів