Акумуляторна свобода з Einhell

Главная Обзоры Акумуляторна свобода з Einhell
21.03.2020

Передову платформу акумуляторних інструментів Power X-Change світового бренда Einhell розроблено для збільшення функціональності інструментів та взаємозамінності акумуляторів.

З Power X-Change можна використовувати акумулятори з напругою 18 В із понад 65 різними інструментами: акумуляторними газонокосарками, тримерами, ланцюговими пилами, повітродувками, садовими пилососами тощо.

Усе, що потрібно, — вибрати інструмент разом зі стартовим набором (акумулятор плюс зарядний пристрій) чи окремо придбати стартовий набір. Надалі до цього стартового набору можна докуповувати Solo-інструменти для догляду за садом.

Акумуляторна ланцюгова пила

Einhell GE-LC18 Li Solo

Ланцюгова акумуляторна пила Einhell GE-LC18 Li Solo призначена для обрізання дерев середнього розміру, заготівлі дров і різання будівельної деревини. В інструменті поєднано високо­якісну напрямну шину та ланцюг OREGON, що робить пилку зручною, надійною та безпечною. Вона має захист від ударів і механічне ланцюгове гальмо миттєвої реакції, що гарантує безпеку під час роботи: ланцюг зупиняється одразу, коли відбувається відбій. Міцний металевий стопорний кіготь утримує ланцюг, якщо він зістрибує з напрямної шини.

Завдяки ергономічному руків’ю та оптимально розподіленій вазі пилку зручно тримати в руках. Аби регулювати натяг ланцюга або замінити його інструменти не потрібні. Ланцюг змащується автоматично: мастило подається з резервуара з індикатором об’ємом 200 мл. Великий отвір бачка системи змащування дає змогу легко наповнити його за необхідності. Інструмент постачають без акумулятора або зарядного пристрою, які доступні окремо.

  • Код товару: 4501761
  • Тип акумулятора літій-іонна батарея
  • Потужність акумулятора 18 В
  • Довжина шини 250 мм
  • Довжина прорізу 230 мм
  • Швидкість різання 4,3 м/с
  • Об’єм мастильного бака 200 мл

Тихий і безпечний тример

Einhell GE-CT 18 Li Solo

Бездротовий тример GE-CT 18 Li Solo серії Expert plus — потужний інструмент, що допоможе підтримувати газон у бездоганному вигляді там, де немає можливості підключитися до електричної мережі. У пристрої застосовано нову систему скошування трави — пластиковий ріжучий ніж. Телескопічне довге руків’я з м’якою накладкою та додаткове руків’я з вбудованою кишенею для 20 ножів плавно регулюються, що додає зручності під час роботи, незалежно від зросту користувача. Різати вздовж вертикальних поверхонь і країв газонів легко завдяки головці двигуна, що обертається на +/- 90° і нахиляється під кутом у п’яти різних положеннях. З обмежувачем Flowerguard квіти, декоративні рослини й інші «чутливі» об’єкти будуть захищені від пошкоджень. У комплекті є 20 міцних пластикових ножів. Постачають без акумулятора та зарядного пристрою, які можна придбати окремо.

  • Код товару: 3411172
  • Тип акумулятора літій-іонна батарея
  • Потужність акумулятора 18 В
  • Оберти ножів 8 500 об/хв
  • Ширина зрізу 24 см
  • Вага 2,4 кг

Садові акумуляторні ножиці

Einhell GE-CG 18 Li Solo

Ножиці садові акумуляторні GE-CG 18 Li Solo — бездротовий компактний інструмент, що призначено для підстригання кущів, чагарників або невеликих ділянок трави навколо приватних будинків і на присадибних ділянках. З інструментом зручно працювати навіть однією рукою, а запобіжний вимикач на м’якому руків’ї попереджає випадкове вмикання. Високоякісні, довговічні леза можна міняти без використання інструментів. У комплекті з ножицями є одна насадка для трави та одна насадка для кущів і чагарників.

  • Код товару: 3410370
  • Тип акумулятора літій-іонна батарея
  • Потужність акумулятора 18 В
  • Ширина зрізу з насадок (для трави) 10 см, (для кущів) 20 см, (для кущів) 8 мм
  • Відстань між зубцями насадки для кущів 8 мм

Товары из публикации
код товара: 4501761
4262 грн*
есть в наличии
Пила цепная Einhell GE-LC 18 Li Solo - новая беспроводная цепная пила линейки Power X-Change system Einhell GE-LC 18 Li Solo серии Expert plus предназначена для универсального использования для валки, порезки и и очистки небольших деревьев от веток независимо от наличия электросети. Благодаря оптимально распределенному весу и эргономичной конструкции рукоятки цепная пила Einhell GE-LC 18 Li Solo позволяет пилить, не ощущая усталости, а наличие щитка защиты руки с мгновенной остановкой цепи делают работу с пилой легкой и безопасной. Пила имеет автоматическую смазку цепи, которая подается из 200 мл. масляного резервуара с визуальным индикатором наличия масла в баке и удобной большой горловиной для заливки масла.
Меню
Каталог товаров
Каталог товаров