2Е DS160W Mega Bass: яскрава вечірка будь-де

Головна Огляди 2Е DS160W Mega Bass: яскрава вечірка будь-де
02.04.2020

Аудіосистема, потужності та заряду якої вистачить на будь-який сміливий задум. Колонка, що запалить вечірку не тільки глибоким звуком, але і яскравим дизайном. Жодних зайвих дротів, зручність під час використання та транспортування. Ні, це не вигадка – це нова 2Е DS160W Mega Bass.

Звук, що не дає всидіти на місці

Потужний звук, що лине з динаміків колонки, не залишає байдужим нікого та спонукає рухатися в ритмі музики. Сумарна потужність чотирьох динаміків, якими оснащено модель, становить 160 Вт. Цієї потужності та часу безперер­вної роботи (до 6 годин) цілком вистачить як для вечірки на відкритій місцевості, так і для лекції у великому закритому приміщенні. У разі, якщо потужності однієї колонки все ж забракне, можна скористатися функцією TWS. Завдяки їй можна утворити стереопару з іншою 2Е DS160W на відстані до 10 м, не використовуючи дротів і додатків.

Підкреслити баси та надати більшої глибини запальним ритмам можна з функцією Mega Bass – просто натисніть кнопку на пристрої та насолоджуйтеся.

Приваблива зручність

Незважаючи на розміри, пристрій зручно транспортувати. Колонка важить 9,5 кг й оснащена двома ручками, завдяки яким її можна легко переносити. Аби запобігти раптовому вмиканню колонки під час переміщення, передбачено блокувальну функцію, яку можна активувати спе­ціальним важелем.

Під’єднатися до пристрою можна за допомогою Bluetooth, USB або ж AUX. Усі розніми вкрито силіконовою кришкою, що надійно захищає від потрапляння бруду, пилу та вологи. Керувати роботою можна за допомогою мультимедійної панелі, що знаходиться на верхній частині колонки.

Караоке під кольорове LED-підсвічування

Приємним доповненням стане бездротовий мікрофон, що є в комплекті з колонкою. Він неодмінно сподобається любителям караоке та ведучим різноманітних заходів. Мікрофон автоматично під’єднується до колонки, варто лише його увімкнути. У разі потреби можна додати ще один мікрофон, використавши дріт. А по-справжньому яскравою вечірку зробить кольорове LED-підсвічування, що має 8 режимів. Їх можна перемикати за допомогою спеціальної кнопки на панелі мультимедіа.

СПЕЦИФІКАЦІЇ 2E DS160W Mega Bass

  • Код товару: 2E-DS160WBK
  • Потужність 2 × 80 Вт
  • Частотний діапазон 58 Гц – 20 кГц
  • Розніми USB, AUX, microSD, Mic
  • Час роботи з акумулятором до 6 год
  • LED-підсвічування 8 режимів
  • Bluetooth 4.1
  • Розмір (ш × в × г) 278 × 522 × 270 мм
  • Вага 9,5 кг

Товари з публікації
код товару: 2E-DS160WBK
немає в наявності
Більше ніж звичайна колонка! 2E DS160W Mega Bass сподобається поціновувачам яскравих та вражаючих вечірок. Сумарна потужність чотирьох динаміків становить 160 Вт, але якщо цього замало, просто натисніть кнопку Mega Bass.
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів