Амбітні інновації TCL без обмежень

Головна Огляди Амбітні інновації TCL без обмежень
05.04.2020

Цьогоріч TCL демонструє перші телевізори з технологію Vidrian Mini-LED, яку презентовано на міжнародній виставці CES 2020.

Технологія підсвічування Vidrian Mini-LED передбачає нанесення на абсолютно прозору скляну поверхню десятків тисяч світлодіодів, розмір яких вимірюється в мікрометрах. Керування ними відбувається за допомогою напівпровідників. Завдяки такому рішенню значно підвищується яскравість зображення та збіль­шується його контрастність. Картинка залишається однаково якісною як за умов повної темряви, так і яскравого світла.

Золотий медаліст

На виставці золотою нагородою 8K QLED TV 2019-2020 було відзначено преміальний телевізор TCL X915. Це новітня модель флаг­манської серії X, що підтримує революційні технології зображення й надає користувачам широкі можливості для розваг.

Цей телевізор із роздільною здатністю 8К оснащено Quantum Dot Display, Dolby Vision, а також сертифіковано за програмою IMAX Enhanced із технологією Local Dimming, що дає змогу здійснювати точне керування підсвічуванням для отримання контрастного яскравого зображення. Завдяки аудіосистемі Onkyo та технології Dolby Atmos модель має надзвичайно реалістичний звук, який буквально наповнює приміщення й занурює глядача у вир подій на екрані.

Погляд у майбутнє

Більше пікселів – більше чіткості, більше реалістичності незалежно від розміру екрана. Демонструючи нові технології та продукти на CES 2020, TCL закцентувала увагу на тому, що майбутнє передбачає зростання ринку телевізорів із роздільною здатністю 8K. Цього року компанія планує запустити власний продукт – телевізор 8К TCL, що підтримуватиме найновіші стандарти HDMI і відтворюватиме новітній контент 8К, зокрема з ігрових консолей і стрімінгових сервісів.

Ніщо не заважатиме грі

TCL дослухалася до побажань геймерів і представила автоматичне оновлення програмного забезпечення для моделей шостої серії 2019 року, що стане у пригоді й власникам телевізорів 2020-го. Разом із іншими «фішками», як-от Auto Game Mode, LED Motion Clarity та декодування 120 Гц, це виводить ігрові розробки компанії на передові позиції у світі.

TCL планує випуск перших сертифікованих телевізорів з ігровим режимом ТНХ, що забезпечує новий стандарт якості під час гри на великому екрані. Завдяки цьому режиму гравець ніколи не пропустить жодного руху або події через «розмазане» зображення, поганий час відгуку чи несвоєчасне введення даних. Гра відбуватиметься саме так, як це передбачили її розробники.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів