Жити в безпеці з TP-Link Tapo

Home Reviews Жити в безпеці з TP-Link Tapo
07.05.2020

Потрібно захистити житло від зловмисників, дистанційно наглядати за кошеням, що сумує в порожній оселі, та пильнувати, щоби діти вчасно лягали спати? Якщо відповідь ствердна, на часі придбання домашньої камери та розумної розетки з лінійки TP-Link Tapo.

Найважливіше в одній камері

Tapo C200 — це універсальна камера для дому, модуль якої беззвучно обертається в діапазоні 3600 горизонтально та 1140 вертикально. Пристрій записує Full HD-відео на картку microSD ємністю до 128 ГБ — інформацію за останні 16 днів буде збережено локально.

Керувати камерою можна, використовуючи безкоштовний додаток Tapo Camera, що працює на базі Android та iOS. За допомогою додатка можна скласти розклад роботи камери. Також є можливість відтворювати на екрані одночасно відео з 4 камер та об’єднати до 32 камер.

Якщо пристрій виявить рух у приміщенні, він миттєво сповістить про це й навіть налякає небажаних відвідувачів звуковою сигналізацією. Погане освітлення не буде проблемою, адже із вдосконаленою функцією нічного бачення з довжиною хвилі 850 нм модель С200 забезпечує чітке зображення на відстані до 9 м. За необхідності можна скористатися режимом приватності, що фізично відключить об’єктив камери.

Із пристроєм є змога спостерігати за домашніми улюб­ленцями, а також за маленькими дітьми і спілкуватися з ними через двосторонній аудіозв’язок (у камеру вбудовано мікрофон і динамік). За бажанням Tapo C200 можна встановити на горизонтальній поверхні або зафіксувати на стелі (монтажні гвинти є в комплекті).

Характеристики Tapo C100 не відрізняються від специфікацій старшої моделі. Проте С100 має кілька конструктивних особливостей: її модуль не обертається, а дизайн спроектовано так, аби можна було зафіксувати камеру на горизонтальній поверхні, на стелі й навіть на стіні.

Модель Tapo C200

  • Датчик зображення 1/2,9”
  • Роздільна здатність 1 080p Full HD
  • Аудіозв’язок двосторонній
  • Частота 2,4 ГГц
  • Захист 128-бітне шифрування AES з SSL/TLS
  • Розмір (ш × в × д) 86,6 × 117,7 × 85 мм

Розумний помічник для побутової техніки

Ця розетка змінить принцип взаємодії користувача з будь-якими пристроями, підключеними до електромережі. Її можна під’єднати до Wi-Fi-мережі та підтримувати керування через додаток Tapo з будь-якої точки планети, де є бездротовий інтернет. Налаштування та, власне, використання прості й не потребують окремого центру керування.

Підключений до Tapo P100 пристрій вмикається та вимикається одним дотиком до екрана смартфона. Якщо немає бажання тиснути на кнопки щодня, можна скласти розклад і перелік таймерів для автоматизації, і пристрої працюватимуть у чітко визначений час. Tapo P100 невеликого розміру, тому вона не блокує прилеглих розеток.

Використовуючи функцію «Не вдома», можна створити ілюзію того, що в оселі хтось є, періодично вмикаючи та вимикаючи підключені пристрої (наприклад, лампу).

Правами доступу та керування розеткою можна поділитися з членами родини, що зекономить час і спростить використання для людей похилого віку.

Tapo P100 відповідає вимогам якості лабораторії TP-Link і стандартам світових агентств.

Розетку виготовлено з вогне­стійкого АБС-пластику. Є захисні шторки, що вбережуть від удару струмом. У разі відключення живлення або втрати з’єднання не варто перейматися — налаштування будуть збережені автоматично.

Модель Tapo C100

  • Датчик зображення 1/3,2”
  • Роздільна здатність 1 080p Full HD
  • Частота 2,4 ГГц
  • Розмір (ш × в × д) 67,6 × 98,9 × 54,8 мм

Модель Tapo P100

  • Протокол IEEE802.11b/g/n, Bluetooth 4.2
  • Частота 2,4 ГГц
  • Максимальне навантаження 2 300 Вт, 10 А
  • Розмір (ш × в × д) 51 × 40 × 72 мм

Menu
Products catalog
Products catalog