Cімейство систем зберігання Unity серії XT

Головна Огляди Cімейство систем зберігання Unity серії XT
27.05.2020

Діяльність більшості організацій залежить від даних та ІТ-сервісів. Дані потрібні не лише для використання в бізнес-додатках, а і для аналізу поведінки та уподобань клієнтів, а також відстеження тенденцій бізнесу.

Dell EMC надає широкий спектр послуг і підтримку, а також має програму лояльності Dell EMC Future Proof Loyalty Program для захисту інвестицій.

ESG підтвердила тестування Dell EMC, яке показало, що модель Unity XT 480F забезпечує на 68 % більше операцій введення-виведення за секунду, ніж модель Unity 450F попереднього покоління. Тестування також виявило більш ефективне скорочення обсягу даних на 34 % завдяки оновленому апаратному забезпеченню.

Вирішальне значення зберігання даних

Зберігання даних, що раніше вважали статичним, фоновим ІТ-процесом, наразі відіграє вирішальну роль у забезпеченні успіху бізнесу. Правильна інфраструктура зберігання даних може гарантувати оптимальне поєднання продуктивності, ефективності, функціональності хмарного середовища та витрат. На запитання, що найкраще описує роль, яку відіграє технологія зберігання даних в ІТ-сфері та бізнес-операціях їхньої компанії, 53 % учасників опитування, проведеного компанією ESG, відповіли, що зберігання даних є стратегічним, і що ефективні стратегії зберігання мають вирішальне значення для їхніх основних додатків і бізнес-процесів.

Рішення: системи зберігання Dell EMC Unity серії XT

Dell EMC представила оновлені системи зберігання даних Unity з новою апаратною архітектурою (а не лише з оновленим контролером), що забезпечують кращі показники продуктивності й ефективності. Нове сімейство систем зберігання Unity серії XT, у якому є гібридні рішення та рішення класу All-Flash, вирізняється новою архітектурою, повним набором функцій для роботи в мультихмарних середовищах, простотою операцій і комплексним програмним забезпеченням.

Усі моделі Unity XT оснащено здвоєними процесорами сховища з двома контролерами active/active, ЦП, пам’яттю та накопичувачами. До того ж вони є компактними.

У лінійці — ­масиви класу All-Flash (380F/480F/680F/880F) і гібридні флешмасиви (380/480/680/880). Моделі 380/380F так само мають Broadwell (покоління процесорів Intel Xeon) і однорознімну конструкцію, що забезпечує оптимальне співвідношення «вартість/продуктивність», але тепер вирізняються ще й розширеною функцією дедуплікації даних. У моделей 480/480F, 680/680F та 880/880F є центральні процесори Intel Skylake із двома рознімами та підтримка протоколу NVMe. Усі моделі мають розширену асинхронну реплікацію для файлових даних і можливість оптичного підключення 25 GbE. Гібридні моделі оснащено твердотільними накопичувачами SAS обсягом 12 ТБ.

Сімейство рішень Unity XT не втратило простоти розгортання та керування. Раніше компанія ESG підтвердила можливість встановлення та налаштування Unity для роботи на повній потужності за 25 хвилин за допомогою інтуїтивно зрозумілого інтерфейсу Unisphere, а також широкого спектра програмного забезпечення, що є в комплекті.

Стратегічна роль зберігання даних

Що з перерахованого найкраще описує роль, яку відіграє технологія зберігання даних в ІТ-сфері та бізнес-операціях компанії? (Відсоток респондентів, N=356)

Особливості Unity XT

  • Вища продуктивність і менша затримка в разі змішаних робочих навантажень, компактний дизайн.
  • Більша потужність завдяки центральним процесорам Intel Skylake із двома рознімами, двом контролерам active/active, 25 GbE, більшій кількості ядер і накопичувачів, а також більшому обсягу пам’яті.
  • Вища ефективність: моделі класу All-Flash забезпечують скорочення обсягу даних до 5:1 і гарантують зменшення обсягу даних «на льоту» з коефіцієнтом 3:1 на основі стиснення та дедуплікації. Системи зберігання цієї серії мають корпуси високої щільності, зокрема модуль 2U, модуль із 25 накопичувачами, і 3U, модуль із 80 накопичувачами. Ці функції в поєднанні з використанням миттєвих знімків, що заощаджують місце, тонким резервуванням і 85 % використовуваного простору, створюють масив із великим обсягом пам’яті та компактною конструкцією.
  • Консолідація: дані файлів, блоків і VMware VVOL можна зберігати в одному масиві високої щільності для економії місця та витрат на керування.
  • Простота встановлення й експлуатації завдяки інтуїтивно зрозумілому графічному інтерфейсу Unisphere.
  • Підтримка NVMe завдяки вісьмом рознімам, що підтримують твердотільні накопичувачі SAS; наступне оновлення програмного забезпечення дасть змогу використовувати накопичувачі NVMe.
  • Комплексне ПЗ, зокрема моніторинг сховища CloudIQ, динамічні пули тощо; шифрування, миттєві знімки та тонкі клони; синхронна і асинхронна віддалена реплікація; багаторівневе зберігання та багато іншого.
  • Додаткове ПЗ, зокрема AppSync Advanced, Data Protection Suite, RecoverPoint Advanced, PowerPath і VPLEX.

Сімейство рішень Dell EMC Unity XT

Масиви класу All-Flash і гібридні флешмасиви

Нові функції

Більший обсяг пам’яті

Більше накопичувачів

ЦП Intel Skylake з двома рознімами

Можливість підключення за iSCSI 25 GbE

Підтримання NVMe

Старі функції

Швидке розгортання

Комплексне ПЗ

Гарантія скорочення обсягу даних

Хмарна інтеграція

 

 

Рішення, орієнтовані на хмарне середовище

Важливо, щоби сучасні системи зберігання даних мали можливості для роботи з хмарними середовищами, що необхідні компаніям. Крім аналітики й аналізу сховищ у реальному часі, що надаються через CloudIQ, Unity XT підтримує:

  • Dell EMC Cloud Storage Services: можна підключити систему Unity XT до загальнодоступної хмари, щоби використовувати її як службу. Це забезпечує економічні переваги, даючи змогу зберегти контроль над даними.
  • Dell EMC Unity Cloud Edition: просте розгортання блочних і файлових сховищ Dell EMC Unity за допомогою VMware Cloud on AWS. Рішення особливо корисне для служб VDI, тестування/розроблення та реплікації.
  • Dell EMC Cloud Tiering Appliance: автоматизоване багаторівневе розміщення файлів і архівування блоків у кількох загальнодоступних хмарах.
  • Перевірка VMware Cloud Foundation (VCF): Unity XT — це перша зовнішня система зберігання, перевірена для виділення сховища для VCF.

Маючи потужну базу та функціональність корпоративного класу, сімейство систем зберігання Dell EMC Unity XT є чудовим рішенням для організацій середнього рівня, яким потрібне просте керування, швидке розгортання, швидкість, ефективність і функціональність програмного забезпечення корпоративного класу.

 

 

 

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів