Збереження даних, що гідне сучасних викликів

Головна Огляди Збереження даних, що гідне сучасних викликів
28.05.2020

Експонентне зростання обсягу даних, якими треба керувати й зберігати на підприємствах різних галузей, висуває підвищені вимоги до мережевих сховищ. Synology представляє новий високопродуктивний мережевий накопичувач SA3600 із можливістю масштабування понад ПБ і надійний сервер UC3200 із двома контролерами для безвідмовної роботи в критично важливих корпоративних середовищах.

Unitech Computer взяла участь у програмі бета-тестування UC3200 перед початком продажів, аби впевнитися в його стабільності. Пристрій визнано зручним у роботі та простим у налаштуванні. Основною перевагою визнано можливість плавного аварійного перемикання між двома контролерами з архітектурою «активний-активний»,
якщо виникають проблеми із віртуальною системою зберігання.

Вражаючий обсяг та швидка робота

Через зростання попиту на локальні системи зберігання даних, Synology створила мережеве сховище SA3600, що забезпечує надзвичайно велику ємність зберігання та високу продуктивність, аби задовольнити найжорсткіші вимоги до обчислювальних ресурсів та спростити роботу ІТ-відділів великих підприємств.

Створене на базі 12-ядерного процесора Intel Xeon сховище підтримує мас­штабування загальною ємністю до 1,5 ПБ та дає змогу одним рішенням задовольнити всі потреби в зберіганні даних, особливо, коли йдеться, скажімо, про постпродакшн відео чи масштабне розгортання систем відеоспостереження. Підтримання 2,5-дюймових та 3,5-дюймових дисків SAS/SATA запобігає залежності від постачальників, знижуючи сукупну вартість обслуговування системи.

Технологія Synology Active Backup

Технологія Synology Active Backup змінює правила на ринку резервного копіювання, пропонуючи інтегроване рішення, що не потребує придбання ліцензій. Незалежно від того, скільки ПК, серверів, віртуальних машин або облікових записів залучено до резервного копіювання, за допомогою цієї технології можна централізувати завдання резервного копіювання для віртуальних машин VMware, серверів та ПА з ОС Windows, Office 365, G Suite та файлових серверів.

Усі ці можливості доступні в єдиній консолі під час використання різноманітних пакетів. Використовуючи технологію VMware для відслідковування змінених блоків (СВТ) та Windows VSS, Active Backup for Business виконує безперервне резервне копію­вання лише змінених даних для економії часу резервного копіювання.

Завдяки глобальній дедуплікації Active Backup значно скорочує використання ресурсів зберігання даних на різних платформах, пристроях та для різних версій.

Active Backup for Office 365 та Active Backup for G Suite створені для хмарних служб і пропонують локальні рішення для резервного копію­вання. Безперервне резервне копіювання дає змогу компаніям виконувати його так, що резервна копія завжди буде актуальною з точністю до кількох хвилин.

SA3600 легко розгортається, а комплексні інструменти для захисту даних на підприєм­ствах спрощують проведення будь-яких операцій зі сховищем. Synology Active Backup передбачає, зокрема, керування всіма завданнями з єдиної консолі.

Active Backup Suite максимально скорочує загальні витрати та підвищує ефективність резервного копіювання. Для використання цієї системи не потрібні додаткові ліцензії: придбавши один раз апаратне забезпечення Synology, користувач отримує доступ до рішення Active Backup Suit і може використовувати його незалежно від кількості ПК, віртуальних машин або облікових записів Office 365 та G Suite.

Застосунки Synology Snapshot Manager та Snapshot Replication також запобігають втраті даних за допомогою знімків та реплікації.

Особливості SA3600

  • Послідовна пропускна здатність понад 5 500 МБ/с та 176 000 операцій введення-виведення за секунду
  • Можливість масштабування до 1 536 ТБ із 7 модулями розширення
  • 2 вбудовані порти 10GbE та 4 порти 1GbE Ethernet
  • 2 слоти PCIe 3.0 для додаткових мережевих карт
  • Підтримання візуалізації: сертифіковано для VMware vSphere, Microsoft Hyper-V, Citrix XenServer та OpenStack Cinder

Максимальний захист у доступному сегменті

Поширеною проблемою, з якою стикаються ІТ-адміністратори під­приємств, є пошук рішення з керування системою зберігання даних із мінімальним часом простою, інтуїтивним інтерфейсом і доступною вартістю використання. Для вирішення цього завдання Synology розробила новий контролер Unified Controller UC3200. Цей сервер з архітектурою «активний-активний», що забезпечує максимальний час безперебійної роботи серві­сів, дає змогу адміністраторам керувати двома контро­лерами з одного порталу, що спрощує процес керування та значно скорочує час навчання персоналу.

Контролер UC3200 забезпечує понад 140 000 операцій введення-виведення за секунду. А завдяки ексклюзивному апаратному рішенню він майже повністю мінімізує час простою та спрощує виконання ІТ-операцій.

Непрозорий міст (NTB) дає змогу одному контролеру переключити на себе роботу служб, якщо другий виходить із ладу. До того ж диски самі шифрують дані для їх захисту, а вбудований накопичувач DOM ізолює операційну систему від критично важливих даних. Кешовані дані синхроні­зуються між двома контролерами, аби запобігти втраті інформації в разі збою.

UC3200 підтримує віртуа­лізацію завдяки технологіям VMware vSphere 6.5, Microsoft Hyper-V, Citrix XenServer та OpenStack Cinder.

Задля модернізації системи зберігання даних UC3200 було розроблено модуль збільшення ємності RXD1219sas. Завдяки йому можна додати до 12 додаткових відсіків для дисків SAS 2,5/3,5” без зупинки системи, підключивши пристрої безпосередньо через кабель mini-SAS HD.

Особливості UC3200

  • Пам’ять DDR4 ECC UDIMM ємністю 8 ГБ (із можливістю розширення до 64 ГБ).
  • Вбудований порт 10GbE та два порти 1GbE Ethernet із підтриманням аварійного перемикання
  • та Link Aggregation. Слот PCIe 3.0 для додаткової мережевої карти.
  • 12 відсіків для дисків SAS за замовчанням, масштабування до 500 ТБ із двома модулями RXD1219sas2.
  • Основні компоненти системи, зокрема модулі SAS та системні вентилятори, можна замінити для максимального збільшення часу роботи системи.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів