Справжня сила – всередині. ThinkCentre M90n Nano

Главная Обзоры Справжня сила – всередині. ThinkCentre M90n Nano
03.06.2020

Настільний ПК ThinkCentre M90n Nano – втілення принципу «краще менше, та краще».

ThinkCentre M90n Nano займає небагато місця на столі. Навіть оснащений процесором Intel Core vPro 8-го покоління й пам’яттю DDR4, за розміром він залишається меншим за невелику книжку в м’якій обкладинці. До того ж він не поступається за продуктивністю повнорозмірному комп’ютеру, швидко й ефективно вирішуючи будь-яке завдання. Цей надійний і безпечний ПК можна встановити будь-де, під’єднавши один кабель. Ще більшу свободу у виборі варіантів встановлення користувачі отримують завдяки модульній архітектурі пристрою та можливості його підключення до док-станції через порт USB Type-C.

Компактність та ефективність

ПК ThinkCentre M90n Nano за розміром не більше VHS-касети, а за продуктивністю його можна порівняти зі звичайним настільним комп’ютером, до того ж він споживає на 15 % менше електро­енергії. Цей настільний ПК є вдалим офісним рішенням для більшості компаній. До того ж, збільшення продуктивності та зниження комунальних витрат – не всі його переваги.

Широкі можливості встановлення й використання

Завдяки різноманітності простих у встановленні аксесуарів для монтажу та кріплення розмістити настільний ПК ThinkCentre M90n Nano можна практично будь-де – на стіні, під столом або на полиці. До нього можна підключати різні док-станції для збільшення кількості портів і підвищення гнучкості використання.

Спроєктовано з прицілом на майбутнє

Модульна архітектура цього пристрою дає змогу створити найкращий моноблок. У разі зміни потреб бізнесу можна замінити або дисплей, або системний блок. При цьому не потрібно проводити дорогу модифікацію всієї системи.

Просте налаштування, надійні комунікації

Підключення ThinkCentre M90n Nano досить легке. Приєднати кабель до порту USB Type-C, під’єднати монітор, проектор або модульний монітор ThinkCentre Tiny-in-One – і комп’ютер готовий до роботи. Також користувачам неодмінно сподобається висока швидкість засобів комунікації, що дають змогу швидше передавати дані, відтворювати відео високої роздільної здатності або виконувати кілька завдань одночасно.

Засоби забезпечення захисту

Усі ThinkCentre M90n Nano оснащено модулем Trusted Platform Module (TPM) – міжнародним стандартом захисту критично важливих даних, як-от паролі та ключі шифрування. Крім того, цей настільний ПК має рознім для замка Kensington, тому він завжди буде захищеним під час роботи в громадських місцях.

Витримав усі випробування

ThinkCentre M90n Nano – представник відомого сімейства комп’ютерів Think, тому вирізняється міцністю та довго­вічністю. Комп’ютер відповідає військовим стандартам Міністерства оборони США і пройшов інші суворі перевірки якості. Він може витримувати найжорсткіші умови робочого середовища – від арктичного холоду до пустельної спеки та піску (не повторювати в реальному житті, подібна експлуатація не є гарантією майбутнього функціонування).

СПЕЦИФІКАЦІЇ

  • Процесор Intel Core vPro 8-го покоління (у максимальній комплектації)
  • Оперативна пам’ять до 16 ГБ DDR4
  • Блок живлення адаптер 65 Вт
  • Слоти розширення М.2 для модуля Wi-Fi
  • Розмір (ш × в × г) 179 × 22 × 88 мм
  • Вага 505 г
  • Очікується в липні

Меню
Каталог товаров
Каталог товаров