Нові серії "фортнайтових" іграшок

Home Reviews Нові серії "фортнайтових" іграшок
15.06.2020

Поповнення в колекції легендарних фігурок Jazwares Fortnite 2020.

З 2017 року Fortnite встигла стати культовою кросплатформенною грою з нелінійним сюжетом і перетворилася на феномен масової культури, що налічує понад 250 мільйонів фанів по всьому світу. Стрімкий розвиток онлайн-гри є пропорційним до збільшення попиту прихильників Fortnite до мерчандайзингової продукції за мотивами гри. Jazwares, що має ліцензію на виробництво ігрових фігурок, продовжує радувати прихильників якісними іграшковими копіями персонажів з ігрового всесвіту Fortnite. Цього разу крутезні новинки в серіях Legendary Series та Solo Mode.

LEGENDARY SERIES

Вдосконалюйте ігровий рівень разом з ігровими фігурками. Це рухомі фігурки заввишки 15 см і мають понад 36 точок артикуляції. Їх виконано з неймовірною деталізацією, є точною ліцензійною копією відомих скінів героїв Fornite. У комплекті окрім ігрової фігурки є повний бойовий комплект для відтворення «Королівської Битви» за власним сценарієм: інструмент для збору ресурсів, кілька варіацій знімного обличчя, зброю та різноманітні аксесуари що характері обраному персонажу. Влаштовуйте власні баталії, відтворюйте найепічніші пози, демонструйте улюблений танок разом з фігурками героїв Legendary Series.

JAZWARES FORTNITE LEGENDARY SERIES DJ YONDER S2

Код товару: FNT0127

Герой: DJ Yonder (Эм Си Лама)

У комплекті: фігурка 1 шт., інструмент 1 шт., зброя 3 шт., аксесуари 3 шт., посібник колекціонера.

Руки геть від діджея! Яка вечірка може обійтися без DJ Yonder? Частково будь-яка, насправді-то. Він одягнений у світлодіодні штани блакитного кольору, модне взуття, зелену куртку з неоновими вставками та капюшоном. Із такою металевою головою всіма улюблена «піньята» має надзвичайно ефектний вигляд!

JAZWARES FORTNITE LEGENDARY SERIES LEVIATHAN S2

Код товару: FNT0128

Герой: Leviathan

У комплекті: фігурка 1 шт., інструмент 1 шт., зброя 2 шт., аксесуари 3 шт., посібник колекціонера

Одягнений у скафандр із зеленим переливом і в мідні поручі. У його головному відсіку-акваріумі красується товста рибина! Сподіваємося, що її пам’ять не настільки коротка, як подейкують, і все ж більше ніж 3 секунди!

JAZWARES FORTNITE LEGENDARY SERIES RUIN S4

Код товару: FNT0284

Герой: Ruin

У комплекті: фігурка 1 шт., зброя 3 шт., інструмент 1 шт., динаміт 1 шт., рюкзак 1 шт.

Чудовисько, яке повстало з лави, схоже на лицаря самого диявола. Можливо, багатовікові кістки, що лежать у надрах «Фортнайт», вступили в реакцію з лавою і «вдихнули» в нього життя? Обладунки персонажа світяться, як магма. Частиною екіпірування є грізні шипи, які зроблені з чорної сталі та кованого заліза.

JAZWARES FORTNITE LEGENDARY SERIES PEELY S4

Код товару: FNT0132

Герой: Peely

У комплекті: фігурка 1 шт., зброя 2 шт., інструмент 1 шт., змінні обличчя 3 шт., рюкзак 1 шт.

Банан, він і в Африці — банан! Якщо він має вигляд банана, за геймплеєм є бананом, то чому він не може бути бананом насправді?

JAZWARES FORTNITE LEGENDARY SERIES SENTINEL S4

Код товару: FNT0280

Герой: Sentinel

У комплекті: фігурка 1 шт., зброя 2 шт., інструмент 1 шт., аксесуари 3 шт.

Глашатай нового часу. Початок ери трансформерів у Fortnite. Величезний робот з обличчям курки може сподобатися всім фанатам відомої франшизи трансформерів.

SOLO MODE

Яскраві артикульовані фігурки серії Solo Mode, що точно і детально відображають культові образи віртуальних героїв онлайн-гри. Абсолютно всі персонажі серії рухомі в суглобах, і мають понад 25 точок артикуляції, тому здатні відтворити будь-яку епічну емоцію чи Fortnite танок. Фігурки героїв заввишки 10,5 см, тому вони чудово взаємодіють із різноманітним Fortnite приладдям, зокрема з матеріалами для будівництва, планерами, гольфкарами тощо. У комплекті: фігурка, зброя, будівельний елемент, який можна використовувати як підставку для епічних поз.

JAZWARES FORTNITE SOLO MODE INFERNO S4

Код товару: FNT0259

Герой: Inferno

Навіть якщо ти пекельне полум’я, ти маєш вміти ефектно виглядати. Інферно одягнений у червоний костюм, який, без сумніву, шили на замовлення, чорну сорочку з жилеткою й червону краватку.

JAZWARES FORTNITE SOLO MODE BEEF BOSS S4

Код товару: FNT0257

Герой: Beef Boss. Посланий нагодувати кожного! Бургермен одягнений у помаранчеві штани з кольоровими латками, помаранчево-синій жилет і в маску-бургер із висолопленим язиком. Подивіться — у нього кетчуп і гірчиця на штанях! Він такий апетитний!

Другий сезон другого розділу. Цілком таємно

У першому кварталі 2020 року світ побачив другий розділ королівської битви Fortnite, що присвячено шпигунській тематиці. Головні події відбуваються на острові, захопленому таємними агентами угрупування «Тінь і Привиди». З-поміж них і Агент Meowscles — людиноподібний м’язистий кіт. Гравцям належить вибрати бік і виконувати унікальні для кожної групи завдання. Крім нових скінів й оновленої «Бойової перепустки», в грі з’явилися нові гаджети, а також можливість підкрадатися, використовуючи картонні коробки й багато іншого. У новому сезоні гравців потішить наявність нових локацій, як-от: акула, яхта, агенція та інші. Також розробниками були втілені тимчасові операції, які «назавжди змінять долю острова».

JAZWARES FORTNITE SOLO MODE HOPPER S5

Код товару: FNT0265

Герой: Hopper

Легенда Хокінса. Ставити під сумнів злодійські навички Хоппера вкрай нерозумно. Навіть у яскравому костюмі він зможе пограбувати будь-кого, не напружуючись.

JAZWARES FORTNITE SOLO MODE LUMINOS S4

Код товару: FNT0328

 Герой: Luminos

 Із темного боку на світлий… Чаклун, що був освячений самим космосом. Він одягається в кольорах Всесвіту, щоби віддати належне ефірним таємницям. Вміння створювати космічний і лякаючий образ — це подвиг, на який здатен лише Luminos.

ZWARES FORTNITE SOLO MODE SPIDER KNIGHT S5

Код товару: FNT0263

Герой: Spider Knight

Час розкинути павутиння. Одним тільки поглядом він вміє ловити комах і миттєво їх пожирати. Вибір завжди залишається за гравцем: бути павуком або ж його тремтячою жертвою.

Products from publication
SKU: FNT0127
out of stock
Type: game figurines, playset; Kind: set, figure; Series: Legendary; Age suitability: 8 y.o.+; Dimensions: 15; Material: plastic.
SKU: FNT0128
out of stock
Type: game figurines, playset; Kind: set, figure; Series: Legendary; Age suitability: 8 y.o.+; Dimensions: 15; Material: plastic.
SKU: FNT0132
out of stock
Type: game figurines; Kind: figure; Series: Legendary; Age suitability: 8 y.o.+; Dimensions: 15; Material: plastic.
Menu
Products catalog
Products catalog