Захист з характером: огляд кейса UAG Protective Sleeve 13"

Главная Обзоры Захист з характером: огляд кейса UAG Protective Sleeve 13"
17.06.2020

Якщо ви власник MacBook Pro або іншого сучасного ультрабука, то, напевно, неодноразово замислювались над тим, як зберегти свій девайс цілим та неушкодженим. Особливо тоді, коли лептоп знаходиться з вами не лише в офісі, а й під час постійних подорожей, зустрічей з діловими партнерами, у відрядженнях тощо. Або ви просто переживаєте за те, щоб ваші дорогі інвестиції не були розбиті вщент ударом долі. У будь-якому випадку, кейси для ультрабуків від бренду UAG відповідають найвищим військовим стандартам безпеки США та гарантовано захистять девайс за будь-яких зовнішніх умов.

Дійсно, американська компанія Urban Armor Gear не потребує зайвих патетичних слів та представлення, адже продукція цього бренду стала своєрідним «міським бронежилетом» гаджетів по всьому світу. В мережі можна знайти безліч відео краш-тестів, де UAG викидають з автівки на повній швидкості на асфальт, б’ють його важкими предметами та взагалі всіляко знущаються. Тому UAG на практиці заслужила репутацію виробника надійних захисних чохлів і це факт. Нижче у огляді розглянемо детальніше кейс UAG Protective Sleeve 13".

Особливості

  • Практичні та стійкі матеріали до будь-яких зовнішніх умов
  • Додаткова внутрішня сітчаста кишеня
  • Міцний корпус, легкий доступ та внутрішні ремінці для утримання девайсу на місці
  • Відповідає військовим стандартам - тест на падіння (STD 810G MIL 516.6)
  • Сумісний з Apple, HP, DELL, Surface, Chromebook, Asus, Lenovo, Acer, Ultrabook та іншими ноутбуками та планшетами до 13"

Дизайн

Зовнішній вигляд кейсів UAG Protective Sleeve 13" доволі мінімалістичний та без жодних зайвих елементів. Що є беззаперечною перевагою, оскільки такий універсальний дизайн буде доречно виглядати як на діловій зустрічі, так під час подорожі чи просто прогулянки міськими вулицями.

До мене кейс потрапив у двох варіантах: класичному чорному та червоному (Magma) кольорі.

Так, по центру кейсу знаходиться напис UAG, також лого бренду є на замку та на бокову ярлику. Крім того, на міцному корпусі присутнє оригінальне тиснення, яке трохи випирає та власне натякає на високий клас захисту. Візуально це виглядає стильно, модно та молодіжно як в чорному, так і в червоному варіантах.

Матеріал кейсу практичний та стійкий до будь-яких зовнішніх умов (наприклад, вода, пил тощо).

Щодо розмірів, то кейс розрахований на ультрабуки розміром від 11 до 13 дюймів. Він сумісний з Apple, HP, DELL, Surface, Chromebook, Asus, Lenovo, Acer, Ultrabook та іншими ноутбуками та планшетами до 13".

 Слід враховувати, що чохол UAG достатньо тонкий, тому його можна покласти, наприклад, у наплічник, що є додатковою перевагою у портативності. Проте такий стильний аксесуар навряд чи захочеться ховати, навпаки, його зручно тримати в руках та носити будь-де.

Функціонал та безпека

Коли відкриваєш кейс, одразу помічаєш внутрішні ремінці для утримання лептопу на місці. Що доволі зручно, адже надійно фіксує ваш ультрабук та не дозволяє йому вислизнути у небажаний момент.

Також всередині є внутрішня сітчаста кишеня, в якій можна зберігати додаткові речі, що необхідні у повсякденному житті.

Слід зазначити, що такий закритий варіант кейса UAG вигідно відрізняється від, приміром, прозорих варіантів чохлів, адже тут можна переносити не лише лептоп, а й планшет, документи, гроші тощо. Тобто все, що забажаєте і це не буде видно для стороннього ока. Та додатково убезпечить його власника від зайвих зазіхань на майно.

Як вже зазначалось вище, кейс UAG Protective Sleeve вироблено відповідно до американського військового стандарту MIL-STD-810G MIL 516.6. Тобто чохол в першу чергу стійкий до різноманітних падінь та ударів, тому улюблений лептоп буде максимально захищений.

Висновок

Варто зазначити, що якісний та продуктивний ультрабук вимагає від власника не менш практичного та достойного його захисту. Тому зупинивши свій вибір на кейсах UAG Protective Sleeve 13" ви точно не пожалкуєте. Адже його міцна конструкція, якісні матеріали та універсальність просто вражає. Окрім самого лептопа, в нього можна покласти безліч пристроїв та речей, наприклад, жорсткий диск, смартфон, флешку, планшет, документи тощо. Все це робить кейс UAG дійсно надійним, практичним та стильним помічником за будь-яких умов у міському просторі.

Технічні характеристики

  • Код товару: 981890114040, 981890119393
  • Тип: кейс
  • У напрямку: діловий стиль, молодіжний, унісекс, для поїздок
  • Форм-фактор ноутбука: 11-13"
  • Захисні функції: відповідає військовим стандартам - тест на падіння (STD 810G MIL 516.6)
  • Колір: чорний, червоний

Товары из публикации
код товара: 981890114040
нет в наличии
 
Продукция от компании Urban Armor Gear разработана и спроектирована таким образом, чтобы обеспечить максимальную защиту вашему устройству, при этом сохраняя удобство и надежность.
код товара: 981890119393
нет в наличии
 
Продукция от компании Urban Armor Gear разработана и спроектирована таким образом, чтобы обеспечить максимальную защиту вашему устройству, при этом сохраняя удобство и надежность.
Меню
Каталог товаров
Каталог товаров