Технологічні та надійні котли Bosch

Главная Обзоры Технологічні та надійні котли Bosch
15.09.2020

Bosch є світовим лідером на ринку опалювальної та водогрійної техніки. Багато років концерн забезпечує споживачів у всьому світі розробленими для життя продуктами, що створюють комфорт та відповідають найвищому рівню якості.

Конденсаційний газовий котел Bosch Condens 2500 W

Головною перевагою застосування конденсаційної технології в газових котлах є енергоефективність: економія палива, як порівняти зі звичайним котлом, становить приблизно 10-15 %, залежно від типу опалювальної системи. Газовий конденсаційний котел Condens 2 500 W представлений у потужності 24 кВт на опалення та 28 кВт для приготування гарячої води. Котел має широкий діапазон модуляції потужності (від 12,5 до 100 %) та забезпечує нагрівання води за принципом проточного водонагрівача: щоразу, коли відкривається кран, споживач отримує гарячу воду постійної температури. Додатковими перевагами Condens 2 500 W є його компактний розмір та LED-панель із підсвічуванням, що забезпечує легке та інтуїтивне керування опалювальною системою.

Газовий конвекційний котел Bosch GAZ 6000 W

Настінний газовий котел Gaz 6000 W доступний із трьома потужностями: 18, 24 і 35 кВт у моделях без або із вбудованим приготуванням гарячої води. Потужності стандартного котла (24 кВт) достатньо для опалення будинку до 250 м2, а для невеликих приміщень наявна версія з потужністю 18 кВт. Для максимальної економії газу котел модулює потужність від 30 до 100 %. Пристрій спроєктовано з урахуванням умов експлуатації в Україні: він стабільно працює під час коливань напруги в електромережі від 165 до 255 В та видає стабільну потужність за тиску газу в мережі від 9 до 30 мбар. Ще однією важливою перевагою котлів Bosch є тиха робота: максимальна гучність котла Gaz 6000 W не перевищує 38 дБ.

Електричний котел Bosch Tronic Heat 3500

Для споживачів, які не мають можливості використовувати газ або надають перевагу системам із використанням електрики, Bosch також має рішення — сучасний електричний котел Bosch Tronic Heat 3500. Котел доступний у моделях із потужностями від 4 до 24 кВт. Усі вони є одноконтурними, приготування гарячої води здійснюється з використанням баку непрямого нагрівання. Вбудована електроніка забезпечує рівномірне розподілення теплового навантаження між усіма нагрівальними елементами, що гарантує тривалий термін служби. Завдяки концепції інтуїтивного керування з кнопками та графічним дисплеєм кожний крок налаштувань є надзвичайно простим.

Розумне керування системою опалення з Bosch EasyControl

Розумний регулятор EasyControl дає змогу керувати системою опалення зі смартфона будь-де й будь-коли. За використання розумних термостатів радіаторів можна налаштувати індивідуаль­ну температуру і програму опалення для кожного окремого приміщення, наприклад: 21 °C у вітальні, 23 °C в дитячій та 18 °C у спальні. Розпізнавання присутності забезпечує автоматичне змінення режимів опалення задля ще більшого комфорту та економії до 20 % енергії. Регулятор EasyControl може використовуватися з будь-якими котлами: із конденсаційними котлами Bosch без додаткового комплектовання, із конвекційними газовими котлами та електричними котлами Bosch і котлами інших виробників із використанням адаптера.

Меню
Каталог товаров
Каталог товаров