Унікальна розумна акустика Sonos

Главная Обзоры Унікальна розумна акустика Sonos
24.09.2020

Sonos – один із лідерів індустрії преміальної домашньої акустики, проте в Україні це ім’я ще майже невідоме. Настав час змінити ситуацію й ознайомити вітчизняний ринок із повністю автономними акустичними системами бренда, що мають унікальну інфраструктуру та сервіс.

Особливою відзнакою домашньої акустичної системи мультирум Sonos є надзвичайна простота в користуванні – не складніше за тостер. Процес першого налаштування займає не більше кількох хвилин, а подальше під’єднання кожного наступного пристрою відбувається взагалі «у два кліки». Щойно перший девайс Sonos підключено до домашньої мережі Wi-Fi, він створює паралельну підмережу SonosNet, до якої автоматично під’єднуватимуться всі пристрої бренда. Завдяки цьому домашня мережа може мати велику кількість колонок та гарантувати більш стабільне передавання даних, як порівняти з Bluetooth-пристроями.

Звучання акустичних систем Sonos можна налаштовувати завдяки вбудованим у Sonos Controller системам. Одна з них – це еквалайзер із налаштуванням балансу, гучності, високих та низьких частот. Друга – система Trueplay, що є унікальною та може автоматично змінювати акустичні параметри драйвера для якнайкращого звучання в заданій архітектурі приміщення. Для цього Trueplay використовує мікрофони пристроїв на основі iOS для зчитування акустичних властивостей приміщення.

Безмежна сумісність

Sonos надає можливість налаштовувати домашню аудіомережу повністю під себе, комбінуючи її зі звичними сервісами. Наприклад, фірмова програма Sonos Controller, що керує всіма налаштуваннями музичної системи, механізмом та джерелами відтворення музики в будинку, доступна на iOS, Android, Windows, Mac та Fire OS. Для програвання музики не потрібно тримати смартфон або мати ­збережену медіатеку. Джерелом для музики може бути ще комп’ютер, мережеве сховище NAS чи будь-який стримінговий сервіс зі 120-ти, з якими працює Sonos (Apple Music, Spotify, Google Play Music, YouTube Music, Amazon Music, Audible, Deezer, TuneIn, iHeartRadio тощо).

Найповніше мультирум-акустика Sonos демонструє можливості в комбінації із системами розумного будинку. Кожен пристрій у мережі можна закріпити за власною зоною відтворення та налаштовувати окреме чи одночасне програвання. Sonos може бути інтегрованою до великої кількості різноманітних систем, як-от IFTTT, Fibaro, Creston, SmartThings, Telus, RoomMe тощо. Із додатковими датчиками музика може автоматично переміщуватися в системі Sonos, якщо слухач переходить з однієї кімнати до іншої, чи реагувати на увімкнення та вимкнення світла або сигналізації. А вбудоване в деяких системах голосове керування Google та Alexa ще більше розширює доступний функціонал.

В асортименті бренда є допоміжні пристрої та аксесуари до акустичних систем, як-от: вініловий програвач Pro-Ject Debut Carbon Sonos Edition, підсилювач Sonos Amp, Wi-Fi-підсилювач Sonos Boost, настінні кріплення, зарядні станції та підставки.

Системи на будь-який смак

Асортимент домашніх акустичних систем Sonos нещодавно поповнено, а отже, є рішення на будь-який смак. Усі моделі доступні в чорному або білому кольорі.

Моделі Sonos One та One SL є елегантним і компактним рішенням для якісного акустичного оснащення окремої кімнати. One має ще й можливість голосового керування Google Assistant та Alexa.

Sonos Five – преміумсис­тема для бездоганно чистого звучання, навіть у великих приміщеннях, із доступним розділенням каналів і надглибоким басом. Поєднання One/One SL або Five може створити стереопару для ще більш повноцінного відтворення.

Портативна акустична система Sonos Move має не менш якісне звучання, до того ж її можна взяти із собою будь-куди. Система підтримує Bluetooth, Airplay 2, голосове керування та автоматичне налаштування Trueplay. Sonos Move має клас захисту від ударів та води IP56. Потужний акумулятор забезпечує автономну роботу протягом 10 годин.

Є дві моделі саундбарів із голосовим керуванням: компактний Beam (із чіткою системою відтворення голосу й легким налаштуванням) і преміум Arc – систему з кінематографічною якістю та надзвичайно реалістичним звучанням, підтриманням Dolby Atmos і кристалізацією діалогу.

Додатково системи Sonos можна посилити завдяки Sonos Sub – бездротовому сабвуферу, налаштованому для перехоплення на себе низьких частот з інших систем Sonos та додаткову їх деталізацію.

Акустичні системи Sonos можна об’єднувати в повно­цінні домашні кінотеатри: у систему 3.1 (Sonos Beam/Sonos Arc + Sonos Sub), систему 5.0 (2 × Sonos One/Sonos Five + 1 Sonos Beam/Sonos Arc), систему 5.1 (2 × Sonos One/Sonos Five + Sonos Beam/Sonos Arc + Sonos Sub).

ARC

Код товару: ARCG1EU1

FIVE

Код товару: FIVE1EU1

ONE

Код товару: ONEG2EU1

MOVE

Код товару: MOVE1EU1

SUB

Код товару: SUBG3EU1

BEAM

Код товару: BEAM1EU1

Меню
Каталог товаров
Каталог товаров