Преміальний дизайн та мобільність Aspire 5: велике оновлення оптимального ноутбука?

Головна Огляди Преміальний дизайн та мобільність Aspire 5: велике оновлення оптимального ноутбука?
28.09.2020

Ноутбук, що відразу привертає увагу. Модні кольори та кришка зі шліфованого піском алюмінію підкреслюють непересічний дизайн Aspire 5 (A515-54G, A514-53), а також гарантують комфортні тактильні відчуття під час роботи. Попри малу товщину корпусу (лише 17,95 мм), ноутбук забезпечує до 14 годин автономної роботи.

Бездротова свобода

Завжди сильний сигнал бездротової мережі, адже Aspire 5, на відміну від аналогів попередніх поколінь, оснащено новітнім бездротовим адаптером Wi-Fi 6 (він же 802.11ax) із масивом антен 2 × 2 та технологією MU-MIMO. Особливе розміщення антен сприяє кращій роботі Wi-Fi та збільшує автономність ноутбука.

Всеосяжні комунікації

Готовий до підключення будь-яких пристроїв та аксесуарів, Aspire 5 має повний пакет портів та інтерфейсів, зокрема USB Type-C, 2 × USB 3.1, HDMI тощо. Задля додаткової зручності в дорозі один із портів USB забезпечує підзарядження мобільних пристроїв, навіть коли ­ноут­бук вимкнено.

Максимальний огляд

Тонкі рамки забезпечують краще сприйняття зображення на екрані. Лише чіткі, реалістичні кольори на 15,6- або 14-дюймовому дисплеї FHD IPS із технологією Acer Color Intelligence. Менше навантаження на очі під час тривалої роботи за комп’ютером за використання екранного фільтра Acer BlueLightShield.

Виняткова швидкодія

Однаково добре оснащений і для роботи, і для ігор завдяки поєднанню процесора Intel Core 10-го покоління та графічного ядра NVIDIA GeForce MX250. Потужне устаткування гарантує ефективне використання багатозадачності та швидкий запуск програм. Завжди точна та якісна робота завдяки сенсорній панелі Precision та клавіатурі з підсвічуванням.

Потужний звук

Зробіть музику гучніше – інноваційна конструкція динаміків у поєднанні з технологією покращення звуку Acer TrueHarmony додасть виразності та глибини низьким частотам. Спробуйте голосове керування ноутбуком із віртуальним асистентом Microsoft Cortana.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів