Blackview A80 Pro: доступний смартфон для кожного з квадро-камерою та приємними бонусами

Главная Обзоры Blackview A80 Pro: доступний смартфон для кожного з квадро-камерою та приємними бонусами
29.09.2020

Компанія Blackview передусім відома своїми захищеними смартфонами, які вірно слугуватимуть своєму власнику та достойно пройдуть з ним «крізь вогонь, воду та мідні труби». Однак даний бренд випускає і звичайні мобільні пристрої, що заслуговують не меншої уваги.

Такий як, наприклад, смартфон Blackview A80 Pro, який є типовим недорогим девайсом, проте він володіє непоганими характеристиками, що мають й флагманські моделі. Приміром, тут є Face ID, інтелектуальне розпізнавання сцен під час фотографування, потужна батарея, підтримка всіх LTE-діапазонів, три модулі навігації та ще багато інших бонусів. Тож гаджет дійсно має чим вразити свого власника. Більше – в огляді.

Комплектація

Смартфон Blackview A80 Pro постачається у стильній компактній білій коробці, що зроблена з цупкого та практичного матеріалу. Так, в комплекті знаходиться сам смартфон, зарядний пристрій, кабель USB, навушники, скріпка для вилучення лотка сім-карти, гарантійний талон та документація. Доволі таки непогана комплектація, як для бюджетника, тож приступимо до огляду основних характеристик.

Дизайн

Blackview A80 Pro представлений у двох кольорових рішеннях: класичному чорному та сучасному синьому. Мені на огляд даний девайс потрапив у практичному чорному кольорі (Midnight Black).

Зовнішній вигляд A80 Pro приємно вразив. Так, тут не має чогось кричущого, проте все достатньо просто, лаконічно та звично для користувача. Смартфон має пластиковий глянсовий чорний корпус та заокруглений дизайн, що забезпечує приємні тактильні відчуття під час користування. Тож, коли тримаєш його в руках, то одразу виникають враження, що це достойний гаджет.

Вага Blackview A80 Pro складає 180 г, а габарити становлять: 162.75 мм х 77 мм х 8.8 мм. Смартфон Blackview A80 Pro легко та зручно тримати в руках. Підкуповує якість збірки телефона, нічого не скрипить та не люфтить. Що ще потрібно для щоденного користування.

На передній панелі розташовується 6.49-дюймовий дисплей з крапельним вирізом під камеру. Трохи вище над камерою знаходиться розмовний динамік та світлодіодний індикатор, що змінює свій колір, наприклад, під час заряджання або інформує про пропущенні повідомлення.

На задній кришці смартфона розташовується модуль з чотирьох камер, подвійний спалах, сканер відбитків пальців та логотип бренду. Не зважаючи на задню глянсову поверхню, смартфон достатньо зручно тримати в руках, він не зісковзує та не крихкий (наприклад, як смартфони зі скляним корпусом), однак чохол буде не зайвим.

На правій грані знаходяться кнопки регулювання гучності та увімкнення, на лівій - маємо повноцінний слот для двох SIM-карт та карти пам’яті. До слова, розробники смартфона створили додаткову зручну «фічу»: щоб швидко відкрити камеру, насамперед  при заблокованому екрані, на кнопку живлення потрібно натиснути два рази. І все, можна робити фотографії.

На верхній грані смартфона маємо 3.5 мм рознім для гарнітури, на нижній – рознім Type-C, мікрофон та динамік.

Дисплей

У смартфоні A80 Pro використовується IPS-дисплей з хорошими кутами огляду, а фактична діагональ екрану з урахуванням заокруглених кутів становить 6.49". Роздільна здатність дисплея складає 1520х720 (HD+). Також приємно, що рамки в смартфоні невеликі.

Загалом яскравості та можливостей екрану A80 Pro цілком вистачить для перегляду контенту у соціальних мережах, скролінгу в інтернеті та для казуальних ігор.

Камера

Смартфон оснащений модулем з чотирьох камер, основний сенсор на 13 Мп (Sony IMX134+GC032A) доповнюється трьома лінзами для фіксування ще більшої кількості світла.

Також для створення якісного контенту у смартфоні присутня функція інтелектуального розпізнавання сцен.

Камера робить досить якісні фото як для бюджетника.

Кольори, чіткість зображення та навіть популярний ефект боке, тут є де розгулятись користувачу. Приміром, перша світлина - звичайний режим на фронтальну камера, а друга - з ефектом Боке.

Також хотілось похвалити й Селфі камеру на 8Мп від Sony, знімки виходять цілком непогані при гарному освітлені.

Тут присутня ще й функція краси, де камера автоматично виробляє поліпшення зображення. Фронталки вистачить для соцмереж чи для спілкування у Skype та здійснення відеодзвінків.  

Операційна система, продуктивність та безпека

Blackview A80 Pro працює під управлінням Android 9.0 (Pie). Щодо продуктивності, то у смартфона все з нею добре, на відміну від інших конкурентів в такому ж ціновому сегменті. У A80 Pro встановлено 4 Гб оперативної та 16 Гб постійної пам’яті, що разом із 8-ядерним процесором MediaTek Helio P25 забезпечує хорошу продуктивність та низьке споживання енергії.

A80 Pro цілком і повністю впорається з безліччю відкритих вкладок та перемиканням між ними, виконає всі повсякденні завдання, ще й розважить казуальними іграми.

Щодо безпеки, то даний девайс підтримує три види захисту – цифровий код, сканер відбитків пальців та сканер обличчя. Все чітко спрацьовувало, тож нарікань не було.

Крім того, смартфон  підтримує всі LTE-діапазони, що дозволяє мандрувати між країнами, не роздумуючи про зміну оператора. Тож це гарний варіант для всіх, хто шукає бюджетний та практичний смартфон для подорожей, адже з ним ви завжди будете на зв’язку.

Ще приємна особливість, яку варто відзначити, це те, що в A80 Pro встановлено три модулі навігації: ГЛОНАСС, GPS і BeiDou, які дозволяють точно визначити місцеперебування незалежно та не заблукати у «кам’яних» джунглях міста.

Автономність

Смартфон Blackview A80 Pro має непогану автономність, завдяки потужній батареї, ємністю 4680 мАг і процесору з низьким споживанням, заряду вистачає на цілий день активного користування. Тобто за умов середнього користування, його з головою вистачить на два дні роботи, що не може не тішити.

Також ще одним приємним бонусом є те, що в смартфоні присутня функція OTG (On-The-Go), яка дозволяє використовувати його для підзарядки інших гаджетів. Це дуже зручно, адже можна швидко підзарядити, наприклад, свої бездротові навушники та далі безперешкодно насолоджуватись музикою.

Висновок

Загалом, Blackview A80 Pro пропонує користувачу гідне співвідношення ціни та якості. Нагадаю, що у моїй конфігурації телефон коштує 3 299 грн. Особливо хочеться позитивно відзначити сучасний зовнішній вигляд, високу автономність, непогану продуктивність, великий екран, сканер обличчя та можливість роботи LTE модуля в різних країнах. Тож A80 Pro - це гарний варіант для всіх, хто шукає продуктивний смартфон та не хоче переплачувати гроші за «розкручені» бренди.

Товары из публикации
код товара: 6931548306108
нет в наличии
 
Смартфон Blackview A80 Pro, который является типичным недорогим гаджетом, однако он обладает неплохими характеристиками, которые имеют и флагманские модели. К примеру, здесь есть Face ID, интеллектуальное распознавание сцен во время фотографирования, мощная батарея, поддержка всех LTE-диапазонов, три модуля навигации и еще много других бонусов. Смартфон Blackview A80 Pro поставляется в стильной компактной белой коробке, которая сделана из плотного и практического материала. Вес Blackview A80 Pro составляет 180 г, а габариты составляют: 162.75 мм х 77 мм х 8.8 мм. Смартфон Blackview A80 Pro легко и удобно держать в руках.
Меню
Каталог товаров
Каталог товаров