Додаткова пам’ять Western Digital

Главная Обзоры Додаткова пам’ять Western Digital
13.10.2020

Накопичувачі світового виробника комп’ютерної електроніки Western Digital. Звільніть необхідне місце завдяки портативним пристроям, які легко вміщуються в кишеню.

USB-флеш-накопичувач iXpand Go

Завдяки USB-флеш-накопичувачу iXpand Go зберігайте важливі моменти, фотографії, відеозаписи та контакти. За необхідності дуже легко перенести дані з накопичувача iXpand на комп’ютер через швидкісний порт USB 3.0. Файли на кількох пристроях можна захистити паролем, щоби забезпечити конфіденційність інформації. Захист паролем підтримується операційними системами iOS 10.0.2 і більш пізнішими версіями Mac OS X v10.9+, більш пізнішими версіями Windows 7, Windows 8 та Windows 10.

Ковпачок, що обертається, захищає розніми, на ньому також передбачено отвір для кріплення до брелока, аби накопичувач було зручно носити із собою.

Накопичувач SanDisk iXpand Go USB 3.0 / Lightning Apple

  • Код товару: SDIX60N-128G-GN6NE
  • Обсяг 128 ГБ (є моделі на 256 ГБ)
  • Інтерфейс підключення USB 3.0 / Lightning
  • Колір чорний / металік
  • Розмір (ш × в × д) 12,5 × 12 × 53 мм

Надшвидкий портативний накопичувач My Passport

Портативний накопичувач SSD My Passport Western Digital у надійному корпусі з інтерфейсом USB 3.1 Gen2 витримує падіння з висоти до 1,98 м, забезпечує швидкість до 540 МБ/с за використання USB Type-C.

Має вбудоване апаратне 256-розрядне шифрування та забезпечує автоматичне резервне копіювання файлів. Сумісний із портами USB Type-C, USB Type-A й операційними системами Windows і macOS. Портативний диск абсолютно зручний та готовий до використання відразу з моменту придбання.

Портативний SSD USB 3.1 Gen2 Type-C WD My Passport 2TB

  • Код товару: WDBKVX0020PSL-WESN
  • Інтерфейс USB 3.0, USB 3.1 Gen2, USB 2.0
  • Сумісність Windows 10, 8.1 або 7; macOS 10.13+
  • Розмір (ш × в × д) 45 × 10 × 90 мм
  • Комплектовання портативний SSD-накопичувач, кабель із двома рознімами USB Type-C, адаптер USB Type-C — USB Type-A, ПЗ, пам’ятка зі встановлення

Портативний накопичувач для улюбленої колекції ігор Game Drive

Накопичувач WD Black P10 Game Drive дає змогу покращити продуктивність ігрової консолі або ПК, що забезпечить необхідну перевагу в грі.

Накопичувач ємністю до 5 ТБ вміщує до 125 ігор (за середнього розміру гри 36 ГБ, кількість ігор залежить від розміру файлів та інших факторів) та забезпечує доступ до них будь-де завдяки портативному та надійному формфактору. Високопродуктивний жорсткий диск оптимізує ігровий процес та завдяки надійності, швидкості і ємності допоможе досягти високої майстерності в іграх.

Жорсткий диск WD 2,5” USB 3.1 5TB WD_BLACK P10 Game Drive

  • Код товару: WDBA3A0050BBK-WESN
  • Інтерфейс USB 3.2 Gen1 (до 5 Гбіт/с)
  • Розмір (ш × в × д) 88 × 20,8 × 118 мм
  • Вага 0,23 кг
  • Сумісність PS4 PRO, PS4 з ОС 4.50 та пізніші версії; Xbox One; Windows 8.1, 10; macOS 10.11 та пізніші версії
  • Комплектовання WD Black P10 Game Drive, пам’ятка зі встановлення та налаштування, кабель USB Type-A, USB Micro-B

Товары из публикации
код товара: WDBA3A0050BBK-WESN
нет в наличии
 
Игровой накопитель WD_BLACK™ P10 предоставляет вашей консоли или ПК инструменты для повышения производительности, необходимые для поддержания вашего конкурентного преимущества. Этот внешний жесткий диск высшего уровня емкостью до 5 ТБ, созданный специально для геймеров, стремящихся расширить возможности своей консоли или ПК, сохраняя свою игровую библиотеку в форм-факторе «на ходу». Теперь с помощью игрового накопителя WD_BLACK ™ P10 вы можете управлять своей игрой так, как вам нравится.
код товара: SDIX60N-128G-GN6NE
нет в наличии
Недостаточно места на iPhone? Благодаря USB-флеш-накопителю iXpand™ Go освободить память очень легко. Сохраните дорогие для вас моменты. Просто подключите накопитель, и ваши фотографии, видеозаписи и контакты будут автоматически скопированы. Затем вы можете быстро перенести все файлы с накопителя iXpand на компьютер через высокоскоростной порт USB 3.0. Файлы на нескольких устройствах также можно защитить паролем, чтобы обеспечить их конфиденциальность. Вращающийся колпачок защищает разъемы, на нем также предусмотрено отверстие для крепления к брелоку, чтобы накопитель было удобно носить с собой.
код товара: WDBKVX0020PSL-WESN
нет в наличии
 
My Passport SSD — это портативный накопитель с молниеносной скоростью передачи данных. Парольная защита и аппаратное шифрование обеспечивают защиту содержимого. Простой в использовании компактный накопитель защищен от ударов и имеет красивый, надежный корпус.
Меню
Каталог товаров
Каталог товаров